tuto ochranu ksichtu pred blatom som pouzival minuly rok... potom som to zhodil a nahodil klasicke blatniky.... po minulom vyjazde sa vraciam k tejto verzii aj ked nieje ani sexy ani dokonala .... ÚČEL páni, ÚČEL.... a kludne hejtujte
Duri a ta maslicka?? A ak by si potreboval plastove stahovacky tak len daj vediet. Ale napad a vlastna vyroba najsamlepsie ocenia. Ja son doteraz riesil svoju vyrobu blatnikov na tlstocha a aj na zenin trek
tuto ochranu ksichtu pred blatom som pouzival minuly rok... potom som to zhodil a nahodil klasicke blatniky.... po minulom vyjazde sa vraciam k tejto verzii aj ked nieje ani sexy ani dokonala .... ÚČEL páni, ÚČEL.... a kludne hejtujte
Take som maval nazimakuasi pred 10 rokmi aj 2r s5. Ked bolo stale mokro. K tomu daj klasiky plast.na korunku vidlice a blatnik na sedlovku clovek je na 90% čistý
zihadlo 5 mne toto plni ucel od predneho kolesa.... mam aj klasiku na korunku ale toto je lepsie sa mi zda.... navyse.... minule mi odletel strasne velky suter v zjazde do ramu a veru s malou dusickou som kukal potom na ram.... mat tento moj tunning, nestane sa to..... kazdopadne budem to nhadzovat len ked bude mokro Roman74 ... dik za ochotu.... stahovaciek mam tolko ze sa s nimi mozem zasypat
ja mam tiez foliu a kvoli tomu ze vsetky kamene strielali rovno na stred tak som tam dal staru dusu a prichytil paskami tiez to bohvieako nevyzera ale lepsie ako mat odlupeny lak
5 páčikov dole za to, že si to nevyrobil z tej _správnej_ ORIFLAME krabice
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Take som maval nazimakuasi pred 10 rokmi aj 2r s5. Ked bolo stale mokro. K tomu daj klasiky plast.na korunku vidlice a blatnik na sedlovku clovek je na 90% čistý
Roman74 ... dik za ochotu.... stahovaciek mam tolko ze sa s nimi mozem zasypat
Na ochranu ramu tam mam original gumu.ale predtym som mal na gajbiku nalepenu origo hrubu foliu od BBB
http://www.bbbparts.cz/296,cz_chranic-laku-bbb-bbp-60-tubeskin.html
...sám si to chcel, nič iné mi neostáva...
Super to vyzerá. Tiež sa pohrávam s takou myšlienkou
5 páčikov dole za to, že si to nevyrobil z tej _správnej_ ORIFLAME krabice