prosim nazory...
ak by vas niekto volal na svoj prvy triatlon (klasicky), podla coho by ste si vybrali trat z troch moznosti
750, 20, 5 - olympijsky - ironman (nepripada do uvahy)?
Capulo - To idete ako Dynamo hentie vzdialenosti? Boris mi daco take spominal..... Inak ja som kupoval prave v tom Atex a som velmi spokojny. Urcite su kvalitnejsie a drahsie ale myslim, ze pre amaterov nasho ranku uplne super dostacujuce Pomeral som sa a XL sedel..bol som medzi L a XL poradili mi XL....je mi vsade dobre mozno trosku na chrbte medzi lopatkami je to volnejsie ale inde vsade super.
jop hej s dynamom, ja som tie zkupil v atex, dnes som bol odskusat a v pohodicke, jedine by som prijal kusok vacsie zadne vrecka nech tam napr vojde aj mobil
mno mne vychadza L ale brucho asi XXL tak som bral XL a ok, sak schudnem este
inac co robite aby sa vam nezahmlievali okuliare pri plavani? ak idem ako prve vodu tak vydrzia chvilu nezahmlete ale potom je to uz v prdeli. ak napr si najskor zabehnem a potom chcem vodu tak to je bez sance to su zahmlene hned. asi moc kurim a vyparujem
capulo Vacsie vrecka? Neblazni Keby si plaval bez neoprenu, tak by ta riadne brzdil. Ja mam jeden dvojdielny tri dres z Atexu a to je cisty fail. V tom sa plavat neda. Spominany castelli je super (ma take male postranne) a tiez nas terajsi klubovy od Lawi je tiez ok (ziadne vrecka). Len dvojdielny je opat divny (jedno pochybne vrecko v strede).
vidis to ma nenapadlo ze to moze pri plavani brzdit D
dvojdielny som nechcel prave koli tomu aby to neplantalo a neposuvalo sa kadejak, takze mam jednodielny ale zapinanie vpredu bo som pohodlny D
a hento antifog tu na sk dade zozeniem? pripadne nepozicias vyskusat?
a funguje to na hocijake okuliare?
Antifog na okuliare najdes aj v sportissime. Ale ja to pouzivam najma do aero prilby na casovke, popravde, a do okuliarov plaveckych si radsej naslinim a no problem, old school:D
capulo Antifog maju v kazdom sporte, ale maloktory funguje. To slinenie je asi najistejsie, aj ked ja to asi neviem, kedze mi to tiez nefungovalo A nepoziciam - chodim dost plavat, takze bez toho ani na krok
tak prezil som to, sice o 35 min horsi cas ako vitaz, ale aj tak spokojnost , na to ze bola kosa, fukal besny vietor a pri behu prsalo tak fajn
inak za posledne 2 roky som na cisto bezeckych pretekoch nebezal tak rychlo jak teraz , ale to bude asi tym pocasim bo ked je vonku slnecno 30 stupnov tak sa mi bezi uplne zle. teraz v dazdi pri 18 stupnioch som mal dobre chladenie
capulo Tak ja tiez nejak 30 min za prvym a snad o 5 minut horsie ako pred rokom Ale co by som chcel, ked som dva tyzdne neplaval kvoli zraneniu, tyzden som mal na rozhybanie a ako na potvoru som este aj ochorel, takze sup tri ibalginy a hijo na start
Vcera uspesne absolvovany moj prvy Ironman 70.3 v Zell am See. Moje slabe plavanie za 42:42 min, celkom kvalitny bike 2:43hod a obstojny beh 2:04hod. Na bikovej trati bolo jedno 13,5 km stupanie so 666 vyskovymi a posledny 1,5 km stupania malo 12-15%!!! Moj vysledny cas 05:43:46 hod bol lepsi ako som ocakaval aj coach bol spokojny. Odmenou bola fantasticka atmosfera v cielovom koridore a medaila ktoru si vazim lebo bola vydreta 335 hod tohorocneho trenningu t.j. 7500 km na biku, 550 km behu a 75 km naplavanych.
foto je fotene v depe rano pred startom po nocnej burke, bola hmla chladno a mokro. Tuto kombinaciu nemam rad. Pred startom ale vyslo slnko a bolo az velmi teplo. 70.3 je polovicny Ironman, 140.6 je full IM. Je to vzdialenost vsetkych disciplin v milach. U nas sa to niekedy oznacuje ako IM 113 alebo IM 226 to je uz v km.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mno mne vychadza L ale brucho asi XXL
inac co robite aby sa vam nezahmlievali okuliare pri plavani? ak idem ako prve vodu tak vydrzia chvilu nezahmlete ale potom je to uz v prdeli. ak napr si najskor zabehnem a potom chcem vodu tak to je bez sance
Napluj do nich
dvojdielny som nechcel prave koli tomu aby to neplantalo a neposuvalo sa kadejak, takze mam jednodielny ale zapinanie vpredu bo som pohodlny
a hento antifog tu na sk dade zozeniem? pripadne nepozicias vyskusat?
a funguje to na hocijake okuliare?
to bolo na drazdiaku
hned som mal o 2 minuty lepsi cas na 600m ked som aj videl kam idem
Ako tak pozeram, tak maju plny stav, tj je vacsia sanca nebyt posledny
600m plavanie 29km bike a tusim 6-7km beh
tento rok som chcel ist aj na ten triatlon pre vsetkych ale tusim ho zrusili tak nevim, nevies o dacom vhodnom pre amaterov?
inak za posledne 2 roky som na cisto bezeckych pretekoch nebezal tak rychlo jak teraz