tiez planujem íst na Island budúci rok , skoda ze priame lety niesu a treba aspon raz prestupit + je to tam drahe a autopožičovne zakazujú jazdit po niektorých cestách. A cez leto sa neda vidiet polárna žiara
Priame lety chodia z Viedne. Draho tam je, a poriadne. Na Fkove cesty (co su cesty k tym najkrajsim destinaciam na Islande) by si mal ist oficialne len s poriadnym 4x4 vozitkom. Ja som mal Hyundai SantaFe, akoze 4x4 a dostal som sa skoro vsade, aj ked neraz som sa riadne bal. Polarnu ziaru uvidis najskor na konci Augusta, aj to musis mat stastie.
PhilJ, priamy let bol za 550e, to nie je take drasticke.
Jasne, ja som celu dobu vravel o "letnej" dovolenke. Cez leto tam jazdi priamo napr. Austrian Airlines, cez ostatne obdobia je priamy let skoro nemozny. Bol som tam pred 3 mesiacmi, takze pocas krizi to nebolo.
výjazd na LacovecOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
také malé video z okolia Púchova. postnuté hlavne kvôli tomu aby ste kukli aká je kvalita kamery Xiaomi Yi
neviem ci to tu uz bolo, ale dnes som to nasiel a zaujalo, mozno zaujme aj vas aj ked je to viac menej reklama:-) Darklight – brought to you in 4K UHD by Philips Ambilight TVOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Palec hore pre vsetkych movie makerov,co dokazu natocit pekne videjko dalsi z mojich pokusov o najnudnejsie bike video na youtube podarilo sa je to fakt o drzku,chce to poriadnu motivaciu natocit nieco zmysluplnejsie
je mi to jasne..toto bol len betatest a uz beztak je to otrava vracat sa po kameru spat do kopca..uff,dobre tak na trening a zodrate brzdy po kazdom zabere dupat na brzdy..Nabuduce skusim..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Priame lety chodia z Viedne. Draho tam je, a poriadne. Na Fkove cesty (co su cesty k tym najkrajsim destinaciam na Islande) by si mal ist oficialne len s poriadnym 4x4 vozitkom. Ja som mal Hyundai SantaFe, akoze 4x4 a dostal som sa skoro vsade, aj ked neraz som sa riadne bal. Polarnu ziaru uvidis najskor na konci Augusta, aj to musis mat stastie.
PhilJ, priamy let bol za 550e, to nie je take drasticke.
Dnes mas letenku s prestupom od 430 do 1600 eur
také malé video z okolia Púchova. postnuté hlavne kvôli tomu aby ste kukli aká je kvalita kamery Xiaomi Yi
Darklight – brought to you in 4K UHD by Philips Ambilight TVOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Rose ROOT MILLER 29Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down