Jezus vdaka za spasu ale myslim si, ze v tomto pripade to bolo prehnane a nechapem moc k comu. Marek tu nevyrabal ziadny flame, daval k veci prispevky s kusom poctivej roboty a na rozdiel od inych individui tu podla mna nijak neskodi/l aj s dvoma ID.
Tak este raz. Ja neriesim ake bicykle marekp / Arko sklada alebo stavia. O to nejde a popravde je to to posledne, co ma zaujima. Videl som aj krajsie, aj skaredsie. Ten jeho je celkom fajn. Podstata je, ze si bezdovodne zalozil dalsie konto a ja nemam rad, ked sa niekto skryva za novu identitu a nejedna na rovinu / nestoji za tym, ako tu posobil v minulosti. Uz tu par takych bolo. To je vsetko.
Upokojte sa chlapci a zdrzte sa zbrklych a zlcovych ortielov na Jezusovu adresu. Nechapem co vam vadi na tom ze vam Jezus objasnil povod nicku menovaneho a v Jezusovom texte nevidim nic utocne a naopak prave vo vasich a menovaneho konstruktera ktory nedokaze priamo odpovedat na jednoduche otazky.
Jezus , nechcel som sa k tejto debate pripojit , ale stale mi vrta v hlave jedna vec a neda mi spavat .
povedz mi , to tvoje mentalne postihnutie mas aj na papieri ci ti to ani nejak extra nevadi a zvykol si si ze ta tak ludia beru ? myslim to vazne , je to skutocna otazka ...
Ides tu na dve strany vypisovat uplne od veci, ze niekto si zmenil nick resp spravil iny ... ako si nestoji za svojim nazorom a podobne zvasty ( v teme galeria cestakov ) ... ale ze ty tu nemas ani len foto a svoje meno ( ci sa zan hanbis alebo co to vazne neviem ) tak to je uplne v poriadku
ako vazne , zajdi za nejakym odbornikom nech ti poradi , porozpravaj sa s nim o tvojich problemoch. isto sa to liecit da. potom budes mozno aspon trochu prospesny aj na tomto fore.
lebo tie tvoje vyplody co tu davas to je uz ozaj nieco.
a k tomu cestaku : nuz ocelove ramy maju urcite svoje caro, mne ale nelahodia
naopak ten focus i ked low end , mne sa paci ...,nazor je do znacnej miery ovplyvneny aj tou - mne oblubenou farebnou kombinaciou, ale je to zivy dokaz toho ze aj low cost moze vyzerat k svetu inak to sedlo nemas nejak moc vpredu ?
yurcko Extrem ani nie, cca 16-17cm rozdiel vo vyske medzi hornou polohou na pakach a sedlom (vela profi jazdcov to ma takto), takto mi to akurat vyhovuje, ani po 100km jazde to nie je nepohodlne, pricom dropy pouzivam dost casto (ale je fakt, ze mam riaditka s celkom malym dropom, len 125mm).
majo-focus,v galérii na tom nezáleží,z akého materiálu je bicykel,pretože 100x radšej sa budem pozerať na oceľový/hliníkový dizajnovo zaujímavý rám, ako na jednofarebnú karbonovú ,,mrtvolu"
Nejaké kvalitnejšie kolesá(kľudne napr.Campy Scirocco)by dodali tomu bicyklu ,,šmrnc".
Chcem napísať,že som zaujatý,pretože aj mne sa tak isto ako isheep najviac páčia čierno-červeno-biele ,,hajtry"
janherich , musis byt veru dobra "vychrtlina" ked znesies taky drop. Moje brucho by mi uz vacsi ako mam nedovolovalo
nuz prirovnavaju ma ku cavendishovi : maly , tucny a zhrbeny
Ano isheep sedlo bolo vpredu ale uz som si ho posunul viac dozadu Je to moj prvy cestak takze ked som ho kupoval netrapilo ma to ci je to hlinik alebo karbon ze je tam sora a nie ultegra bol som rad ze budem mat aspon nejaky cestak.Postupom casu ked som sa zacal o cestu zaujimavat viac kupil som lepsie komponenty,soru som vymenil za 105 aby som schoval bowdeny pod omotavku.Ked budem kupovat novy ram tak urcite uz pojdem do karbonu ale zatial mi sluzi velmi dobre a som s nim maximalne spokojny
isheep Ked aj sprintujes ak cav tak si z toho nerob tazku hlavu Inac ja mam asi dost dlhe ruky, kedze ani s tym vacsim dropom nemam o moc inu poziciu ako ty na foto.
Este nie je v stadiu, aby som ho daval do galerie, prosim vas len o nazor...
Nika http://rehmn.mtbiker.sk/bike#bike-10437-nika bude v podobnej farebej kombinacii ako na obrazku z vyroby, cize cierna omotavka, cierne rajdy, cierna vidla, cierno-seda sada Ultegra.
Otazka je, akej farby by mali byt bowdeny? Cierne, strieborne alebo zlate/zlte?
Kristina Tvoj nazor ma zaujima najviac, kedze to bude vacsi brat tvojho biku. Moj vstup do rodiny VN...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
BTW. šermovať pravidlami a sám ich porušovať...ej eeej, beda beda...
Inak, Arko ako som už niekde písal, krásna práca. Teším sa na ďalšie...
povedz mi , to tvoje mentalne postihnutie mas aj na papieri ci ti to ani nejak extra nevadi a zvykol si si ze ta tak ludia beru ? myslim to vazne , je to skutocna otazka ...
Ides tu na dve strany vypisovat uplne od veci, ze niekto si zmenil nick resp spravil iny ... ako si nestoji za svojim nazorom a podobne zvasty ( v teme galeria cestakov ) ... ale ze ty tu nemas ani len foto a svoje meno ( ci sa zan hanbis alebo co to vazne neviem ) tak to je uplne v poriadku
ako vazne , zajdi za nejakym odbornikom nech ti poradi , porozpravaj sa s nim o tvojich problemoch. isto sa to liecit da. potom budes mozno aspon trochu prospesny aj na tomto fore.
lebo tie tvoje vyplody co tu davas to je uz ozaj nieco.
a k tomu cestaku : nuz ocelove ramy maju urcite svoje caro, mne ale nelahodia
naopak ten focus i ked low end , mne sa paci ...,nazor je do znacnej miery ovplyvneny aj tou - mne oblubenou farebnou kombinaciou, ale je to zivy dokaz toho ze aj low cost moze vyzerat k svetu
Ocelak je krasny,farebna kombinacia super.
Bianchi parada ale ten posed to je extrem:),chcel by som ta natom videt sedet.
Nejaké kvalitnejšie kolesá(kľudne napr.Campy Scirocco)by dodali tomu bicyklu ,,šmrnc".
Chcem napísať,že som zaujatý,pretože aj mne sa tak isto ako isheep najviac páčia čierno-červeno-biele ,,hajtry"
nuz prirovnavaju ma ku cavendishovi : maly , tucny a zhrbeny
vitaj v klube
Nika http://rehmn.mtbiker.sk/bike#bike-10437-nika bude v podobnej farebej kombinacii ako na obrazku z vyroby, cize cierna omotavka, cierne rajdy, cierna vidla, cierno-seda sada Ultegra.
Otazka je, akej farby by mali byt bowdeny? Cierne, strieborne alebo zlate/zlte?
Kristina Tvoj nazor ma zaujima najviac, kedze to bude vacsi brat tvojho biku. Moj vstup do rodiny VN...
Vdaka za kazdy nazor.
Edit: myslim to vazne. Chcem to objednat, ked sa Matt vrati z dovolenky. Ako je pisane v popise, mam vyhladnuty Jagwire. Sada Elite je iba v zlatom, ale 100EUR za set brzda/radenie je vela. Tak uvazujem o sade Road Pro:
http://suncycle.sk/sk/katalog/prislusenstvo/lanka-a-bowdeny/114?id_vyrobcaFilter=68
Na Bike24 maju vacsi vyber, ale je to drahsie a + postovne. Celkova skala farieb je tu:
https://www.bike24.com/i/p/3/9/49293_01_d.jpg