Ako máš tu 1400 príspevkov tak by si mohol vediet niečo o nicku Jezus. Ja som minule zisiel z chodníka na tri metre a už som podla Jezusa erodoval:) Nezabíjaj tu zbytočne čas presviedčaním ,že si nič zlé neurobil máš to márne
To citanie s porozumenim je vazne velky problem, preto vznikaju tieto zbytocne diskusie...
AdMich: Mna vobec nezaujima, ze ste sa vyviezli hore autom. Aj ja by som sa za urcitych okolnosti nechal vyviezt autom. Ja som poukazal na tomto priklade vyvezenia sa autom len na to, ze sa tu neustale hejtuju e-bajkeri a pritom e-bajker na kopec slape v sedle a motor mu len pomaha a teda viac by sa mali podla hejterskej logiky hejtovat ti, co sa na kopec vozia autami a lanovkami, lebo ti neslapu vobec. A zjavne sa toto poukazanie na fakt, ze vyvezenie sa autom je horsie ako jazda na e-bajku asi dotklo Tvojho ega a nedokazes to uznat, lebo kopes a hryzies na vsetky strany a utocis na vsetkych okolo a robis tu zo seba obet...
Ale ako som napísal, je nemám nič proti ebikom. Každý jazdí podľa svojich možností. Toto čo si napísal,bola jediná vec, ktorá sa ma nedotkla. Skôr sa mi dotklo toto:
[u]"E-bajkeri iduci hore na e-bajkoch su zlo, ale akonahle "pravi" bajkeri zoberu auto a vozia sa nim na hreben, tak je to v pohode... A jasne, ked ide auto po asfalte, tak to je uz uplne ina vec, ved uz neprodukuje ani hluk, ani emisie.
P.S. Jasne, ked je povolenie, tak je povolenie. Ide len o to, ze vela ludi sa tu navaza do tych co pouzivaju
elektromotor a pritom toto je o dost horsie..."[/u]
Robíš z komára somára. Urobili sme to len jeden jediný krát, aj to nie cez cesty, kde to je vyslovene zakázané, dokonca ani vrchol. Len potiaľ, kam to bolo dovolené. Tvoj komentár o egu a hryzení radšej nekomentujem, nekoľko som ťa tu nikde neurazil a ani si mi doteraz dôvod urážať nedával.
Izzy68: pocitaju sa aj ti, co maju pocet prispevkov na fore rovne 0 ? Lebo sa ti to dost predrazi potom
Ito, ty si tu ako sumec v rybniku. Kde sa ostatni cvachtaju, ty sa ticho smejes a preplavas okolo. Jedno z mala svetlych miest tohto citania. Takze pivo bez problemov, ale bez fake nickov
Milanko40praveze odhalil vela nedozretych jedincov na fore, co sa beru prilis vazne, za co by mal dostat páčik, ale s tymi obrazkami to naozaj uz prehnal, tak BAN si zasluzil .. akurat mam obavu, ze uz si chysta na disku dost dalsich
Dajte si ruku na srdce, kto by sa nenechal vyviezt aspon raz na kopec autom, keby mal moznost. Nie stale, ale RAZ, na konci sezony. Skor by som ich pochvalil za sikovnost, ako tam nalozili tolko bikov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
XCčkár vyšlape
DHlák sa nechá niečim vyviezť
A to, že tam niekto ešte robí bordel to je hovädo a nie biker.
Ako máš tu 1400 príspevkov tak by si mohol vediet niečo o nicku Jezus. Ja som minule zisiel z chodníka na tri metre a už som podla Jezusa erodoval:) Nezabíjaj tu zbytočne čas presviedčaním ,že si nič zlé neurobil máš to márne
AdMich: Mna vobec nezaujima, ze ste sa vyviezli hore autom. Aj ja by som sa za urcitych okolnosti nechal vyviezt autom. Ja som poukazal na tomto priklade vyvezenia sa autom len na to, ze sa tu neustale hejtuju e-bajkeri a pritom e-bajker na kopec slape v sedle a motor mu len pomaha a teda viac by sa mali podla hejterskej logiky hejtovat ti, co sa na kopec vozia autami a lanovkami, lebo ti neslapu vobec. A zjavne sa toto poukazanie na fakt, ze vyvezenie sa autom je horsie ako jazda na e-bajku asi dotklo Tvojho ega a nedokazes to uznat, lebo kopes a hryzies na vsetky strany a utocis na vsetkych okolo a robis tu zo seba obet...
Ale ako som napísal, je nemám nič proti ebikom. Každý jazdí podľa svojich možností. Toto čo si napísal,bola jediná vec, ktorá sa ma nedotkla. Skôr sa mi dotklo toto:
[u]"E-bajkeri iduci hore na e-bajkoch su zlo, ale akonahle "pravi" bajkeri zoberu auto a vozia sa nim na hreben, tak je to v pohode...
P.S. Jasne, ked je povolenie, tak je povolenie. Ide len o to, ze vela ludi sa tu navaza do tych co pouzivaju
elektromotor a pritom toto je o dost horsie..."[/u]
Robíš z komára somára. Urobili sme to len jeden jediný krát, aj to nie cez cesty, kde to je vyslovene zakázané, dokonca ani vrchol. Len potiaľ, kam to bolo dovolené. Tvoj komentár o egu a hryzení radšej nekomentujem, nekoľko som ťa tu nikde neurazil a ani si mi doteraz dôvod urážať nedával.
Ito, ty si tu ako sumec v rybniku. Kde sa ostatni cvachtaju, ty sa ticho smejes a preplavas okolo. Jedno z mala svetlych miest tohto citania. Takze pivo bez problemov, ale bez fake nickov