Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Tak a je poskladaný len sa este neviem vysomarit z nafukania vidly a tlmiča ..vedeli by sme mi nejak poradit pri mojej vahe +/- 92kg ...co som stiahol manual tam pisu tlak pre "float" ( co zrejme mam) 96 psi na moju vahu...a pri "talas" 160 psi...moc sa mi to ale nezda tych 96, ale vzhladom nato ze toto je moja prva skusenost sa radsej pytam vas..a podobne tlmic akurat pri jeho manualy su ani tlaky neni .. som z tohto nastavenia trosku neisty..dik za rady a vysvetlenie...
mas float, tak hlavne nepresvihni tie max hodnoty na vidlici a tlmici 120 a 300psi
toto video je proste podarene https://www.youtube.com/watch?v=dh2Q7Fu2pfA
nastav hodnoty z tabulky, sadni zmeraj SAG a pripadne dofukni alebo vypusti podla potreby
mas float, tak hlavne nepresvihni tie max hodnoty na vidlici a tlmici 120 a 300psi
toto video je proste podarene https://www.youtube.com/watch?v=dh2Q7Fu2pfA
nastav hodnoty z tabulky, sadni zmeraj SAG a pripadne dofukni alebo vypusti podla potreby
Dik moc urobim to podla toho
a este taka sranda. s teleskopicku sedlovku som sa tiez este nestretol..s tu treba tiez nieco ? lebo nejak ako ju dam dole..pri stlaceni nechce vyskocit ..prve chcela a potom prestala...
skusenosti s teleskopkou nemam, akurat jednu vec si pamatam, ze bike neotacat hore nohami, inak sa ti vaha biku oprie na poplock sedlovky
snad ti poradi niekto iny co s tym
Jj to by som.mal mať na najrýchlejšie.. Ono to prvé išlo... Potom som to skúšal opäť a ale na 4 krát to už neislo.. Že by som moc sadol? Ale potom som mal aj vonku ju tak druhý krát nvm ako som dotiahol ale myalim že moment s9m neprekročil.. Ten ovládač teraz koc ani nechce vyskočiť von... Nvm čo som postvaral.. Bivykelnsom na ruckach otočený nemal... A pri fukani vidly som mal tlak tusim okolo 140 cp som nevedel aké to je cilive a trochu som to prwsvihol..ale hneď som to sfukol bez nejakého skúšania vidly tak snáď to nic neurobilo...
s tou vidlou sa netrap, ten tlak jej urcite nic nespravil. ked je zatazena, tak tlaky su v nej narazovo ovela vacsie. a reverb? mozno je zavzdusneny, ale skor si nieco prilis dotiahol ako pise PhilJ.
Doplnam moju dnesnu komunikaciu s Sk supportom. Po mojej telefonickej poziadavke nech vysvetlia ako je mozne posunutie dodania zaplateneho bicykla az na maj som dostal mail s ospravedlnenim a vyhovorkou, ze dodavatel sa omeskal s dodavkou komponentov. Ako kompenzaciu ponukli 50e na nakup v schope.
caute. viete mi povedat o skusenosti platby na konto v slovenskej sporitelni? v pondelok som poslal peniaze na konto v slovenskej sporitelni na bike, ktory je skladom a dnes mi prisiel mail z canyonu.
We are thrilled to let you know that your new Canyon bike is built and ready to ship!
However, our systems indicate that we have yet to receive payment from you. We want to get you out and riding as soon as possible and request that you pay your balance
prisiel niekomu taky mail z canyonu po zaplateni? co som cital na fore, tak platba bola na konte canyonu do 2 dni, ja som poslal peniaze uz v pondelok.
po zaplateni chodi daky mail potvrdzjuci platbu? dakujem
Ja som platil tiez na ucet v s.sporitelni, previedol som peniaze 7.3. a 10.3. prisiel mail o prijatej platbe. Od vtedy nic a az vcera po mojej urgencii kedy pride bike ma sokovali odpovedou ktoru som opisal v predoslich prispevkoch.
terminy dodania viem ze sa menia, ale co nemaju peniaze od pondelka este na konte neviem, tento bike je skladom. aj ho mozu odoslat, len peniaze od pondelka nie su na ich konte.
caute. viete mi povedat o skusenosti platby na konto v slovenskej sporitelni? v pondelok som poslal peniaze na konto v slovenskej sporitelni na bike, ktory je skladom a dnes mi prisiel mail z canyonu.
We are thrilled to let you know that your new Canyon bike is built and ready to ship!
However, our systems indicate that we have yet to receive payment from you. We want to get you out and riding as soon as possible and request that you pay your balance
prisiel niekomu taky mail z canyonu po zaplateni? co som cital na fore, tak platba bola na konte canyonu do 2 dni, ja som poslal peniaze uz v pondelok.
Nazdar,
ja som posielam peniaze včera alebo predvčerom a dnes ráno mi prišlo potvrdenie o doručení platby. Dnes večer, mi došiel presne ten mail čo aj tebe. Napísal som priamo do DE, nech to poriadne skontrolujú a preveria mi termín dodania, tak uvidíme aká odpoveď príde v pondelok.
Fuuu..a myslis ze budem muset urobit aj to s tym olejom? ved nemam take vybavenie momentalne...alebo len bude chybat natlakovanie systemu ? lebo to som nerobil ako som ho poskladal...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
toto video je proste podarene
toto video je proste podarene
Dik moc urobim to podla toho
a este taka sranda. s teleskopicku sedlovku som sa tiez este nestretol..s tu treba tiez nieco ? lebo nejak ako ju dam dole..pri stlaceni nechce vyskocit ..prve chcela a potom prestala...
snad ti poradi niekto iny co s tym
otazka ako? nehovorim ze by som nato neprisiel...ale istejsie je nehat si poradit...dik
https://www.youtube.com/watch?v=iL2ZMg8dvZU
Nazdar,
ja som posielam peniaze včera alebo predvčerom a dnes ráno mi prišlo potvrdenie o doručení platby. Dnes večer, mi došiel presne ten mail čo aj tebe. Napísal som priamo do DE, nech to poriadne skontrolujú a preveria mi termín dodania, tak uvidíme aká odpoveď príde v pondelok.
https://www.youtube.com/watch?v=iL2ZMg8dvZU
Fuuu..a myslis ze budem muset urobit aj to s tym olejom? ved nemam take vybavenie momentalne...alebo len bude chybat natlakovanie systemu ? lebo to som nerobil ako som ho poskladal...