Mesto: Bratislava Založený: 27.04.2016 Príspevky: 475
Ako zadné v pohode, ako predné za šera tiež, za tmy ani nie. Mám 250 v základe a menej by bolo ozaj iba z núdze. No Nemci majú ešte nižšiu normu. Napr. veľmi oceňujem na mojom Burst mód s 1000lm, inak by šoféri diaľkové ani nestlmili.
čím väčšia tma, tým slabšie svetlo stačí - kontrast na známe rovinaté trasy stačí aj 100(poctivých)lm, na rozbité zjazdy na cesťáku je aj 500 v úzkom lúči málo 5W/140lm je nejaká slabá účinnosť, niečo tam nesedí
niekedy som jazdieval aj so slabsim svetlom, kedze som nemal lepsie, tak stacilo. otazku, ci bude stacit, si zodpovies sam po prvych jazdach. v popise pisu "5W LED" nie ze to ma vykon 5W
Mesto: Košice Založený: 17.05.2017 Príspevky: 142 Bike: Giant Trance 2
ak by chcel niekto plasit medvede alebo vypalovat lesnu travu, toto sa javia ako schopne nastroje. Original XHP70 od Cree je snad to najlepsie co sa da kupit, samotny cip stoji okolo 10e a ponukaju pri 12W 1700LM, 32W maju dokonca cez 4000, su fakt vykonne. Tu sice nebudu original, ale aj tak to presti kde co na kilometer. Ak by to niekoho zaujimalo tu je datasheet k nim https://www.mouser.sk/ds/2/90/ds%20XHP70-519359.pdf
Mesto: Košice Založený: 17.05.2017 Príspevky: 142 Bike: Giant Trance 2
na 90% to nebude original cree a ak aj bude, tak to bude nepodarok z vyroby (najskor tam bude nejake LG). Skor som to sem dal pre "power userov" co sa neboja experimentovat. Javi sa to celkom ultimatne za tu cenu.
Ja len preto, že si pripojil datasheet. Neviem do akej miery má význam s neho čerpať. Hm, keby sa niekto podujal aspoň orientačne to zmerať. Ja nemám ani to svetlo ani luxmeter či iný merák..
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.