Dnes sme boli v sedle Tri krize (smerom na Skalku) a vsetky smerovniky (turisticke i cyklisticke boli obtrhane. Kedze na cervenej, hned za zakrutou boli dva posedy, je mi jasne, kto to obtrhal. Navyse v zjazde na Brestovu bol pod listim umiestneny pas plechu, ktory mal navarene 4 hroty. Samozrejme, ze som ho objavil po tom, ako mi roztrhal koleso.
Kedze nejaky pri.ebany polovnik - typujem podnikatel, ktory si kupil polovny listok, drahu pusku a OFF ROAD (normalny, riadny lesnik by to nespravil) ohrozil moj zivot odkazujem im tam, ze ked niekedy niekoho prichytim pri tom, ako tam dava taketo "pasce" strcim mu jeho vlastnu pusku cez anal az do krku a stlacim spust!
pozri sa ja nevravim, ze v lese nenatrafis na debilov zakomplexovanych, ale vsetkych teraz narvat do jedneho vreca...... ano bol som uz na polovackach a nemal som pocit, ze by tam bol niekto, kto by si honil ego zabijanim...
ty si myslis akoze nasi lesnici a polovnici zabijaju IBA zo zaluby? to mate z nejakej zakladnej prirucky lesoochranarskeho zdruzenia VLK vsak? nemylis si to s Kanadou alebo USA? kde zabiju len koli hlave a zbytok nechaju tak? nie... boli vsetci s puskami... zastrelilo sa niekolko diviakov, maso sa rozobralo pre kazdeho... nic sa nenechalo len tak hnit niekde v lese... mam taky pocit, ze vy si to tu predstavujete podaktori, ze polovacka vyzera ako ta zo South Parku... RITI SE NA NAS!!!
ty si myslis akoze nasi lesnici a polovnici zabijaju IBA zo zaluby?
Ak si bol na polovacke, kde sa polovalo kvoli masu, nikomu z toho netiekli endorfiny a vsetko bolo v pohode, tak dakuj vsetkym naokolo, lebo si stastny clovek zijuci na planete nevedomosti Slovensko bolo, je a v dohladnej dobe bude stale to, cim bolo kedysi. Horne Uhorsko, jedna velka obora, kam sa chodi polovat a kde sa na lukach pasu ovce a barany (nemyslim doslovne zvierata ) No, dnes uz sluzi aj na drancovanie dreva.
tak... som rad, ze je to jasne... ty asi zeres vzduch aj polovica tejto temy vsak? bitunky, hydinarne a pod. to je v poriadku? ci si myslite, ze maso v supermarketoch rastie na stromoch? jedna vec je nezmyselna buzeracia a druha je strielanie divej zvery...
ale vlastne viete co? vsetci polovnici su hajzli, spiny, niktosi... nezasluzia si zit medzi nami... idem si natrhat jahody k 12tim mesiacikom aby som nasytil svoju milosrdnu dusicku...
ty si myslis akoze nasi lesnici a polovnici zabijaju IBA zo zaluby? to mate z nejakej zakladnej prirucky lesoochranarskeho zdruzenia VLK vsak? nemylis si to s Kanadou alebo USA? kde zabiju len koli hlave a zbytok nechaju tak? nie... boli vsetci s puskami... zastrelilo sa niekolko diviakov, maso sa rozobralo pre kazdeho... nic sa nenechalo len tak hnit niekde v lese... mam taky pocit, ze vy si to tu predstavujete podaktori, ze polovacka vyzera ako ta zo South Parku... RITI SE NA NAS!!!
lukasm, že tu na to aj reaguješ. Na niektoré témy tu nemá zmysel sa baviť. Tiež si rád dám dobrú divinku a vôbec mi nevadí, že to zviera niekto strelil v lese . Poľovníkov poznám kopec, pár ich mám aj v rodine. Najdú sa medzi nimi normálni aj úplní k*koti. Tak ako medzi policajtami, učiteteľmi alebo bikermi. Ale je pravda, že v niektorých skupinách je tá koncentrácia vyššia
evidentne som ocakaval zamyslenie sa u daktorich, ktori nadavaju na vodicov, ze vodici nadavaju na bajkerov (to bol iba priklad, viem, ze sme v teme o zlych polovnikoch) zacarovany kruh...
volodaj tá štaistika blbcov záleží dosť od tej oblasti záujmu. Chodcami, či vodičmi sme temer všetci a nevyberáme si to zámerne. Tam je to rozloženie zhodné s bežnou populáciou. Ale napríklad je úplne vylúčené, aby som sa ja stal policajtom, či politikom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To boli všetci na tých poľovačkách bez pušiek?
Ak si bol na polovacke, kde sa polovalo kvoli masu, nikomu z toho netiekli endorfiny a vsetko bolo v pohode, tak dakuj vsetkym naokolo, lebo si stastny clovek zijuci na planete nevedomosti
ale vlastne viete co? vsetci polovnici su hajzli, spiny, niktosi... nezasluzia si zit medzi nami... idem si natrhat jahody k 12tim mesiacikom aby som nasytil svoju milosrdnu dusicku...
Aj ty si si zastrelil? Lebo si bol hladný?
len preto ze nieco "robia" ,alebo "nerobia" maju pocit ze su "lepsi" ...
podla prispevkov tu uz mali byt davno vsetky zvierata vystrielane a ono sa s nimi pocita aj do bucnosti