Kategórie
Bike-techNie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
Výpredaj -6% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light grey/black matt
589 €
-6%
MOC 779 €
savings CTM CHARISMA 1.0 27.5 dámsky bicykel, biela perleť/mint
289 €
savings
MOC 459 €
savings Cyclision Corph 2 MK-II 29 bicykel, midnight lime
849,90 €
savings
MOC 1 229 €
-25% Rock Machine Catherine 40-29 dámsky bicykel, ružová/červená
779 €
-25%
MOC 1 059 €
Novinka CTM RAMBLER 3.0 29 bicykel, matná sivomodrá/lesklá čierna
649 €
MOC 769 €
Akcia -13% Rock Machine Blizz TRL 50-29 bicykel, matte black/grey
od 1 039 €
-13%
MOC 1 539 €
savings Karpos LAVAREDO Booster kompresné návleky na nohy, čierna
od 27,99 €
savings
MOC 40,99 €
Výpredaj -26% R2 WOLF ATC03A návleky na nohy, čierna/strieborná
17,09 €
-26%
MOC 26,99 €
A este ku KE.CY trailom: su stavane so zamerom ,,jednosmerky" (ako vsetky traily tohto druhu vo svete), no viac krat som uz pozoroval jednotlivcov dupat to v protismere (aj dnes). Prosim nerobte to! Ohrozujete tym seba aj ostatnych...aj ked sa to nemusi na prvy pohlad zdat da sa tam ,,v spravnom smere" jazdit realne velmi rychlo. Ani v Rychlebach by ste si nedovolili jazdit v protismere...
Len potom vysvetlite chlapcom kadial sa maju dostat naspat ked si to chcu otocit esteraz.
To si mu dohovoril hrablami alebo stacilo len vytrvalejsie fukat?
Taktiez som uz siel vrch Zlatoklopky, na krizeni doprava na drzhubu a odtial dole lesmirom. A jazditelne to je cele a nemal som az na par drobnych usekov pocit, ze som niekde v protismere (nebyt toho, ze trebalo aj do kopca sliapat). Az by ostali peniazky, chut a moznost, pribit na koncoch trailov a na krizovatkach na stromy znacky jednosmerky. To je moja rada, po lesoch sa motaju aj dezorientovani bajkeri.
A uz som stretol na zlatoklopke aj pesiakov v protismere, ktorych zlakala vrstevnicova odbocka zo susterovky. Zastavil som sa, vysvetlil. No dovtedy nemali sajnu, ze existuju nejake traily a ze je to cyklotrasa, kde by mohli dojst k urazu, lebo tam jazdia aj makaci na plne bomby. Proste nasli chodnik v lese a sli po nom. Z ich pohladu nic zleho.
Nie je to o tom ci pojde ci nie. Ja som napríklad tiez nepoznal smer drzhuby a dost casto som po vyslape cervenou na dolny bankov isiel na neho najma po tom, co chodnicek poza hotel tak zarastol zihlavou a agatom ci co to take pichlave tam je.
Ak na normalnej ceste nebude znacka jednosmerky a ty tam pojdes autom v protismere tak sa nebudes kajat a ospravedlnovat a nepojdes dobrovolne na policiu zaplatit pokutu. Ide tu o to ze ak to maju byt jednosmerky treba to vyznacit, co ako vidno uz je pripravene