Zdravim vsetkych, zhanam nejakych bajkerov, ktori by mali zaujem o spolocne vyjazdy v okoli Kosic, prevazne smer Kojsovka+prilahle kopce, cca. 60,70,80km, pripadne aj nejake dlhsie...

samozrejme hovorim o vikendoch, cez tyzden koli praci stiham max. Jahodnu
Nie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
Vcerajsi vyjazd na juh od KE, ale kedze ide o cestny vyjazd ta som to dal do "dnesneho svihu" http://www.mtbiker.sk/forum/post1067188.html#p1067188
Kedze vacsinou objavujem nove trasy a miesta, tak to nebol iba asfalt v bohom zabudnutych dedinkach, ale aj nejake tie madarske turisticke chodnicky
Samozrejme som naobed este aj zmokol.
takze tie 3 fully (scott, spesl, ghost) co som videl kolo dvanastej pri erike ste boli vy?
Vdaka, pojdem to tam opacit.
Na Erike som videl len biky, vy ste boli dnu. Sice sa ma tam snazil zlanarit chatar, ale ja som chcel co najskor zist dole. Stuhnuty jak stolverk po zjazde som sa zakempil v autobusovej budke, klepal kosu a snazil sa na mobile ceknut radary na shmu, ci to ten dazd mysli vazne, ked ste tamad prefrcali vy. To ma heclo, vzdal som nacitavanie shmu s o2 internetom, mimo mesta je to aj tak marne, zavrhol myslienku, ze si zavolam motorizovany eskort a mastil nazad po ceste do KE.
Nepamatam, kedy som naposledy tak zmokol, ti fetaci (abo ja neviem, co tam robia) na shmu sa s tym dazdom sekli viac jak prevolebne prieskumy dokopy. Vsetko mokre do nitky, najhorsie obstali topanky, tym nasiakla snad aj gumena podrazka.
Dneska to bola aj tak streka riadna, ja som na Eriku vysiel hore Perlovou Dolinou a tam od Jahodnej po ceste. Na Jahodnu Bedlou + Hupikmi a modrym C-ckom. Povodne som planoval prvu tohtorocnu stovku, ale aj s 83 km podla gps http://www.sports-tracker.com/workout/jullobadiar/56dc312de4b0f7ca88ba283f som nadmieru spokojny.
Trasa: Thc - Druzstevna - Budimir - Rozhanovce - Byster - Krasna - Jazero - Modlavska cesta