to speedo:
trochu si ma zmiatol, nemyslel si intenzivne chladit? Vsak naco by bol potom v motore chladiaci system. Ale tvoj tip beriem. Skus este prepocitat aky prevod by to chcelo, aby sa to dalo utocit (dufam ze tych 800 otacok si myslel na kazete a nie na klukach?). Na toto je profik Bakalar, ten to cez LTdF furt prepocitava.
23.11.2005 - 23:04:50
00
robo ty si z mladej gardy? nepouzivas dc++? ...a btw rado a tomas, vy ste zo Ziliny obidvaja? mam z Vas sice pocit, ze ste s vybavou a skusenostami kdesi inde ako ja, ale nejaku tu vychadzku na Polom alebo hocikam by sme mohli niekedy zorganizovat...
24.11.2005 - 09:34:26
00
Caute, podla mna je to uplna kravina, bavit sa o tom, ci ti zmrzne retaz alebo nie, viac by ma si stvalo, ze sa mi nedaju zaslapnut v snehu pedale, je na nich velka kopa ladu. A este ma stve, ze ked sme sli minule s Radom a Tomasom dole Polomom, sa mi moc zaryvali kolesa do snehu. Mimochodom na ten Polom by som siel, ale asi by som musel vedla vas bezat, lebo nemam bika:(. Pocuvaj Dominik pozicaj mi ten tvoj,ked teda na nim nebudes jazdit, ja ti ho v tom snehu otestujem:)))))))))))
24.11.2005 - 13:58:40
00
cau bobo. Som z MG, ale DCko nepouzivam lebo tu mam len strasne slaby komp. Chcel si cez neho nieco? Aj ja som zo Ziliny takze ti dam dobru radu. Ak chces ist s Tomasom na Polom, to aby si uz siel. :-))) Rado ta pocka, len zase v zjazde s nim si to dobre rozmysli.
24.11.2005 - 16:53:57
00
Takze: Toho roba musite brat s veeelkou rezervou, lebo sa mi zda ze si pletie dojmy s pojmami a vobec nevie co pise. Hladal som a hladal, ale na biku sa mi nepodarilo najst ani gram toho spominaneho karbonu.... a ani na tie ostane vyroky neviem kde prisiel??? Takze, Robo trochu sa uvedom a ked pises ze niekto vyhrava na pretekoch brutalne prachy, tak aspon napis koho tym myslis, alebo si nevymyslaj.
Inac na ten Polom by sme mohli niekedy zabehnut. Isiel by som aj tento vikend, mozno sa tam este bude dat vyjst? Krky, zozen bike a ideme. Aj dalsi...
24.11.2005 - 17:49:53
00
to robo:
no, ja som to myslel taq, ze treba straaasne vela energie na tocenie, aby sa to pri tom toceni zahrialo. ved auta jazdia 800/min na volvobeh! :) jako ked to roztocis na takuto hodnotu, taq sa ti ten lad aj roztopi... i ked neviem kde by sa ho tam tolko zobralo, ale to jedno... a tych 800 na klukach, aby si bol v otackach. :) skoda ze je to cele hovadsky velka somarina!!! :)
24.11.2005 - 20:58:42
00
to speedo:
chces povedat ze ta teoria je somarina? To proste plati (musim si predsa stat za svojim slovom, nie? :-), vyssie som vsak napisal ze pochybujem zeby to vznikajuce teplo bolo postacujuce (v porovnani s latentnym teplom ladu je zanedbatelne). Ja len tak, vsak cela ta uvaha o niceni kazety je hovadska, tak co som mu mal napisat? S tym s tebou suhlasim. P.S. Keby ti na kazete stacilo 800 ot. (vsak z kluk to mozes okopat aj nohou :-), pri prevode 53/11 by to bolo okolo 150 ot. na klukach. A to sa da (sice len na chvilu).
24.11.2005 - 21:56:44
00
a kde je vlastne ten vas POLOM???
to Tomas
bol by som zvedavy ako tahas ked uz tu o tebe pisu ako o sampionovi ci co
25.11.2005 - 14:14:34
00
Pre velky zaujem o Dominikove prispevky vytahujem zo zabudnutia tuto temu, pre tych, ktori ho nezazili... :D
13.04.2006 - 22:32:39
00
to ajeto: som na tomto fore len chvilu,ale takto som sa asi este nezabavil..... :lol:
13.04.2006 - 22:48:48
00
keyboard_arrow_up