V prilohe je vyskovy profil trasy a cervenym kruzkom som znazornil, kde nastala chyba. Odtialto sa uz tachometer nespamatal.
mozno by si mal prestat jazdit v dazdi ... to kde tolko prsi ze v pripade dazda nemozes odlozit vjazd o 1 den ?
tvári sa to ako "mass storage" kde by som našiel nejaké gpx súbory?
ale zmena tlaku by nemala mat taky vplyv, ja mam skusenost s nepresnostou najviac do cca 20-30m
Problem nastava zrejme pri zmene formatu zo .slf na .fit (.slf format pouziva tachometer Sigma ROX, ale na stravu sa exportuje format .fit kedze strava .slf nepodporuje). Skusil som teda rucne vyexportovat zaznam do .fit a potom ho manualne nahrat na stravu a skutocne je takto zaznam skrateny. Zaznam na strave je vzdy skrateny v mieste kde na nejaky cas zastavim, ci uz na 10 sekund alebo na 5 minut. Pocas jazdy takto zastavim niekolkokrat, pri poslednom zastaveni vsak nastava koniec trasy pri formate. fit. Riesenie by mohlo byt nezastavovat pocas vyjazdu, ale to mi pri vyjazde 200 km silno nevyhovuje
no da sa tomu predist, myslim strate vyjazdu ... nabuduce ked zabudnes ze sa ti plni pamat, a pocas vyjazdu si vsimnes, ze prestal nahravat trasu (pipne pri tom rovnako ako pri hlaske ze ostavaju 3h do konca zaznamu), tak hned zastav, pauzni vyjazd, chod do menu, vymaz stare vyjazdy, vrat sa k vyjazdu a spusti start ... nahravanie aktualneho vyjazdu bude pokracovat dalej
posledný komentár: 16. 7. 2020 o 21:48