Kristina: vdaka za info .. moje spekulacie o tom, ako rozvrhnem prevody , su momentalne kompletne zastarale od momentu testu elipsoidu .. stacilo by mi 2x9 , ale 36z robi Shimano bez pavuka, co je problem. Mozno ale s 24T elipsoidom zistim, ze staci co mam
Dnes som predmetne stupanie slapal na normalnom strednom prevodniku, slo to cca rovnako, ale rozdiel tam bol. Az pojazdim viac, budem mudrejsi. Zda sa, ze to pouziva aj ine svalove partie. Mam pocit, ze po kratkom treningu na ovale som lepsi na normalnom
A aby som vam trochu zamotal hlavu, ja mam oval nastaveny na biopace modus operandi
nechcelo by to vlastnu temu ?
aka je moznost vyuzitia ovalneho prevodniku(ov) na dvojplacke ?
pytam sa, lebo su tu vselijake naznaky, ale nic jasne
Normalne, kupis 2 ovalne placky .. cinania predavaju rozne kombinacie, asi tam budu aj nabehove hrany .. 22/36, 24/38 a este nejake som videl. Alebo potom rotor. Idem to vyskusat tiez.
Momentalne mam maly prevodnik normalny, velky prevodnik je oval narrow wide, teda mam dvojplacku a to este s 3plackovym presmykom. Modna policia by ma upalila, preto jazdim tajne A momentalne som nahodil este na to retaz pre 8kolo, pricom vzadu mam 9kolecko. Uvidime, ako to pojde.
Obrazok je sice fajn, ale ja pozeram na obrazok tej pily a tam jedine co vidim, je trosku upraveny elipsoid, nie 2 .. nic , co by sa uz davno nepredavalo. Tak teraz neviem, ci maju zle obrazok produktu, alebo ide o masirovani
Ved presne o to ide. Ja som to tu dal len ako srandu, ze co vsetko sa snazia ludom natlacit Uz sa nebudem divit, ked o rok tu budu stvorcove pily a ku nim marketingova propagacia, ze to slape skoro samo
dymONE : aha .. no ano, ovalne prevodniky , to je podla mna novy hyper-ultra-super-hype trend a nove moznosti ako vytlacit peniazky z vykonu chtivych ludi. Lebo prinos tam je, kazdy vyrobca teraz moze priniest vlastnu studiu o tom, ako ten ktory elipsoid pridava neviemkolko-coho. Proste vojna velkosti kolies je uz historia, zacina nova historia. Samozrejme, idealne, aby z dovodu elipsoidu zaviedli novu roztec, aby sa museli kupovat nove kluky
tulenik: ten Froome to ma tiez biopace like, resp. opacne ako su normalne navody, ci ?
Takto som to tusim mal na zaciatku a nezdalo sa mi to, tak som to posunul, ale co som pozeral, mam to inak, ako som videl absolute black fotky. Ale ked to pozeram znovu, tak tu sisku maju posunutu. No .. tak potom beriem spat, pozriem si to este raz, ako to mam .. som z toho zmateny ako potkan v chladnicke.
Ano, aj brudy to ma podla absolute black, ale oni to nemaju takto, maju to posunute viac k tej siske. No .. tuna su netusene moznosti nastavovania
Tak ma teraz napadlo. A čo bráni tomu, aby sa Shimano Bio pace prevodníky jednoducho pootočili o jednu alebo 2 diery? Veď potom by to bolo podobné ako napr. Rotor, nie? Akurát teda menšia šiška a kolík proti zapadnutiu reťaze medzi kľuku a veľký prevodník by bol úplne mimo.
vcera som za tmaxom a brudyxom nevladal mozno aj preto, lebo obaja maju ovalne prevodniky dal by som si ich aj ja, ale na jednoprevodnik bohuzial nechcem prejst, chcem zostat na dvojprevodniku.
vcera som za tmaxom a brudyxom nevladal mozno aj preto, lebo obaja maju ovalne prevodniky dal by som si ich aj ja, ale na jednoprevodnik bohuzial nechcem prejst, chcem zostat na dvojprevodniku.
doteraz ste kupovali teleskopy, teraz ovaly a zajtra budete kupovat telskop predstavce
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A aby som vam trochu zamotal hlavu, ja mam oval nastaveny na biopace modus operandi
http://www.bike-discount.de/en/buy/ridea-chainring-oval-sram-4-arm-xx1-76mm-30t-2t-408399/wg_id-5252
ked to funguje tak je jedno ako to vyzera. zas take hrozne to nie je.
vsak aj ten samotny pavuk vyzera hrozne, ale funguje na 120 percent
(tym pavukom myslim samozrejme posledneho vitaza TdF, ak by niekto nahodou nevedel)
http://www.bike-discount.de/en/buy/ridea-chainring-oval-sram-4-arm-xx1-76mm-30t-2t-408399/wg_id-5252
To som nepochopil ... kde su tie dva ?
Normalne, kupis 2 ovalne placky
Momentalne mam maly prevodnik normalny, velky prevodnik je oval narrow wide, teda mam dvojplacku a to este s 3plackovym presmykom. Modna policia by ma upalila, preto jazdim tajne
http://www.bikeradar.com/gear/article/pro-bike-chris-froomes-tour-winning-pinarello-dogma-f8-44893/
tulenik: ten Froome to ma tiez biopace like, resp. opacne ako su normalne navody, ci ?
hajzlpavúkov
teda kolmo na kľuku +/-
a Rotor:
tiež tak nejak +/- kolmo na kľuku
Ano, aj brudy to ma podla absolute black, ale oni to nemaju takto, maju to posunute viac k tej siske. No .. tuna su netusene moznosti nastavovania