Dal som tam klasické M/M , spomínal si že tebe sa to zdá tvrdé príliš na ten rám viem no lock je určite tvrdší ale presne toto som aj chcel a open sa mi zdá tak do polky mäkkší ako bol na foxe, a dalej v zdvihu už je to progresívnejšie-tvrdšie, zatial mi to vyhovuje uvidím ako sa prejaví dalej lebo cca len 200km som jazdil, nie je potom problém to dať upraviť...
No ta progresivita je fakt. Kde mi Fox s 25% SAG uz davno chodil po dorazoch (a to v nom je velky volume spacer) tam Monarch dal tak 80% zdvihu. Aby som ho pri 25% SAGu so svojou vahou pri tom MM tune dal az na doraz by som asi musel dropnut z nizsej orbity zeme
volodaj asi sa sekli .. ale ked tam maju 8.5" dlzku, tak tam moze byt len 63mm piestnica. Aspon teda si myslim .. ale dalsia vec co uvadzaju je 335g hmotnost, to tiez nebude dobre
Na klasicky, ked chces "debon" tak si mozes zohnat toto https://www.sram.com/rockshox/products/debonair-upgrade-kit .. inak to asi nezozenies. Oznacovanie maju dake zmatocne, klasicky je RT3, ten nadrzkovy je RC3. S tym vacsim objemom ale pocitaj, ze skor pojdes po dorazoch. Ak to mas teraz na hrane, tak to neber. Leda s vacsou kompresiou internou.
double ...predam ti moj z bajku ...len nie je debon ja kcem nadrzku vyzera to tak cool
edit:... ale vazne chcem s nadrzkou ,tak keby si kupil ,vymenim...
jáj,tam je to takto-takže tam plášť nemôže šúchať o sedlovú trubku,ale môže sa o ňu oprieť zadná stavba,ke´d bude tlmič kratší a aj väčší zdvih,ten excentrický čap by tomu pomohol
Dano5: nemal by sa opriet vid tie obrazky v linku co som dala, je komplet vyfuknuty a nedotyka sa, videla som aj riesenie kde manik dal podlozku medzi piest a vidlicku , offset bushing u mna je horny sroub uchytenia tlmica tusim m8
Preco nadrzkovy - vyhody ? nechce sa mi do toho uz tolko investovat
inak toto ja robím, tlmič mám stále otvorený len fúkam o 10-15 psov viac ako je odporúčanie pre moju váhu, utlmím odskok a na traily parádička ako to žehlí akurát pri naozaj rýchlych zjazdoch po kameňoch cítim že by to chcelo iný setup
Na klasicky, ked chces "debon" tak si mozes zohnat toto https://www.sram.com/rockshox/products/debonair-upgrade-kit .. inak to asi nezozenies. Oznacovanie maju dake zmatocne, klasicky je RT3, ten nadrzkovy je RC3. S tym vacsim objemom ale pocitaj, ze skor pojdes po dorazoch. Ak to mas teraz na hrane, tak to neber. Leda s vacsou kompresiou internou.
ako si na hento prisiel? tam sa pocita s vacsim tlakom, takze je aj citlivost pri tej vacsej komore, aj menej dorazov. Cube je dost znamym ,,preletmi,, zdvihom, debon by hadam pomohol, ale mozno by to ozaj pytalo nejake custom nastavenie kompresie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No ta progresivita je fakt. Kde mi Fox s 25% SAG uz davno chodil po dorazoch (a to v nom je velky volume spacer) tam Monarch dal tak 80% zdvihu. Aby som ho pri 25% SAGu so svojou vahou pri tom MM tune dal az na doraz by som asi musel dropnut z nizsej orbity zeme
http://www.offsetbushings.com
pomohlo .. ak je 6mm diera, jednym offsetom sa da menit dlzka v rozpati 3mm, v pripade 8mm diery tusim len 2mm, alebo 1.5mm
Toho sa po internete predsa povaluju hromady http://www.ebay.de/itm/Fahrrad-MTB-HR-Dampfer-Monarch-Plus-RC3-MR-LCB2-216-x-63-8-5-x-2-25-Debon-Air-/151513130085?hash=item2346e2e465:g:1MMAAOSwcwhVQNIV
Ako to? Akurát dnes som jeden kúpil z bikemarkt.de za 250E.
Buď neviem počítať ja alebo oni. Tak to je 63 mm alebo 2,25"
Kupoval som od tohto Poliaka
http://www.ebay.co.uk/itm/Offset-Shock-bushings-Mounting-Hardware-Mount-kit-All-frames-Proshox-/300611150162?hash=item45fdd22152:m:mglDrqNl56Qk7OLYrn_WUPw
Robi aj titanove (imho zbytocne, len ak clovek nema uz kde zobrat gramy
volodaj asi sa sekli
nie je umenie rozobrat
totok by som nezlozil asi nikdy ...
Dakujem chalani ale mne sa expanzná nádoba nezmesti do rámu takze zhánam klasický monarch:)
edit:... ale vazne chcem s nadrzkou ,tak keby si kupil ,vymenim...
Tu je monarch plus na stumpy 2011
http://www.mtb-news.de/forum/t/specialized-stumpjumper-fsr-fotos-und-mehr-thread.399779/page-123
jáj,tam je to takto-takže tam plášť nemôže šúchať o sedlovú trubku,ale môže sa o ňu oprieť zadná stavba,ke´d bude tlmič kratší a aj väčší zdvih,ten excentrický čap by tomu pomohol
Preco nadrzkovy - vyhody ? nechce sa mi do toho uz tolko investovat
preco ?
nepomoze tomu, ked nafuka na vacsi tlak ?
debonair moze do 350psi ...
ako si na hento prisiel? tam sa pocita s vacsim tlakom, takze je aj citlivost pri tej vacsej komore, aj menej dorazov. Cube je dost znamym ,,preletmi,, zdvihom, debon by hadam pomohol, ale mozno by to ozaj pytalo nejake custom nastavenie kompresie.