Pocujte chlapi.Ak sa mi zajtra podari uchmatnut ten stojan a budem sa s nim teperit pesi domov.Kolko asi tak vazi?
Môj rozbalený v dielni váži 7kg. Takže zabalený bude vážiť cez 7kg asi prvých 200m peškovania. Nasledujúcich 200m bude vážiť asi 15kg a potom cez 20kg. Pred domom už bude ťažký ako sviňa.
Zajtra každý napíšte komu čo sa podarilo uchmatnúť do košíka Ale, typujem, že stojanov bude najmenej, takže tím treba začať, maličkostí býva veľa, to má čas nakoniec, najprv treba utekať za stojanmi
Ja by som si na transport toho stojana pešky zobral kus šnúry (rep šnúra a podobne) aby som si uviazal buď rukoväť do ruky, alebo záves na rameno.
Určite prospeje zmena polohy na dlhej trase.
prisnurovat na plecniak a pojde sa omnoho lepsie. ale moze sa o to buchat prilbou, asi by bolo dobre mat vo vaku nejake oblecenie ako vymedzovaciu podlozku. takto som niesol vo vaku 2 vidlice zabalene v krabici na transport postou a nemohol som sa velmi vystriet, nemal som vo vaku nic slapal som ako by som mal zakaz vystierania sa. bolo to len na kratku vzdialennost.
Ak chce niekto stojan z BA nech sa ozve , mam ešte jeden.Ak poštou musi rátať že bude platiť kuriera. Ja nechcem nič navyše.Cena bola tušim 29.99€ aj s bločkom.
Všimol som si jednu vec, tie stojany so dva druhy...sú si dosť podobné, majú akurát iný upínací mechanizmus aspoň čo som si z foto všimol...jeden vyrába Crivit a druhý Powerfix, som zvedavý aký bude tento čo majú teraz ale je to v podstate asi jedno, to som len tak postrehol
Ako je to možne, že deň vopred večer ich už majú vyložené ??? Kurňa, to som aj ja mohol ísť pozrieť tu u nás či náhodou už nie sú vyložené veci zo zajtrajšej akcie Môže byť že ich vyložili pred záverečnou a ľudia ktorý nakupovali, mali šťastie, že si rovno mohli kúpiť. inak si to vysvetliť neviem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Môj rozbalený v dielni váži 7kg. Takže zabalený bude vážiť cez 7kg asi prvých 200m peškovania. Nasledujúcich 200m bude vážiť asi 15kg a potom cez 20kg. Pred domom už bude ťažký ako sviňa.
toto sa tazko nesie v jednej ruke, v dvoch a aj na pleci
kilometer nie je az tak vela, ale ani malo
Určite prospeje zmena polohy na dlhej trase.