no asi to bude mimo realitu ale nevadilo by keby to tak aj bolo
Smer 28
Siet 10
Most 6
buzinazi (SNS) 4,99
Olano 10
SAS 10
KDH 6
Sme rodina 4,5
LSNS 2,99
SMK 4,5
Tak skoda ze nevyslo aj to. S sns a ko-kotlebom ten ma ozaj stastie ze rackuje a nekokce
A ako na to kukam tak to bude asi no nove volby ..hmm
Kto čakal že prehlasuje vyše 1,3 milióna dôchodcov?!
Ostatné hlasy sú rozložené na tých pár politických strán pod Smerom.
Lepšie ako doslova zabiť čas vo volebnej miestnosti bolo toto:
Inak prieskumy tradicne totalne mimo, hlavne ze to nonstop omielali v mediach. Uz mam dojem, ze si to tie agentury cucaju z prsta. Poznate niekoho vo svojom okoli co je zapojeny do tych prieskumov?
Poslancami sa však nestanú napríklad herec a spevák neonacistickej skupiny Rasťo Rogel, Marián Mišún, Kotlebov spolupracovník a do roku 2012 člen mestskej polície v Trnave, Marián Magát, člen Vzdoru Kysuce, ani Ján Cuper.
Inak k volbam asi len https://m.youtube.com/watch?v=PvP2ehmq2wo
no neviem,ja som stihol aj toto,a tých 20 min aj z cestou k volebnej miestnosti raz za 4 roky nie je problém ...
To hej. Ale tu išlo o princíp
Nikoho som od toho aby išiel k voľbám neodrádzal ale ja som mal jasno už mesiace pred tým, že sa na tomto divadle podieľať nebudem.
Nikoho som od toho aby išiel k voľbám neodrádzal ale ja som mal jasno už mesiace pred tým, že sa na tomto divadle podieľať nebudem.
Ale mudrovať tu budeš.
Typický alibista: "Ja nepoviem ani tak, ani tak, ale uvidite, že na moje slová dôjde."
Nevolíš - teda si spokojný s tým ako to bolo predtým a nechcel si zmenu. Nik Ti Tvoj názor neberie. Ten kto chcel niečo zmeniť išiel voliť. Každý sa ráno pozrie sám sebe do zrkadla.
Ja som len zvedavý na prvé dôležité rokovanie, kto s kým bude proti komu rokovať. Dovtedy to budú len zase len odhady.
Kolegyni (50 r.) sa dnes ráno pýtam, či bola voliť. Odpovedala že nie. Na moju otázku, koho by volila keby išla odpovedala: "Kotlebu. My všetci sme rasisti, len on jediný sa to nebojí povedať nahlas!"
Nevolíš - teda si spokojný s tým ako to bolo predtým a nechcel si zmenu. Nik Ti Tvoj názor neberie. Ten kto chcel niečo zmeniť išiel voliť. Každý sa ráno pozrie sám sebe do zrkadla.
Ja som len zvedavý na prvé dôležité rokovanie, kto s kým bude proti komu rokovať. Dovtedy to budú len zase len odhady.
no z tých čísel vychádza akurát patová situácia... ani jedna ani druhá koalícia sa nedá rozumne postaviť, aby neboli predšasné volby
smer uplatí jednu zo silnejších strán nejakým pekným ministerským kreslom...napr most
PS: jedna vec je, čo kričali strany pred volbami a druhá ako sa zachovaju pri delbe moci
Otázka by skôr mala znieť: Kto čakal, že Bratislava prehlasuje zvyšok Slovenska?
... Z tvojich príspevkov mám niekedy pocit , že keď začneme kolonizovať Mars , budú mať na tom zásluhu hlavne Bratislavčania ...a zbytok sveta a Slovenska sú koko...i
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Smer 28
Siet 10
Most 6
buzinazi (SNS) 4,99
Olano 10
SAS 10
KDH 6
Sme rodina 4,5
LSNS 2,99
SMK 4,5
Tak skoda ze nevyslo aj to. S sns a ko-kotlebom ten ma ozaj stastie ze rackuje a nekokce
A ako na to kukam tak to bude asi no nove volby ..hmm
Ostatné hlasy sú rozložené na tých pár politických strán pod Smerom.
Lepšie ako doslova zabiť čas vo volebnej miestnosti bolo toto:
Inak k volbam asi len
https://m.youtube.com/watch?v=PvP2ehmq2wo
Ale mudrovať tu budeš.
Typický alibista: "Ja nepoviem ani tak, ani tak, ale uvidite, že na moje slová dôjde."
Niet čo dodať...
no z tých čísel vychádza akurát patová situácia... ani jedna ani druhá koalícia sa nedá rozumne postaviť, aby neboli predšasné volby
smer uplatí jednu zo silnejších strán nejakým pekným ministerským kreslom...napr most
PS: jedna vec je, čo kričali strany pred volbami a druhá ako sa zachovaju pri delbe moci
Otázka by skôr mala znieť: Kto čakal, že Bratislava prehlasuje zvyšok Slovenska?
... Z tvojich príspevkov mám niekedy pocit , že keď začneme kolonizovať Mars , budú mať na tom zásluhu hlavne Bratislavčania ...a zbytok sveta a Slovenska sú koko...i