zdravim...xcem sa opytat ci mi niekto neviete poradit...moj HR senzor polar wearlink wind mi zacal ukazobat nejake blbosti....aj ked sedim a nic nerobim mi ukazuje okolo 140 tepov a staci ze spravim par krokov a podla neho mi srdiecko bije cez 190 :O neviete ci mi zblbol pas(myslim tym tie kontaktne plochy ktore odoberaju signal od srdca) alebo samotny ten senzor alebo nedajboze sporttester?...mam RS800CX...ak mate niekto s tym skusenosti tak prosim pomozte...dakujem
zdravim...xcem sa opytat ci mi niekto neviete poradit...moj HR senzor polar wearlink wind mi zacal ukazobat nejake blbosti....aj ked sedim a nic nerobim mi ukazuje okolo 140 tepov a staci ze spravim par krokov a podla neho mi srdiecko bije cez 190 :O neviete ci mi zblbol pas(myslim tym tie kontaktne plochy ktore odoberaju signal od srdca) alebo samotny ten senzor alebo nedajboze sporttester?...mam RS800CX...ak mate niekto s tym skusenosti tak prosim pomozte...dakujem
ja som moj aj čistil ale blbne stale, raz dobre celý den, raz zase vyskakuje tep aj na 230... potom zas nejde vôbec.
už som objednal nový pas zo suncycle. wind len prehodím.
Pekny vecer prajem Trosku sa prizivim na tejto teme
Chcel by som sa spytat vlastnikov Polar RCX5tky alebo hocikoho kto by vedel poradit. Mam teda tieto spominane hodinky a mam problem s DataLinkom. Pridem z treningu a chcem si preniest udaje do PC, tak zapojim Datalink do USBcka, Datalink zacne blikat ze je v prevadzke ale s PC sa mi nespoji. Uz som aj kontroloval ci mam spusteny Polar Deamon (podla Polar stranky) a aj ci mi HID vstupy registruju Datalink toto vsetko mam vporiadku. No potom po par minutach sa "hrajkania" sa Datalink zobudi a zase vsetko slape ako ma.. Je nejaka "finta" na ktoru som neprisiel,robim snad nieco zle? Alebo vadny kus?! Dakujem
Pekny vecer prajem
Chcel by som sa spytat vlastnikov Polar RCX5tky alebo hocikoho kto by vedel poradit. Mam teda tieto spominane hodinky a mam problem s DataLinkom. Pridem z treningu a chcem si preniest udaje do PC, tak zapojim Datalink do USBcka, Datalink zacne blikat ze je v prevadzke ale s PC sa mi nespoji. Uz som aj kontroloval ci mam spusteny Polar Deamon (podla Polar stranky) a aj ci mi HID vstupy registruju Datalink toto vsetko mam vporiadku. No potom po par minutach sa "hrajkania" sa Datalink zobudi a zase vsetko slape ako ma.. Je nejaka "finta" na ktoru som neprisiel,robim snad nieco zle? Alebo vadny kus?! Dakujem
treba sa pozrieť, kolko toho máš v pamati hodiniek, mne to robilo blbiny ked som to mal plne.
ked hodím usb na hodinkách RCX5 spustim pravým spodným-connect-start synchronising a už sa pripája a stahuje data. potom mi hned spustí web polaru na gugli
No skusal som pamat vymazat a stale to robilo ale vnukol si mi napad tak podla vsetkeho ked hodim Datalink do PC tak (zrejme) musim spustit Polar WebSync program a nasledne v hodinkach spustit Synchronizaciu, takto mi to slo spustit 3x po sebe . Tak uvidime casom ci to tak ozaj je.. Diky moc za radu
Ja som dnes vyskúšal pás s Tchibo bluetoth a funguje mi s obyčajným vysielačom OK.Všetky haluze zmizli. Takže ozaj sú na vine tie pásy. Ale výnimka potvrdzuje pravidlo. Tiež mám jeden na ceste od aliho.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja som moj aj čistil ale blbne stale, raz dobre celý den, raz zase vyskakuje tep aj na 230... potom zas nejde vôbec.
už som objednal nový pas zo suncycle. wind len prehodím.
treba sa pozrieť, kolko toho máš v pamati hodiniek, mne to robilo blbiny ked som to mal plne.
ked hodím usb na hodinkách RCX5 spustim pravým spodným-connect-start synchronising a už sa pripája a stahuje data. potom mi hned spustí web polaru na gugli