Zdravim vsetkych, zhanam nejakych bajkerov, ktori by mali zaujem o spolocne vyjazdy v okoli Kosic, prevazne smer Kojsovka+prilahle kopce, cca. 60,70,80km, pripadne aj nejake dlhsie...

samozrejme hovorim o vikendoch, cez tyzden koli praci stiham max. Jahodnu
Nie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
z luk pod sivcom cez Bradlo na Drienkovu skalu (je tam drevena smerova tabula a znaceny cerveno/bielou naucny chodnik). Drienkova skala v opacnom snere je prilis strma.
Ten navrat k mostu to bola len alternativa aby som nesiel to iste - na vrchu cesta konci a potom treba prejst na spodok luky mierne vpravo potom volnym lesom asi 100m na inu cestu ktora je uz ok. (tento usek nie je znaceny, treba vediet kam ist)
S bicyklom to nebolo ktovieco ale presiel som. to nejak. Naspat som isiel po zltej a to som nemal. zaza sa tam drevo - bolo to ciste blato. Inak fajn vyletik v takom pocasi.
No ako nebola to zrovna Slubica to hej ale tak na poobedne vybehnutie si to bolo take - vela radenia
On trafi, ale zlodej nie
Daky zaujemca zajtra na pohodovu nocnu jazdu. V case od 17-18 do cca 20:00, trasa bankov pripadne jahodna podla dohody. Info do SS.
PS: V dvojici je to v pohode, sam sa bojim v lese.
...poď zajtra 4.11.2015 na night ride , tempo trošku viac ako pohodové , zakalíme to trošku dolekopcom , te nééé? / Ghost5900/
Kedy a kde je start?
No uvidím ako dneska sa to vyvinie, zatiaľ sme 2, rušiť to už nebudem. Ale ak to nevyjde tak zajtra idem.
A kto povedal, že nemôžem ísť aj dva dni po sebe na nočnú
PS: som schopný vyraziť od 17:00
A kto povedal, že nemôžem ísť aj dva dni po sebe na nočnú
PS: som schopný vyraziť od 17:00
...nema problema , ja vyrážam spod Schustera, čas urči ty , no do 19:30 by som bol rád doma , aby som ešte aj ženu " opáčil"