Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
1. Rád by som sa majiteľov bikov Canyon (predovšetkým tých, ktorý majú na nich Mavic Crossride) opýtal, či sú na ráfikoch kolies otvory pre galuskový ventil (t. j.) duše sú galuskové, alebo je to riešené cez plastovú redukciu s možnosťou zmeny AV/FV.
uvidime co napisu, nerad by som riesil natahovacky zo zasielanim nazad a podobne...
pre pokoj duse som sa ale spytat musel
Presne to iste sa stalo mne v novembri na karbonovom rame. Mozes si vyhladat moje fotky. Mne navrhli bud poslat spat cely bajk na vymenu ramu (najskor o 4 tyzdne) alebo kompenzaciu 150 eur. Ja som sa s nimi dohodol na kompenzacii 200 eur. Peniaze poslali do 2-3 dni. Tiez si myslim, ze tych skrabancov a oderkov este pribudne.
zobral by som nejaku permanentnu hobby fixku a zatrel by som to s nou... len pre lepsi pocit... aj tak to bude zachvilu zaspinene od prachu, blata a pod...
AlePeter
dik za info
takato situacia veru nepotesi, ale aspon ze zareagovali a situacia sa ti vyriesila k obojstrannej spokojnosti
PS
riesil si nasledne niecim tie oderky?
myslim tym ze ci si ich zatieral alebo si pouzil vyssie spominanu nalepku z bananu
čaves, ja som si napríklad podľa farby môjho Spectrala (electric blue) kúpil v DMke lak na nechty, škrabanec zakvapkal a zaleštil brúsnou pastou. Výsledok je neviditeľný Lak stál okolo 2Eur a mám ho na akékoľvek škrabance na ráme.
Ale určite trvaj na nejakom odškodnení, mne dost dlho meskala objednavka, tak mi ponukli vak ergon + potom mi este prisla zdarma topeak taska a multikluc...
vybavila táto firma už aspoň jednu objednávku na SVK bez jedinej chybičky? lebo ako to tu čítam, tak to tak nevyzerá.. každopádne dobré meno si tým nerobia, ako chápem že vždy sa skôr píšu negatíva ako chvála, ale tu je toho nejak moc
Ja momentalne uz 2. mesiac risim kedy mi poslu spat preplatok 360 EUR (rozdiel co mi zrusili model 2015 vs objednany o radu nizsi model 2016)
Z DE sa mi uz neozyvaju s ktorymi som to riesil, pisal som uz aj na CZ/SK tento tyzden, ale stale nic....
Biky perfektne robia, ale ta administrativa katastrofa...horsie ako slovenska "one man show garazova firma"...
doplnim slubene info
spokojnost s dodavkou klesla po zisteni, ze zrejme pocas prepravy narazali rajdy na ramovu trubku a zanechali dva skrabance dakujem
vybavila táto firma už aspoň jednu objednávku na SVK bez jedinej chybičky? lebo ako to tu čítam, tak to tak nevyzerá.. každopádne dobré meno si tým nerobia, ako chápem že vždy sa skôr píšu negatíva ako chvála, ale tu je toho nejak moc
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
galuskove ventily tam su, otvor je bez redukcie
uvidime co napisu, nerad by som riesil natahovacky zo zasielanim nazad a podobne...
pre pokoj duse som sa ale spytat musel
Presne to iste sa stalo mne v novembri na karbonovom rame. Mozes si vyhladat moje fotky. Mne navrhli bud poslat spat cely bajk na vymenu ramu (najskor o 4 tyzdne) alebo kompenzaciu 150 eur. Ja som sa s nimi dohodol na kompenzacii 200 eur. Peniaze poslali do 2-3 dni. Tiez si myslim, ze tych skrabancov a oderkov este pribudne.
dik za info
takato situacia veru nepotesi, ale aspon ze zareagovali a situacia sa ti vyriesila k obojstrannej spokojnosti
PS
myslim tym ze ci si ich zatieral alebo si pouzil vyssie spominanu nalepku z bananu
ale urcite reklamovat, a zobrat co ponuknu
dik za info
PS
čaves, ja som si napríklad podľa farby môjho Spectrala (electric blue) kúpil v DMke lak na nechty, škrabanec zakvapkal a zaleštil brúsnou pastou. Výsledok je neviditeľný
Z DE sa mi uz neozyvaju s ktorymi som to riesil, pisal som uz aj na CZ/SK tento tyzden, ale stale nic....
Biky perfektne robia, ale ta administrativa katastrofa...horsie ako slovenska "one man show garazova firma"...
spokojnost s dodavkou klesla po zisteni, ze zrejme pocas prepravy narazali rajdy na ramovu trubku a zanechali dva skrabance dakujem
Hlavne daj poriadne foto tak pekného biku !
vybavila... tu moju minuly rok