Caute, chcem napisat par skusenosti s touto vidlou. Mal som ju na novom biku a po prvej jazde zacal unikat olej cez charger( lock out) takze po par dnoch isla na reklamacku, kde zistili, ze je vadny charger a musia ho vymenit. Teraz mi dali nahradnu Piku a po prvej jazde zacal pre zmenu olej unikat od spodu cez gufera, mal som slzu az dole na nohe vidly, nic strasne, ale 2 Piky a obidve takyto problem, to som necakal pri takejto High end vidle, hlavne po tych skvelych recenziach a som dost sklamany. Predtym som jazdil par mesiacov zatracovany Fox Evolution a ten ani kvapku a to dostaval obcas pekne na budku. Ma niekto podobny problem s unikom oleja?
tak nech sa nečuduje že to ma *****e.... kto maže ten jede, ked čosi kupim tak trošku aj počítam.... nie jazdit na sprostaka do mrtva
pre takýchto komzumentov pribaluju tak male kničočky
to robil ešte podla starého manuálu,dal do jednej nohy 5 ml,do druhej 15 ml-ja dávam rovnako do každej 10 ml,píše to aj nový manuál-a dávam ešte 3 ml do vzduchovej komory,vylepšuje to odtrh-vtipné bolo aj to,že pri demontáži z jednej nohy nevytieklo nič,z druhej asi tak 5 kvapiek,takých nových Pikov,kde "zabudli" dať mazací olej som mal zopár otvorených ...
Zdravim, mam Pike a pred prvou jazdou sa chcem tiez pozriet dovnutra ci je vsetko ok, mam nejake maziva z predchadzajucich vidlic, chcem sa preto opytat, v navode je na gufero pouzite SRAM BUTTER , mozem miesto neho pouzit PM600 Military Grease ktory tie RS odporuca? Este tam davaju do noh 0w30 olej ten asi dam origo RS ci moze ist nejaky bezny 0w30 co sa dava do aut?... este mam fox fluid, oleje do vidlic 15wt,10wt..dikes
a nema niekto ten olej na predaj ze mi odleje? pozeram ze niektore shopy ho nemaju na sklade, a popravde sa mi nechce hladat a cely 1L je pre mna zbytocny
Vpohode daj aj 10w sice neviem ako to funguje ale nemali by to byť zle... Ale ako si pisal ten motorový olej tak ten nie.. Nebude jej robiť velmi dobre..
ako ja neviem či nebude nejako vadiť ale kamarat dal 10w po 10ml do každej nohy a pol roka bez problemov.. ja keď mam nejaku Pike tak davam 2,5w lebo pride mi drahe kupiť 0w30
o cenu nejde skor o dostupnost, chcel by som to urbit tento tyzden, lebo neskor na to asi nebudem mat cas, ale malo shopov ma tento olej skladom hlavne ked este nie je sezona , tu vazelinu som uz objednal doobedu z MTBIKERU a dam ju tam ked to v manualy pise, cize mne o love nejde, ale tento olej z mtbikeru bude az v marci u mna a to je pre mna neskoro, preto ak ma niekto olej a odleje mi 100ml kludne zaplatim tych 8 eur + postu..len keby to bolo napr do stredy.. ziadne spekulacie v tom nehladajte mam svoje veci prilis rad na to aby s nimi riskoval
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pre takýchto komzumentov pribaluju tak male kničočky
alebo je toho viac ?
kde najdem nieco novsie ?
https://sram-cdn-pull-zone-gsdesign.netdna-ssl.com/cdn/farfuture/040oy9WjRkyPRapmI4VNWJNTT6-05n7uykj5w-zuInA/mtime:1439498792/sites/default/files/techdocs/gen0000000004984_rev_b_front_suspension_fluid_air_and_coil_spring_charts_2016.pdf
ak bude blbe pocasie cez weekend, tak to skusim
http://www.mtbiker.sk/shop/vidlice-a-tlmice/prislusenstvo/sram-pitstop-olej-pike-0-w30-120ml.html
-14% RockShox PitStop 0W-30 olej do vidlíc, 120 ml
5,99 € -14%
MOC 15,09 €