zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
To bude asi Tesa4289, pod tymto nazvom ju kupis na nete asi za 20e 50metrov. Spravil som s nou obe sady kolies co mam a pohoda. Original je ta paska tusim na zvazovanie ocelovych tyci - neroztahuje sa.
lebo v takom pripade ti patky nezapadli
zvysok je vec pasky a utesnenia okolo ventilku ...
kdesi bolo video s chlapom z notubes na vystave, ktory ukazoval ako nahodit pasku + ventilok + plaste. ja som to robil presne podla toho videa a na prvy krat vsetk v pohode (ztr flow ex + ardent)
teraz to video vsak neviem nikde najst
//edit
tak instalacia pasky aspon tu
uz len spravne osadit ventilok a plast ...
Prvy pokus s nalepenou paskou na sucho bez tmelu - nenafukol som.
Druhy pokus s namazanou patkou plasta a rafiku pomocou montazneho tuku Castrol bez tmelu - nenafukal som.
Treti pokus este viac som namazal tukom a tadaaa nafukane velkou pumpou.
Nalial som tmel, zasejkoval a rano uvidim ci to drzi
mal som na rockym tiez inferna ale 25, doslova nevhodny profil na bezduse...par krat mi to len podfuklo ale nakoniec som aj vyzul
pol aky presne si mal ty s nimi problem? vyzutie?
Na autach sa mozu kludne pretocit pneu. Po prezuvani. Spytaj sa na to v pneuservise. Preto to mydlo obsahuje alkohol namiesto vody aby to rychlejsie vyschlo. Staci prudko zabrzdit. Ak neveris urob si kriedou znacku na rafiku a na pneu. A potom mozes ist nanovo vyvazit...
A koniec koncom na aute brzdíš váhu 100vky kg.