Hovor za seba, pretoze uz niekolkokrat som tu bol obvineny, ze som plateny prokremelsky troll. Samozrejme, ze to co citujes plati, to som nikdy nespochybnoval. Ja som sa pozastavil a uvazoval, ci to nemohlo byt inak ako to podali prve informacie a uviedol som preco si myslim, ze to bolo inak. Ale nikto sa nad tym nezamyslel, pre uderku bolo dolezite to, ze je ta sprava odo mna a nie co sa v nej pise. Momentalne uz pise o tom mainstream, takze sa vydalo povolenie o tom diskutovat.
Bohuzial na tomto fore sa nikdy nedebatuje o friendly fire, nedostatku municie, stavovych problemoch, ci inych preslapoch zo strany UA, pretoze tu uz len naznak kritiky vedenia vojny, ci niecoho ineho ta zaskatulkuje a dostanes nalepku proruskeho dezolata. Kto nie je s nami, je proti nam.
Kde som to uz len cital...aha na protiprude, ci parlamentnych listoch. Ale proti tym sa predsa staviame, ci nie?
Miestna uderka totizto netoleruje akukolvek odchylku od stanoveneho nazoroveho myslenia, cim je v mojich ociach na rovnakej urovni ako napriklad ten RU absolutizmus, kde ma pravdu vzdy len jedna strana. Vlastne pre mna su ti ludia este horsi, pretoze sa tvaria, ze stoja na tej spravnej stranu a v principe su rovnaki ako ti proti ktorym bojuju....tiez by ma najradsej totalitne zavreli, dobili, umlcali len preto, ze nejdem s ich davom.
A pre srsna...za instineho som naozaj vdacny, pretoze ma vystihuje vo vsetkych synonymach.. Naivne verim, ze dokazete premyslat a potlacat emocie, neskolene a laicky sa vyjadrujem k veciam, ktore ma zaujimaju ...ako inak ved je to moja zaluba, nezivim sa tym a nevidim dovod preco by som sa k tomu vyjadrit nemohol. Preco rozoberate politiku, ked nie ste politologovia btw? Ste insitni rovnako ako ja.
V logike a analyze ta nikto skolit nemusi, to v sebe bud mas alebo nie. Niekto si vie spojit 2 a 2 a niekto nie. Niekto vie predikovat pomerne slusne a niekto netusi vobec co sa moze v buducnosti stat lebo mu nedochadzaju konzekvencie.