veterná energia, to jo, to nám tu treba každý pozná veterný park v Rakúsku hneď za hranicami pri Blave, prečo ho tam nepostavia aj Maďari, keď je to taká skvelá vec? žeby preto, že to nemá nijaký efekt a nepotrebujú sa hrať na najekologickejšiu krajinu na svete?
dost to vyuzivaju aj na zapade(Nemecko,Holandsko...),myslim si,ze je to lepsie ako atomova elektraren,ale urcite na to treba vhodnu lokalitu.Umiestnenim pod Kralovku do narodneho Parku by to narusilo krajinu,ekolkogiu.Ved uvidime ako to dopadne
dost to vyuzivaju aj na zapade(Nemecko,Holandsko...),myslim si,ze je to lepsie ako atomova elektraren,ale urcite na to treba vhodnu lokalitu.Umiestnenim pod Kralovku do narodneho Parku by to narusilo krajinu,ekolkogiu.Ved uvidime ako to dopadne
lepšie? keby sme nemali jadrové elektrárne boli by sme na tom veľmi zle, rakušania si namiesto jadrovky postavia tepelné, tie sú asi "ekologickejšie"
suma sumárum: daná lokalita je určite vhodnejšia na iné veci ako na výstavbu veterného parku
nech je to ekolologicke ako chce, nechcel by som to mat v okoli. a ked sa trosku vcitim do tych ludi, myslim, ze ani oni nechcu mat vyhlad na x-metrove stoziare. jednoznacne nie
k tej ekologii len tolko: je znama kauza z Rakuska, ked sa vrtule tocili naprazdno, lebo nebola dostatocna kapacita prenosovej sustavy... a na druhej strane, ked nefuka, tak tu vrtulu pohana dieslovy agregat, aby bol zabezpeceny trvaly odber bez vykyvov - to je super ekologia
ale ja som narazal hlavne na tu lokalitu... bajkeri rusia zver a nicia prirodu a narodne parky, tak tam postavme vrtule, tie tym tokanom, srnkam a vysekanym stromom NEVADIA...
hlavne, ze starosta obce dostane "vsimne" od investora...
Nechápem prečo si niektorí ľudia myslia, že jadrové elektrárne sú neekologické. Zo všetkých možných typov realizovateľných u nás majú najmenší vplyv na ekológiu.
...Kazdopadne keby tie vrtule buchli niekam do stredu pola do niziny,bolo by to urcite lepsie...
zase oni to asi nebuchaju len-tak od brucha, ale mali by to mat podlozene nejakym vyskumom veternych podmienok atd.
a ako jeden z tych, co obyvaju niziny, ti na to mozem povedat, ze radsej nech to buchnu do hor. ved to je daleko odo mna, nie? to je ale dost blby pristup, s ktorym nesuhlasim. ak sa to ma stavat HOCIKDE, nech sa spytaju na nazor obyvatelov z okolia. nemyslim, ze by to v nejakej ako-tak obyvanej oblasti preslo.
...nech sa spytaju na nazor obyvatelov z okolia. nemyslim, ze by to v nejakej ako-tak obyvanej oblasti preslo.
nech sa radsej prosti ludia k tomu nevyjadruju...
inak existuje smernica 2 km od obydli, prave sedlo Besnik je idealne... a vraj najlepsie fici na Chopku a Lomnicaku, nastaval by som to na kazdu 2tisicovku...
netreba to s tou demokraciou prehanat, ludia sa casto vyjadruju k veciam, ktorym nerozumeju... (toto nie je tema na verejny plebiscit ale na odbornu diskusiu)
uprimne, ak starosta dostane cash a v krcme povie, ze to je dobre, tak co myslis, ako by sa vyjadrili napr. obcania Telgartu? Obzvlast, ked sa vacsina tej vystavby nedozije? Myslis, ze ich trapi ochrana prirody alebo turizmus, alebo nebodaj splnenie nejakej kvoty Unie???
ja si len myslim, ze, ci je dany obcan Telgartu kopac kanalov alebo hocijaky robotnik vo fabrike, neubera to nic z jeho prava na to, ze sa mu to nemusi pacit. ten nazor moze vyjadrit a mal by byt respektovany rovnako ako tvoj alebo generalneho riaditela neviemakej superfirmy.
peticiu, ktora sa nedavno podpisovala asi tiez nepodpisovali len sami vzdelanci a ludia s IQ nad 130...
a myslim, ze pokial by ta suma nebola naozaj obrovska, tak vacsina ludi by bola proti.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://hn.hnonline.sk/2-21733830-k10000_detail-1b
veterná energia, to jo, to nám tu treba
Ďakujeme, neprosíme si.
lepšie?
suma sumárum: daná lokalita je určite vhodnejšia na iné veci ako na výstavbu veterného parku
treba postavit este jednu jadrovku a je pokoj
alebo rovno dve a mozme predavat debilnym rakusakom eletriku za tazke love
ale ja som narazal hlavne na tu lokalitu... bajkeri rusia zver a nicia prirodu a narodne parky, tak tam postavme vrtule, tie tym tokanom, srnkam a vysekanym stromom NEVADIA...
hlavne, ze starosta obce dostane "vsimne" od investora...
zase oni to asi nebuchaju len-tak od brucha, ale mali by to mat podlozene nejakym vyskumom veternych podmienok atd.
a ako jeden z tych, co obyvaju niziny, ti na to mozem povedat, ze radsej nech to buchnu do hor. ved to je daleko odo mna, nie? to je ale dost blby pristup, s ktorym nesuhlasim. ak sa to ma stavat HOCIKDE, nech sa spytaju na nazor obyvatelov z okolia. nemyslim, ze by to v nejakej ako-tak obyvanej oblasti preslo.
nech sa radsej prosti ludia k tomu nevyjadruju...
inak existuje smernica 2 km od obydli, prave sedlo Besnik je idealne... a vraj najlepsie fici na Chopku a Lomnicaku, nastaval by som to na kazdu 2tisicovku...
ako rozdelujes ludi na prostych a tych inych?
uprimne, ak starosta dostane cash a v krcme povie, ze to je dobre, tak co myslis, ako by sa vyjadrili napr. obcania Telgartu? Obzvlast, ked sa vacsina tej vystavby nedozije? Myslis, ze ich trapi ochrana prirody alebo turizmus, alebo nebodaj splnenie nejakej kvoty Unie???
peticiu, ktora sa nedavno podpisovala asi tiez nepodpisovali len sami vzdelanci a ludia s IQ nad 130...
a myslim, ze pokial by ta suma nebola naozaj obrovska, tak vacsina ludi by bola proti.