Dnes rano (1.10.2015) najdena multifunkcna satka ( evidentne vypadnuta nejakemu cyklistovi / bikerovi ) medzi mostom Apollo a Pristavnou ( pri zbernych surovinach ).
Stratil som vcera v Malych Karpatoch na trase vydricky - Maly slavin - Marianka - Stupava hodinky Garmin Epix, keby ich niekto nahodou nasiel, bol by som velmi zaviazany...
Dnes som šiel trasu Stupava - Marianka - MS, na ceste nič nebolo, je to dosť veľká štreka, nevieš kde presnejšie si ich pomohol stratiť? Ja som stratil GPS, pamätal som si že pred pár stovák metrov som ho mal.. tak hľadanie nebolo až také ťažké. A teraz samé lístie..
v tom listi to uz asi tazko najdes, navyse na tak velkom useku. ale keby ti pozical niekto stopovacieho psa, tak by to mozno vdaka tvojmu pachu nasiel, kedze si to nosil na ruke a nie na rajdoch.
btw asi mesiac dozadu som pri petrzalskom kauflande nasiel tachometer sigma bc 509 , tak ak by niekomu chybala resp niekto ju chcel ak ma stare pokazene tak sa ozvite...
Stratil som vcera v Malych Karpatoch na trase vydricky - Maly slavin - Marianka - Stupava hodinky Garmin Epix, keby ich niekto nahodou nasiel, bol by som velmi zaviazany...
Takze vdaka dobremu tipu od rasto_t , podpory v Conane a hlavne vdaka poctivym nalezcom sa dnes ku mne hodinky zase vratili... dokaz ze dobri ludia stale existuju a ze forum okrem roznych flame diskusii vie byt aj velmi uzitocny prostriedok
Minuly mesiac - konkretne 3.10. v sobotu som stratil vestu Craft Performance featherlight. Bolo to po horach niekde na trase NDCA-DCA-IL-Kosecke Podhradie - sedlo Mraznica a spat. Ak ste ju niekto nasli, tak sa mi plis ozvite. Vdaka
ja som vonku teda nasiel vselico a to nejazdim na skladky alebo smetiska, ale dnes to bolo TOP: komplet zadne koleso v stave, ako keby ho tam niekto hodil vcera akurat minule som rozmyslal ci by mi do stareho ocelaka pasovalo koleso s kotucom, ale nemal som to s cim vyskusat...a ejha, uz mam lebo to koleso je z biku s kotucovkami (aj kladivo som nasiel ked som ho potreboval...to je asi moj osud )...kozdopadne ak niekomu zo ZA ukradli v nedavnej dobe zadne koleso a trafi sa do jeho setupu rad mu ho odovzdam...ale ozvite sa co najskor lebo ten rafik je pouzitelny aj na moje V-cka
V nedeľu, 13.t.m. som na Železnej studničke našiel kľúč na hlavu vŕtačky ... nález je v podstate bezcenný, len mi vŕta v hlave, čo tam kto operoval s vŕtačkou ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takze vdaka dobremu tipu od rasto_t
Presná poloha: Nemcova dolka (pár metrov od prístreška).
Prikladám aj foto.
Kontakt: [email protected]