caute popiste aku max rychlost ste prekonali na vasom biku a na akom povrchu ja zatial iba tych 55 na lesnom asfalte ale samozrejme myslim rychlost dolu kopcom
ja mam zatial svoj rekord( a nechcem ho prekonavat lebo som sa skoro zabil) 77.4 km/h a to som urobil u starkej v nizkych tatrach kde skoro vobec nejazdia autá
70 dole Braniskom na MTB. Keby neboli tie zakruty...
to su len vyhovorky, akoze nechapem, sak podradis, ,kontra proti smeru zakruty naklopis slapnes do toho a powerslide-om prejdes zakrutu, tesne za polovicou zakruty vyrovnas a potom plny vykon a ides
Na bratovom super Admirale s odperovanou vilicou so zdvihom 1,5 cm čo píska keď sa do toho opriem som dal na rovine 47,4. Na svojom (ten nemá ani tú vidlicu odpruženú) som išiel z kopca 60,6 alebo tak nejak... A keď som si to robil rukou tak som to roztočil tak že už nestíhal spínať ten jazýček a tak to potom skákalo z 90 na 50 a tak... (Sigma BC 700, model 2004)
podla mna sa dole kopcom vacsinou nejazdi powerslidom ,ale hlavne na rucnej a kontrolovanym smykom, powerslide je fajn tak na rovinke...
suhlasim, powerslide vypada frajersky ale chce to vykon majstri z krajiny vychadzajuceho slnka su borci
rucnej sa chytam az ked idem do nedotacaveho smyku(sem tam staci prudke ubratie plynu), predsa len pretacavy smyk sa da lepsie ovladat
a kazdy smyk spomaluje ked sa bavime o ceste, najrychlesie si dole ked ides v stope
ale to bolo totalne offtopic na pobavenie
edit: P.S.: ked to chce niekto vyskusat na bicykli tak ma prosim kontaktujte poskytnem svoje udaje na prepis zivotnej poistky na moje meno
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zistujem, ze ostanem slimak obycajny, lebo za kamion by ma nedostali. Uplne mi stacila ta terenna Honda, co mi presla nohu.
Prebytok pudu sebazáchovy s pribúdajúcim vekom sa dá vcelku úspešne kompenzovať pivkom.
V inej diskusii sa zase písalo, že lepšie je si to urobiť sám, než za to platiť
Podotýkam, že sa jednalo o výmenu vidly.
tak uvidim......(tento vikend), ked bude dobre pocasie
No vidis root ze to ide. Bachni dozadu 11 ku a pojdes aj ty 100kou
No vidis root ze to ide. Bachni dozadu 11 ku a pojdes aj ty 100kou
Ked sami bude chciet prehodit kazety, tak to urobim, mne ide o tu frekvenciu, hento si nohami neviem predstavit... Inak kluky 175 mm...
to su len vyhovorky, akoze nechapem, sak podradis, ,kontra proti smeru zakruty naklopis slapnes do toho a powerslide-om prejdes zakrutu, tesne za polovicou zakruty vyrovnas a potom plny vykon a ides
sorry neodolal som
suhlasim, powerslide vypada frajersky ale chce to vykon
rucnej sa chytam az ked idem do nedotacaveho smyku(sem tam staci prudke ubratie plynu), predsa len pretacavy smyk sa da lepsie ovladat
a kazdy smyk spomaluje ked sa bavime o ceste, najrychlesie si dole ked ides v stope
ale to bolo totalne offtopic na pobavenie
edit: P.S.: ked to chce niekto vyskusat na bicykli tak ma prosim kontaktujte poskytnem svoje udaje na prepis zivotnej poistky na moje meno