hmm.. len ono jedna vec je nadobudacia cena biku, dalej su to upgrady ktore do toho vrazas a ina cena je realna aku ma hodnotu asi teraz.. lebo kupis bike za 50, vrazis donho 30 a celkova hodnota nepresiahne 40..
lebo kupis bike za 50, vrazis donho 30 a celkova hodnota nepresiahne 40..
tomu som nejak nepochopil. ved ked kupim bike za 50 a kupim na nho veci a povymienam niektore komponenty, tak celkova hodnota musi presiahnut tych 50, pretoze hoci dam prec napr vidlu za 5000, a kupim tam lepsiu, a lepsie je vacsinou aj drahsie nie?
2 Billes Mal by si pravdu v tom pripade, ak by si ten bike hned po vymene komponentov predal, ale tym, ze ho budes pouzivat, jeho cena automaticky klesa ... u skoro vsetkych vyrobkov a veci to tak funguje, casom ich hodnota klesa, jedine nehnutelnosti mozu cenu zvysovat ... ale kedze ja niesom ekonom, tak do toho uz rypat nebudem
Billes: no to mas tak teraz si kupim bike za 50k preveziem sa nanom 10km domov a uz ho za tych 50 nepredas.. tak si spocitaj co spravi normalne pouzivanie s cenou..
Pridal som este jednu polozku, ti co na nu klinete mi prosim potom poslite ss (alebo ti, ktori uz skor klikli na tu predposlednu, ale splnaju poslednu podmienku )
Ako a com vy viete viesť debaty vam tu dam jednu trapnu temu a vy mate zabavku. Jasne ze som myslel porizovací (neviem jak sa to po slovensky) cenu ked ste bide kupili
sabolj neviem o čom točíš a je to obstarávacia cena.len som sa slušne pýtal aby som ti nepokazil anketu ale to je jedno pekný večer chlapče.
Ja som bike nekúpil hotový ale poskladal takže tak
sabolj neviem o čom točíš a je to obstarávacia cena.len som sa slušne pýtal aby som ti nepokazil anketu ale to je jedno pekný večer chlapče.
ako sorry ked som nieco poevdal ale na tvoju adresu som nic nemyslel.... tak ked poskladany tak kolko si do neho vrazil ... dakujem ze hlasujete
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tusim si tam zabudol jednu nulu...
skus si pozriet ankety, ktore prebehli na www.mtbiker.sk:
http://the.mtbiker.sk/index.php?modul=a ... ow=starsie
Zdar!
tomu som nejak nepochopil. ved ked kupim bike za 50 a kupim na nho veci a povymienam niektore komponenty, tak celkova hodnota musi presiahnut tych 50, pretoze hoci dam prec napr vidlu za 5000, a kupim tam lepsiu, a lepsie je vacsinou aj drahsie nie?
ono je to skor tak, ze ho vytlacis z obchodu a min. 10% z ceny mozes odpisat
a to aj v druhej antete som dal ine a nedalo
ako sorry ked som nieco poevdal ale na tvoju adresu som nic nemyslel.... tak ked poskladany tak kolko si do neho vrazil ... dakujem ze hlasujete