chapem to spravne, ze ak mne adblock zablokuje reklamny baner u mna v pc, tak v tvojom pocitadle hlasi ze sa ani nezobrazil? - tj nezaratava sa?
Presne tak.
Tomas, na co pls. sluzi v prehlade clenov stlpec hodnotenie? Ci na nic?
Sluzilo na hodnotenie uzivatelov (ranky). Bolo to ale zrusene, nakolko sa ludom nepozdavalo, ako su skatulkovani na zaklade poctu prispevkov. V tom zozname to zostalo, mozem to dat prec...
Tomas,
už som dávnejšie navrhoval zaviesť poplatok pre členov, nie veľa ....cca 1 EUR/rok.
Registrujem tento napad a ma teoreticky potencial. Ale ak sa spravi povinny, tak to forum podla mna zanikne. Ak sa spravi dobrovolny, tak prispeje 100-200 ludi, co pri 1 eure na osobu postaci tak akurat na bankove poplatky. Aky by mali 'dobrovolni darcovia' osoh? Islo by len o to, ze by nemali reklamu vo fore? Kopa ludi tu pouziva AdBlock, naco by platili ked to mozu mat zadarmo? Naco budem implementovat dobrovolnu schemu, ktoru dokopy nikto nepouzije?
Ak uz nieco, tak poriadne - vyssi prispevok (50-100 eur na rok povedzme) s tym, ze bude forum bez reklamy, prispeje sa na foristicke akcie (Porac a podobne), prispeje sa na teamove oblecenie atp. Tiez to nema zmysel, ak sa prihlasi 10 ludi... Ale ak sa najde 100 ludi, mohlo by vzniknut nieco zaujimave.
Ad logo, farby...
Nehovorim, ze logo je idealne, ale je jednoduche, lahko spoznatelne a pouzite na webe, flagu, nalepkach, trickach, plagatoch atp. Nieco take komplikovane ako ten MTB Freeride neprichadza do uvahy, logo musi byt jasne a citatelne na hocijakom mediu. Ak ma niekto graficke sklony, rad uvitam navrhy, ale nebudem za to platit profi grafikovi momentalne.
Co sa tyka farieb - odkial je ten Mountain Dawn? Tie farby nie su zas az take odlisne od aktualnej temy, ale mozno by to vyzeralo lepsie - neviem. Mal by si cas sa pohrat so screenshotom stranky - skusit aplikovat tie farby?