V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
aj tak nezistis ci sa ti nejaka tema paci alebo hnusi kym do nej nevlezes
myslim, ze takto by to malo vacsiu logiku
marecej - ok, na tie ikonky pozrieme, podla mna na tu stranku patria (rychle precistenie co chces/nechces blokovat), ale zrejme troska ine umiestnenie
dotm - ano, tak to nejak funguje v phpbb, zlozity system
kimlo - mozeme, cervo bude robit este nejake doladenia, tak to mozeme premenovat
Vykat na takomto type stranky je trosku prilis oficialne. Taketo veci sa tykaju len neosobnych firemnych a statnych webov a nie stranok, co chcu byt blizko ludom. Btw. vpravo hore mas "Tvoj profil" a nie "Vas profil".
EDIT: Inak to znamena, ze by to malo byt jednotne - bud Tvoj profil a Tvoje temy, alebo Moj profil a Moje temy.
dole je moznost filtra casovo, tam ked zvolis napr obdobie 7dni tak ti vylistuje len temy do ktorych si prispel ty za poslednych 7dni.. tu temu s tvojim prispevkom naposledy v 2006 aj keby bola stale ziva ti neukaze..
EDIT: Inak to znamena, ze by to malo byt jednotne - bud Tvoj profil a Tvoje temy, alebo Moj profil a Moje temy.
jednoznacne som za Moje temy a Moj profil
lebo teda ak áno tak dúfam, že to ostane bezo zmeny aspoň mesiac dva
to, ze sa na to teraz neupozornovalo bol fakt, ze ako casto clovek potrebuje ist do svojho profilu?
no osobne ak mam kliknut na Tvoje temy, tak mam pocit, ze klikam na cudzie, a nie na Moje
čo sa týka aktívnych tém, neviem či sa to premiestňuje kvôli mne, som len riešil, že prečo nezostali hore, keď tam mohli zostať kadejaké iné (nové, moje....), to, že teraz zmizli v mobilnej verzii zospodu je blbé
aj tak nezistis ci sa ti nejaka tema paci alebo hnusi kym do nej nevlezes
podla mna v tom bordel nieje.
radsej nech to je takto pri kazdej teme...
ak vidim napr temu "teleskopicka sedlovka, ano ci nie?" tak radsej kliknem rovno na ikonu smetneho kosa ako by som mal tu temu otvorit a az tam ju oznacit...
- jfab blokovanie for - zapisujeme si, ale neslubujeme skoru implementaciu
- CraObs ano, opravene - prosim potvrd ze je to ok
- Jezus ano, viem o tom. Radsej ako spomalit nacitanie tem (kvoli dalsiemu joinu s velkou tabulkou) to riesime takto. Keby to robilo velky problem tak sa na to mozeme pozriet, ale za predpokladu ze sa bude blokovat len male percento tem, tak to nebude problem, maximalne kozmeticky.
- umiestnenie ikoniek vo vypise tem - som ochotny to presunut podla zelania, ak sa dohodnete kam maju ist (mobil/tablet/PC).