Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Tak bk trail vlhky ale potesil dnes dvakrat
Hore na zaciatku prijazd rozryty od lesakov
Trail je v poradecku este trochu vyfenovat
Inak zvaznice -bahna hodne,aktivni lesaci a polovnici rozjazdili autami
zajtra ma byt relativne pekne, niekto na nejaky karpatsky vyjazdik? nieco takehoto, Casta, Kukla, Homola atd http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/?d=193706#pos=48.34147P17.37239P12 (velmi nahrubo nacrtnute, zmeny podla pocasia, nalady a napadov) planujeme ist na vlak 9:00 z hlavnej stanice, okolo 9:30 v Senkviciach ak sa dobre pamatam Pekne za sveta domov.
ja som mal dnes volno (miesto zajtrajska ) a tak som si dal aspon Pezinsku babu. vsade je velmi vela blata, na mnohych miestach je to sposobene tazbou. Napriklad aj vrchna cast modrej znacky Baba-Pezinok je cela rozryta a rozbita Slnecne udolie je tiez pod blatom, ale tam sa to este celkom dalo. Avsak najhorsi usek je vrchna cast Medvedieho udolia, tadial urcite neodporucam nikomu jazdit, je tam tazba na viacerych miestach, hnusne hlboke blato vsade. Dopuce, mal som ist dnes radsej k Neusiedleru pekne po asfalte :/
dnes opat klasika, start 8:50 od figara. prvy biker az pri prejazde vydrice dole z panovej luky, nastastie tohto som uz neospliechal bol na fatbiku, az neskor som si vsimol (ked ma dobehol), ze elektrickom, dali sme small talk a fical som dalej, na cerovke som sa po dlhej dobe vysypal. pri prejazde dvojstromu, siel som pomaly, mokry podklad a nejak zle som mal tazisko v tom momente, aj by ste sa nasmiali keby ste go videli. skrutil som rajdy a brzdy. Odrenina pod lavym kolenom, aj dve, krivam ale bikovat ide lepsie ...na Kamzik som po naucnom vybehol ako inokedy. Tuha vidla je riadne citit.
iron.hide Jj. Bezali sme z Pezinka na Babu (a potom na Zosku, Velku Homolu a ukoncili sme to v Pezinku). A tam bolo blata pozehnane. Ale kedze ja blatko rad, tak som sa nestazoval ))
Dnes na severozapadnej strane Karpat slnko 15°C /Kacin/, po prechode na juhovychod hmla 5°C /Maly Slavin/.
Dobra sprava, ze sa opet buduje novy trail nad zvaznicou popod Panovu luku. Nesiel som to lebo blata mrte.
buldozer to asi nebol.....skor nieco jak na obrazku.... podla rozchodu pasov to mohol byt cca 1,5-2,0tonovy minibager.... zase, ak to ma pomoct, preco nie?
coze, dalsi singel?
inak malym bagrom sa budoval aj cely novy krasnansky trail, takze to nie je take nezvycajne. copyrightscontent-vie1-1.xx.fbcdn.net scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net
singel je nieco ine. Tesak tam kde to je, to nicomu nepomoze. kopiruje to existujucu zvaznicu (mimochodom cyklisticky znacenu) a cele to sluzi na to aby si nejaky politicky kkt odfajkol "podporu" cyklistiky.
hlavne sa to budovanie pekne vyfakturuje-alebo sa odvedie pozornosť od "úplne v porádečku" ťažby na Kramároch,ktorá je pre "vrodenú lenivosť Slovákov" vykonávaná maďarmi-toto ak je pravda,tak už verím,že v tejto banánovej republike je možné všetko https://www.facebook.com/nasekarpaty/posts/536030793228176
Ta nechutna cesta dole v doline je snad po kazdom dazdi neustale plna blata. Dobudovanie tohto prepojenia medzi Vydrickym singlom cast 3 jamy a singlom veducim z Maleho Slavina je uz dlho v plane a je super, ze sa bude dat jazdit mimo tej blatovej cesty. A to, ze je to o nieco sirsie nie je az taka tragedia. Casom sa vyjazdi len jedna stopa a zvysok prirodzene zmizne do stratena. Ale ved komu sa nepaci, moze sa pokojne dalej brodit dole blatom, nikto vas predsa nenuti tu novu cesticku pouzivat. Btw. kazdy novy oficialny cyklochodnik znamena, ze tazba v jeho okoli bude v podstate zrusena, resp. prisne kontrolovana a prevadzana zodpovednejsie. Cize fakt nerozumiem, ze aj na tomto dokazete najst negativa. Doteraz tam nebolo nic, teraz tam bude chodnik. Ja v tom vidim len prinos. A pokojne nech si to ten politik aj odfajkne, aspon niekto tu nieco robi pre cyklistov.
Dneska krasne pocasie hore ked som šlapal od Figara nič moc ale došiel som na Kamzik a tam slnko a teplucko. Nová cast krasnanskeho sa mi velmi pozdava hlavne cast od peknej cesty po krizovanie s cestou zopar peknych stúpani. Inak celkovo celkom slušná premávka dneska na troch jamach sme stretli tuším 5-7 cyklistov
Dnes na severozapadnej strane Karpat slnko 15°C /Kacin/, po prechode na juhovychod hmla 5°C /Maly Slavin/.
Dobra sprava, ze sa opet buduje novy trail nad zvaznicou popod Panovu luku. Nesiel som to lebo blata mrte.
Na prvej fotke ten trail vyzera ako vydlazdeny chodnik z Chopku na Derese
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pri Pánovej lúke padnutý strom...niekde tu
a na Krasňanskom traile mláka pred asfaltkou...som sa tam aj s bajkom skoro utopil...
tu som utopil bike min vikend aj ja, potom som ho u slivu v potuku umýval lebo som nabral blato aj do bŕzd.
Hore na zaciatku prijazd rozryty od lesakov
Trail je v poradecku este trochu vyfenovat
Inak zvaznice -bahna hodne,aktivni lesaci a polovnici rozjazdili autami
inak malym bagrom sa budoval aj cely novy krasnansky trail, takze to nie je take nezvycajne.
Tesak tam kde to je, to nicomu nepomoze. kopiruje to existujucu zvaznicu (mimochodom cyklisticky znacenu) a cele to sluzi na to aby si nejaky politicky kkt odfajkol "podporu" cyklistiky.
https://www.facebook.com/nasekarpaty/posts/536030793228176
..ale aj tak som to nepochopil, tato nova cast je akoze ta zlta TZ smerom od Vydrice na Panovu luku ?
Na prvej fotke ten trail vyzera ako vydlazdeny chodnik z Chopku na Derese
ak sa nemýlim, tak máš na mysli toto, však ? od vypáleniska.
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=pekiqpcbfkmhukkj