Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ahojte!

Tento rok som si konecne kupil cestak. Mam na nom sedlo Sele Italia Filante. Zo zaciatku ma nenormalne bolela rit aj ked mam gate s vlozkou. - vraj normalka. Jasne ze sa to casom zlepsilo, ale ani po najazdenych 2 000 km, nevydrzim sediet v sedle viac ako 60 km v kuse. Potom uz vazne idem zdochnut.
Takze otazka znie: Je to normalne a musim viacej jazdit (aby si zadok zvykol), alebo mam skusit ine sedlo? Ak ine sedlo ake?
Ake dlhe vyjazdy na cestaku zvladate vy? (v kuse bez dlhsich prestavok) a ake mate sedlo? A kolko najazdene?
Zobraziť komentár 13.10.2007 - 22:28:31
00
Ahojte!

Tento rok som si konecne kupil cestak. Mam na nom sedlo Sele Italia Filante. Zo zaciatku ma nenormalne bolela rit aj ked mam gate s vlozkou. - vraj normalka. Jasne ze sa to casom zlepsilo, ale ani po najazdenych 2 000 km, nevydrzim sediet v sedle viac ako 60 km v kuse. Potom uz vazne idem zdochnut.
Takze otazka znie: Je to normalne a musim viacej jazdit (aby si zadok zvykol), alebo mam skusit ine sedlo? Ak ine sedlo ake?
Ake dlhe vyjazdy na cestaku zvladate vy? (v kuse bez dlhsich prestavok) a ake mate sedlo? A kolko najazdene?

nie...nezmeni sa to...skus vymenit sedlo ( alebo cyklo gate ;) )

ja som tento rok na cestaku najazdil vyse 7000km a dal som aj zopar jazd co mali vyse 200km a v pohode...a sedlo mam len taku 135gr dosku a kratasy s poriadnou vlozkou ktora mi 100% sedi
Zobraziť komentár 13.10.2007 - 22:37:32
00
jj, treba nove sedlo
ja mam Selle Italia SLR XP a maximalna spokojnost. Je sice tvrde ale nic ma neboli. Len po prvom dni ked som si sadol na postel tak ma bolela rit. Na druhy den som isiel zas na biku a ma to prestalo boliet. Trosku divne. Asi som si musel len nan zvyknut.
Zobraziť komentár 13.10.2007 - 23:18:17
00
keyboard_arrow_up