Hľadať takto problém , je dosť o ničom ...chýba nám spätná väzba...A nakoľko sa " zadávateľ " úlohy nezapája , považujem z môjho pohľadu tému za uzavretú...HOWGH / vyslovujte „hau“ nebo „haug /
ináč
peterg odkedy mám dual bojler mašinu / pred ním Rocket Giotto Evoluzione V2 s jedným bojlerom o objeme 1,8 litra /, pociťujem a aj reálne kladne hodnotím zvýšenie tepelnej stability systému...0,58 litra na espresso plne postačuje / shot má u mňa váhu 18-32 gramov a extrahujem 22-30 sekúnd / a
servis bojler na ohrev vody a pary 1,8 litra . Kým vytlačím druhý shot je bojler na espresso na nastavenej teplote. Tú nastavujem v závislosti od predpokladanej a mnou požadovanej teploty na hlave, nakoľko nemám priamo teplomer na E61...Shoty idú jeden ako druhý / krema , " tiger ", sladkosť , potlačená horkosť a decentná kyslosť- samozrejme v závislosti od zvolenej kávy /. Pripomínam , že horkosť môže , ale nemusí súvisieť so zložením vody . Znížením pH a tvrdosti poklesne výrazne aj pachuť a horkosť . Upravujem BWT kolonou