Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
zajtra ma byt relativne pekne, niekto na nejaky karpatsky vyjazdik? nieco takehoto, Casta, Kukla, Homola atd http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/?d=193706#pos=48.34147P17.37239P12 (velmi nahrubo nacrtnute, zmeny podla pocasia, nalady a napadov) planujeme ist na vlak 9:00 z hlavnej stanice, okolo 9:30 v Senkviciach ak sa dobre pamatam Pekne za sveta domov.
do vlaku pristupil necakane brudyx a trasa sa dost pomenila (k lepsiemu), pre mna viacero novych cesticiek takze pre mna vyjazd super, vdaka chlapi. Aj ked to bolo dost trapenie - vobec nic mi neslo - ani hore, ani dole ani po rovnom. Po case som skusil dat par mm sedlo dole (druhy vyjazd s novymi vyrazne tensimi pedalmi) a bolo to citelne lepsie aspon po rovine a hoe kopcom. Na kratsom vyjazde predtym som to vobec nevnimal, tu som uz mal odidene nohy a nevladal som na uplnom spodku zaberu, tlacil som a sila nikde, noha prilis vystreta...tych par mm "mimo normal" vie urobit na moje prekpavenie celkom dost pri dlhsom vyjazde.
Na pocasie sme velmi stastie nemali, zacalo hustou vlhkou hmlou na asfatle a slniecko nam pekne zasvietilo len na Homoli. Ale na to ze je december tak fajn, len na dlhe vyjazdy to uz velmi nie je, ak chce clovek vyslovene pohodu. Blata bolo primerane, dalo sa bez nejakych problemov, len je to otrava stale brzdit v zjazdoch a zas sa rozbiehat. Moje top bez poradia - Kukla a zjazd cez Medvediu skalu, zltou z pod homole na Zamcisko, trailik pri v. n. Vinosady.
Včera za prekvapivo dobrého počasia na december, si naša partia starších pánov vybehla do Karpát. Zjazdík zo sedla medzi Skalnatou a Čertovým vrchom bol bohužiaľ väčšinou rozbahnený lesákmi, ale nedali sme sa obrať o náladu. Fotografisti mali žúžo pri hre hmly a slnka na Gajdošovi.
hmla bola aj dnes (na Č.kríži a na žltej smer Pánova Lúka-foto č.1,2),ale jazdilo sa fajn-pri zjazde po žltej TZ z Pánovej lúky smer malý Slavín som natrafil na ten nový singel (foto č.3-doľava smer 3 jamy,doprava smer zelené "C" na B.Kríž) tak som skúsil kúsok doľava na 3 jamy (foto č.4) potom celú časť na druhú stranu na zelené "C" -celkovo mám pocit,že je to čudne natrasované,napr. nechápem dvojhrb na vrchole stúpania (foto č.5) na nejaký skok tam nebude rýchosť (tých dvojhrbov je tam celkom dosť)-väčšinou zle umiestnených,aj stúpania sú dosť svieže-no uvidíme,až sa to vyjazdí,nejaký potenciál tam asi bude-celkový pocit z prejazdu bol taký divný,ako skratka-obchádzka toho blatového úseku teda neviem ... možno až sa to ujazdí-uvidíme
dnes bola znovu super hmla. a najlepsia po zotmeni - vtedy som sa cez BK opat vracal, totalne mlieko. Isiel som len podla krajnice cesty. Na krizovatkach vsak nastal vzdy problem, ked mi ta krajnica zrazu zmizla, vtedy som musel ist iba po pamati raz som kvoli zlemu odhadu vletel do nejakeho hlbokeho bahniska, no nastastie v nom neboli ziadne svinky
Ak niekto moze, odfotte tu Cerovku, minuly rok nam spominali ze to budu tazit setrne... Lesy SR co tam tazia to je ciste zlo, aj na tych Kramaroch ti madari tahali tie dreva krizom cez les, vobec ich nemali zdvihnute a tahali ich cele (nie len tenke konce), urcie po sebe neupracu, kolaje vsade, sklady dreva asi 4 namiesto 1 centralneho, tahaju cele stromy namiesto toho aby ich rovno na mieste popili na kusy, nicia ostatne stromy tym vlacenim a neosetruju ich ako maju... A prave min rok ked vyznacili tazbu na Cerovke sme ich prosili nech tam netazia... ach jaj. Najoblubenejsi singel v Bratislave...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
do vlaku pristupil necakane brudyx a trasa sa dost pomenila (k lepsiemu), pre mna viacero novych cesticiek takze pre mna vyjazd super, vdaka chlapi. Aj ked to bolo dost trapenie - vobec nic mi neslo - ani hore, ani dole ani po rovnom. Po case som skusil dat par mm sedlo dole (druhy vyjazd s novymi vyrazne tensimi pedalmi) a bolo to citelne lepsie aspon po rovine a hoe kopcom. Na kratsom vyjazde predtym som to vobec nevnimal, tu som uz mal odidene nohy a nevladal som na uplnom spodku zaberu, tlacil som a sila nikde, noha prilis vystreta...tych par mm "mimo normal" vie urobit na moje prekpavenie celkom dost pri dlhsom vyjazde.
Na pocasie sme velmi stastie nemali, zacalo hustou vlhkou hmlou na asfatle a slniecko nam pekne zasvietilo len na Homoli. Ale na to ze je december tak fajn, len na dlhe vyjazdy to uz velmi nie je, ak chce clovek vyslovene pohodu. Blata bolo primerane, dalo sa bez nejakych problemov, len je to otrava stale brzdit v zjazdoch a zas sa rozbiehat. Moje top bez poradia - Kukla a zjazd cez Medvediu skalu, zltou z pod homole na Zamcisko, trailik pri v. n. Vinosady.
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=194171
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=pekiqpcbfkmhukkj
Nie,
vid mapka