Tato nova tema sluzi na zhananie veci, ktore su tazko zohnatelne, resp. sa samostatne ani nepredavaju, alebo ich neviete najst v miestnom obchode/servise/zeleziarstve. Pred tym, nez sem napisete, sa na uvedenych miestach aj skuste opytat.
Nepiste sem prosim prispevky typu "kto mi daruje vidlicu, ram, pedale" a pod., taketo prispevky budu vymazane.
Na kupu bezne dostupnych komponentov sluzia kamenne obchody, e-shopy a bazar.
----------
kiriho prispevok:
Nemáte niekto zbytočnú ľavú kľuku na štvorhran (pokiaľ možno nevyvaklaný), ktorú by ste mi mohli podarovať?
Dik
Máš nejakú inú tému kam to dať?
Alebo zahodiť funkčný stred s najazdenými ani nie 100 km a kúpiť nový, lebo stojí 10€?
Axel
asisito sisito sito nepochopil, píše, že zháňa misku, tak zrejme zháňa samotnú misku.
tá je dosť ťažko zohnateľná.
matko001 možno by som niečo našiel, ale je ich viac priemerov, odmeraj ktorý potrebuješ. Do Amsterdamu posielať nebudem, máš kuriéra čo chodí cez Košice?
Napíš matko001, ako máš vymyslenú dopravu zo Slovenska do Amsterdamu, aby to bolo celkovo cenovo rentabilné.
Este to doma zmeram - vraj su dva druhy...
Dakujem
No a neviem nájsť nejakú novú vzduchovú vidlu na véčka.
Pozeral som aj bazáre ale fakt neviem nič nájst.
Alternatívou je aj pružinová vidla s maksou pruzinou.
Je to nejaky plast 12.7mm (1/2") vnutorny priemer, 22mm vonkajsi, hrubka 1.5mm .. je to vymedzovacia podlozka v cape ramu.
A vymedzovacie podlozky maju aj v dobrom loziskovom obchode, len tu dierku si budes musiet vyvrtat
Dnes som bol v afinise, ale zistil som, ze mam jednu taku dost nacatu , az vecer. No nic, skusim najblizsie, alebo napisem do Treku, tam snad budu vediet este, bo google akosi nist.