pisosip
Mesto:
Založený: 7. 7. 2007
Bike: Helikoptéra
Odjazdené '25:
1 681 km
Tak pridám z rovnakého súdku.
Skúsenosti s prechodom z Girlfriend 1.0 na Wife 1.0
Jeden môj priateľ vlani upgradoval Girlfriend 1.0 na Wife 1.0. Prvé, čo zistil je, že nová verzia sa neznáša s inými aplikáciami. Je tiež vybavená baby-procesorom, ktorý spotrebuje veľa zdrojov. O týchto nedostatkoch nie je žiadne upozornenie v manuály a firemnej dokumentácii, hoci ostatní užívatelia upozorňovali, že tieto javy zmienenú aplikáciu bežne doprevádzajú. Nie len to. Wife 1.0 sa inštaluje tak, že sa spúšta pri bootovaní, aby mohla monitorovať všetky ostatné aktivity systému. Niektoré aplikácie, ako PokerNight 10.3, BeerBash 2.5 a PubNight 7.0 vôbec nefungujú a zhodia systém, akonáhle sa ich pokúsil spustiť, aj keď ich pred tým spúštal bežne. Pri inštalácii Wife 1.0 sa inštalujú nežiadúce plug-iny, ako je Svokra 55.8 a Švagor Beta 2.0, bez toho, aby bolo možné ich inštaláciu obísť. Naviac sa zdá, že výkonnosť systému každým dňom klesá. Preto by si môj priateľ prial, aby do verzie Wife 2.0 pribudlo:
- ikona „už o tom nehovor“,
- minimalizačná ikona,
- odinštalácia v ľubovoľnom čase, bez toho aby došlo k stratám akýchkoľvek systémových zdrojov,
- možnosť prechodu na sieťový promiskuitný režim, ktorý systému umožnuje skúšať aj iné hardwarové zariadenia.
Pokiaľ ide o mňa, rozhodol som sa vyhnúť problémom s Wife 1.0 a držím sa svojej Girlfriend 2.0. Ale aj tu sú mnohé problémy. Zreteľne nie je možné inštalovať Girlfriend 2.0 na Girlfriend 1.0. Najprv musíte Girlfriend 1.0 odinštalovať. Ostatní užívatelia hovoria, že je to dlho pretrvávajúci bug, o ktorom som mal vedieť. Zrejme všetky verzie Girlfriend vykazujú konflikt na porte input/output. Myslím, že by tak hlúpy bug už mali odstrániť. A čo je horšie, odinštalačný program pre Girlfriend 1.0 nepracuje dobre a zanecháva na aplikáciách v systéme nežiadúce stopy. A ešte jeden otravný bug. Všetky verzie aplikácie Girlfriend občas generujú otravné hlášky o výhodách upgradu na Wife 1.0. Wife 1.0 má k tomu ešte jeden nedokumentovaný bug. Pokiaľ sa pokúsite nainštalovať Mistress 1.0 ešte než odinštalujete Wife 1.0, Wife 1.0 vám pred odinštaláciou zruší všetky knižnice MS Money a Mistress 1.0 sa potom odmietne nainštalovať s poukázaním na nedostatocné zdroje.