Dnes som za bludil do tohoto malinkeho obchodiku v malom mestecku a ostal som milo prekvapeny. Maly obchodik, dve miestnosti, v jednej servis, v druhej predajna, asi 20 bicyklov - prevazne Dema a Merida, skor lacnejsie. Ale, zhanam teraz oblecenie do tohoto pocasia, tak, reku ze sa spytam. Ostal som prekvapeny. Mila pani sa mi venovala, ukazala rozne materialy, vysvetlila, vyskusal som jedny NoWind gate od NyNa, sadli, no a potom - ponukla mi tie iste gate, vraj B-kvalita o 500 SK lacnejsie. Jediny problem tych gati bol, ze mali jednu nitku zasitu zvonka, nie zvnutra - mne to teda nevadi :-) Tiez som sa pytal na nowind plastenky - vysvetlila vyhody roznych konstrukcii - bol som prekvapeny. No a potom vytiahla bundu Cannondale krasnu. Sice drahsiu (okolo 3000), ale krasnu. Problem bol, ze nebolo na nej pisane, ci ma nowind membranu. Na stitku fakt nic nebolo. Tak zavolala servisaka, ci nevie, on nevedel, pani zobrala telefon, zavolal niekomu - bud pouzivatel tejto bundy, alebo distributor a vsetko zistila - nowind ale nie vodeodolna. Ostal som velmi prekvapeny. Isiel som teda zohnat zenu, aby mi "schvalila" gate. Ked sme dosli do predajne, prave telefonovala, tak hned zlozila telefon a venovala sa nam. Gate som chcel, este som sa spytal na nowind rukavice, mali tiez NyNa, sedeli, tak som ich zobral - a pri pokladni, ze mam na ne 15 % zlavu - wav...
Klobuk dole pred touto pani a jej ochotou. Keby takyto pristup ku mne mali vsetci.
Drzim jej paste, nech sa dari v podnikani v tomto malom mestecku, takto specializovanej predajne (cisto len cyklo sortiment - ziadne lyze a ine veci).
Toto nie je reklama, mam obchodeny kakac, sportservis v BA je tiez super, aj v JMK som kupoval dake veci, su tiez slusny (aj ked moc toho nenahovoria), ale tato mala predajna ma sokovala. Smozrejme, kto neveri, nech tam bezi.
Zacinam mam pocit, ze tieto male predajne v malych mestach su dake "ludskejsie", ci ako to nazvat. V podstate nema ziadnu konkurenciu, ale aj tak musi bojovat o kazdeho zakaznika. A sposob (podla man) si vybrali ten najlepsi mozny - cez ochotu a ustretovost.

Ak si myslite, ze toto je reklama a oda na predajnu, nie je - su to len moje dojmy. Kto chce velky vyber, spickove znacky (XTR som tam nic nevidel...) asi pojde inde. Ale v ramci moznosti - super obchodik.
29.02.2008 - 15:12:58
00
no obcas na mojich cestach zabludim aj do Zarnovice, ale v bike shope som sa tam nikdy nezastavil...najblizsie to checknem :)
29.02.2008 - 17:22:41
00
Dobry obchod len ja chodim do toho isteho obchodu len v novej bani ale su tam ochotny vam poradit a objednat 8)
27.12.2008 - 21:57:51
00
Tak ta ochotna pani mi pride do vzdialenej rodiny. Este ze pisete v dobrom :D
Je to dobry obchod a fakt podstivy servis. Ceny niesu prilis vysoke na to aka diera je Zarnovica a je tu len kopa bezohladnych podnikatelov typu Deltacom co sa snazia oklamat kde sa da. No hnus :x
Len dodam, ze predajna sa nachazda pri mestskom urade za pobockou Orange. Problem s parkovanim nehrozi kedze hned oproti je volne parkovisko.
A tiez to nieje reklama len skonstatovanie situacie v tomto zapadakove kde socializmus stale pretrvava a aj bude pokial budu pri moci Greger a spol.
13.04.2009 - 17:47:34
00
Politické problémy mesta ZC si nám menovať nemusel :?
- k obchodu, že mám veľa veľa vecí odtial. Dufam že aj budem mať, s vedením vychádzam, veci objednajú, reklamácie ochotne zašlú. Servis paráda, vždy sa dohodnem, či s Mišom alebo Dominikom. :mrgreen: Díky chaloši
16.04.2009 - 15:07:50
00
Nemám to tam ďaleko - asi dojdem mrknúť
19.04.2009 - 07:59:20
00
Taktiež mam veľmi pozitivnu skúsenosť. Chcel som kupovať prilbu. Cez mail som ich kontaktoval s tým že prilbu majú. Tá veľkosť čo som myslel, že mi bude dobrá mi nesadla. Pani hneď telefonovala do Novej Bani, ale ani tam nemali. Tak mi objednala zo skladu. Bohuzial nebola ani tam. Na koniec ju doviezli z nemecka na moje počudovanie do cca 4 dní.

Celkový dojem z obchodu: Milý personál, ochotne poradia a pomôžu, aj celkom pekné vecičky boli v obchode (len keby boli aj peniaze :D )
Jediné, že obchod je podľa mňa slabo značeny a trošičku zastrčený. Keď som išiel par krat cez Žarnovicu tak som hladal tabule na cykloshop nejaký a nevidel som. ( Možno som prehliadol :) )
Určite navštívte ;)
29.06.2012 - 23:11:15
00
ja mam tiey len poyitivne skusenosti :) predvcerom som ho navstivil :) mila pani za pokladnov...ochotna..takze pohodicka :) spokojnost :) ale tiez sa mi zda ze je dost slabo znaceny lebo je zastrceny akokeby v takom dvore a ked som v ZC hladal prvy krat cykloobchod tak mi to chvilu trvalo :) ali inac iba chvalim :)
30.06.2012 - 07:37:07
00
negativna skusenost
11.05.2015 - 12:58:20
00
tiez mam skusenost a nie je pekna a to byvam v zc...a poznam dalsich dvoch ludi ktorí absolutne neboli spokojní,. kupila som malemu bicykel no dosiel mi s osmou tak som sa bola pytat v zc v tom spominanom cyklosporte kolko by to stalo ze je naozaj len mierna....zabila mi 50 eur, skoro mi sanka padla...pytam sa robite si srandu za jednu malu osmu?????? a ona nie..... je jedno ci je to mala ci velka oprava stoji to 50 eur.....predtym som tam chcela kupit korcule. a boli o 25 eur drahsie ako v inom nemenovanom obchode v zc....tiez nove ...zo zarukov....len iny obchod a rozdiel 25 eur....ked som jej to povedala neverila mi ze taky cenovy rozdiel ze to bude omyl...pravda kupila som tie lacnejsie, aj ked rovnake.bol tam aj kamarat chcel narychlo spravit nieco na retazi co by zabralo asi 5 minut...uplna neochota nema cas....odvrkli mu....nikdy tam uz nevkrocim a po tych 50 eurach co som pocula za jednu osmu na detskom bicykli som sa rozhodla obchod si najst a napisat tiez nazor....je to otras a kamarat sa vyjadril ze nie sme jediní nespokojní ze takto somru aj jeho kamarati co s nimi chodi na bike....a dalsia vec volala som do ziaru ....co mi dal cislo kamos a tam mi to vraj urobi do 5 ecok.... mily cyklosport....je absolutna kravina aby ste si vydrziavali len zakaznikov ktorí kupuju u vas ....je to dost krute...uplne zdieranie co stvarate....a hanba riadna...ze sa to vobec nehanbite povedat 50 eur za osmu....viacero ludi sa vyjadrilo ze radsej pojdu hockdeinde ako k vam.....a ten kto povie ze mate nizke ceny :-DDDDDDDDDDDDDDDD to som sa tu teda fakt rehotala....ale asi zarabaju trochen viac ako ja....a taka cena im neni vysoka....pekny den .....a male uvedomenie by nezaskodilo....
11.05.2015 - 13:01:18
00
50 EUR za centrovanie, tak tomu neverím! Skôr to vidím na 5 EUR. To musel byť presluch. Mne centrovali obe kolesá v Leviciach za 5 EUR.
Inak v ZC som kedysi býval, predajňa + personál je na slušnej miestnej úrovni. Vraj sú teraz presťahovaný na viditeľnejšom mieste cez potok na druhej strane.
26.09.2015 - 11:16:00
00
Spokojnosť...čo sa týka hore spomenutého centrovania kolesa zdá sa mi to čudné.Ja som pred cca 5 mesiacmi menil na bývalom bicykli náboj a reťaz...čiže kompletné prepletenie kolesa,nový náboj,vyčistenie kazety a nová reťaz 60 eur (materíál aj robota)
14.12.2015 - 20:10:56
00
keyboard_arrow_up