Ja originál Vysočinu. Som zvedavý či bude ako bola. Táto nová je sračka. Vôbec neuschne a tečie z nej tá červená voda. Starú mala babka pre mňa vždy nachystanú keď som bol malý, lebo som ju mal fest rád úplne vyschnutú
Podla mna to nebude take , nemaju to ako spravit ani kde a nikto im nebude zavadzat novu prevadzku len kvoli niecomu takemu. Len nieco zmenia, alebo pridaju chemikaliu, aby to chutilo inak a voala. Sak si to aj tak nikto nemoze pamatat
lto, fofo: Vsak vyrobca proste spravil seriu s inou recepturou / inym pomerom surovin. To predsa pri dostatocne velkej objednavke nie je problem.
Viacero výrobkov bolo pre túto tematickú ponuku vyrobených podľa tradičnej receptúry, napr. Vysočina 1967 alebo Šunková údená saláma 1977,“ povedal Tomáš Bezák, PR manažér spoločnosti Lidl.
volodaj: Ale aj tak ju budes musiet nechat najprv dosusit, aby to bolo ono. Cerstva nikdy nebude taka dobra. Potom poreferuj.
Lenze ja si nemyslim, ze ide len o zmenu receptury a vstupnej suroviny ale o cely technologicky proces, ktory ak zahodili, novy nevybuduju. Napr. ked robis pivo, tak mozes uplne vsetko vyrabat, ale na to potrebujes zariadenia. Alebo proste cast zariadeni zahodis a nakupis granule na zaciatok. Ak chces varit lepsie pivo, nepomoze kupit ine granule, ktore su rovnako naprd. No ale to su spekulacie, jedine co je iste, ze tu nejde o zakaznika , len o jeho peniaze
no v tomto pripade mozu mat rovnaky aj technologicky postup aj recepturu a bude im to na dve veci...
samotne maso uz nema kvalitu jak za komancov lebo vtedy zvierata v chovoch nezrali zmesky plne kadejakych sraciek .....
a ani nehovorim o kvalite korenin, soli....
tak to by si sa divil ......odkedy odkedy sa u nas nepredava sol zo Solivary Presov, odvtedy je sol ina, menej soli a jej kvalita kolise....
...mam to od kamosa co robi skoro cely rok/kazdy vikend masiarske vyrobky... a aj ked pouziva rovnaky recept, vsetko navazuje presne na mnozstvo, niekedy su vyrobky menej a niekedy viacej slane
co by si cakal, za 50 eur si kupia cele lyziarske oblecenie a nemusia platit 150e len za lyziarsku bundu inde v znackovom shope. tie veci 2-3 sezony vydrzia, je to proste dobry deal..
Ja sa chystám omrknut tu monterajznu za 5 EUR. Na zbalenie cyklonaradia na pardnove výlety.
edit: vzal som dve. Treba dať pozor na uzatváranie - niektoré sa zacvakavali príliš lahko.
Ja sa chystám omrknut tu monterajznu za 5 EUR. Na zbalenie cyklonaradia na pardnove výlety.
edit: vzal som dve. Treba dať pozor na uzatváranie - niektoré sa zacvakavali príliš lahko.
Boxy mam 2 a oba su uz plne a cast veci mam mimo. Mozno by sa hodil treti. Ale ako pozeram, tak zatvaranie na jednu zaklapku nem dobre. To nestaci ked to nalozis tazsimi vecami. Treba dve. Ale toto je asi ta mensia verzia, tam jedna staci.
co poviete da sa ta snowbordova helma pouzit aj v zime na bajk? ci je to blbost?
Prosim Ta, ved niektori v takych jazdia aj cez leto. Teraz je IN mat co najmenej odvetranu prilbu s predlzenym zatylkom. Pokojne chod do toho. Ale vyskusaj, ci Ti umoznuje dostatocny zaklon hlavy - ci Ti nezavadzia zozadu na krku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
volodaj: Ale aj tak ju budes musiet nechat najprv dosusit, aby to bolo ono. Cerstva nikdy nebude taka dobra. Potom poreferuj.
samotne maso uz nema kvalitu jak za komancov lebo vtedy zvierata v chovoch nezrali zmesky plne kadejakych sraciek .....
a ani nehovorim o kvalite korenin, soli....
...mam to od kamosa co robi skoro cely rok/kazdy vikend masiarske vyrobky... a aj ked pouziva rovnaky recept, vsetko navazuje presne na mnozstvo, niekedy su vyrobky menej a niekedy viacej slane
Alebo aspon nejake oblecko, ako svojho casu robil progress
Boxy mam 2 a oba su uz plne a cast veci mam mimo. Mozno by sa hodil treti.
Ja si brusim zuby na toto.
http://www.lidl.sk/sk/ponuka.htm?action=showDetail&id=23925
http://www.lidl.sk/sk/ponuka.htm?action=showDetail&id=23936
http://www.lidl.sk/sk/ponuka.htm?action=showDetail&id=23940
Ci Ty mas nieco väcsie?
Prosim Ta, ved niektori v takych jazdia aj cez leto.