Ten poplatok, čo sa platí je poplatok za zastupovanie Slovenskou poštou pri preclení a ten sa nezahŕňa do celkovej sumy na preclenie
Edit: volá s to zastupovanie pri colnom konaní
„Nič sa nevyrovná potešeniu z jazdy na bicykli.“ John F. Kennedy
„Zakaždým, keď vidím dospelého človeka na bicykli, sa už viac nebojím o budúcnosť ľudskej rasy.“ H.G. Wells
„Naučte sa bicyklovať. Nikdy v živote to nebudete ľutovať.“ Mark Twain
„Keď nemáte náladu, nevydarí sa vám deň, práca sa stane monotónnou a zdá sa, že miznú aj posledné nádeje, stačí vziať bicykel a previezť sa po ceste, bez myslenia na čokoľvek iné ako na svoju jazdu.“ Arthur Conan Doyle
„Bicykel je rovnako dobrá spoločnosť ako väčšina manželov, a keď sa stane starým a opotrebovaným, žena sa ho môže zbaviť a zaobstarať si nový bez toho, aby šokovala celú spoločnosť.“ Ann Strong
„Bicyklovanie je dôležitou súčasťou budúcnosti. Musí byť. So spoločnosťou nie je niečo v poriadku, keď ľudia chodia autom zacvičiť si do posilňovne.“ Bill Nye
„Jazda na bicykli je únikom zo skľúčenosti.“ James E. Starrs
„Najlepšie jazdy sú tie, keď si „odhryzneš“ priveľké sústo, a predsa to zvládneš.“ Doug Bradbury
„Je skvelé cítiť vietor na mojej tvári a pružný chod bicykla. Rýchle uháňanie vzduchom prináša vynikajúci pocit sily a vztlaku, a pohyb roztancuje môj pulz a rozospieva moje srdce.“ Helen Keller
„Jazdi tak veľa alebo málo a tak dlho alebo krátko ako vládzeš. Ale jazdi.“ Eddy Merckx
Ramon1 No nesledujem nejak veci a foto co som dal bola jedna z prvych co mi vyplul Google images. Nj, to mi je ho docela luto. S tym rozkysnutim som mal na mysli ako hust striedal fazy obezity a beznej postavy. Tak vela zdaru Val!
Ani to nemali tazke, kedze sa sam doznal v rozhovore pre Korzar, on to v podstate myslel dobre, len to nedomyslel, chcel vyriesit neunosnu dopravnu situaciu, kedze je tam vyjazd vozidiel ( cca 3 za den) a za 10 rokov sa tam stali asi dve kolizne situacie, tak som zvedavy ako sa to doriesi, tipujem daky nadjazd, alebo podjazd
mamator Ked uz, tak tam treba nastriekat tie hrbolate veci + osadit vhodnu znacku. Ten "retarder" bol vhodny jedine na dobry kotrmelec, ak si to cyklista nevsimne.
A ku koliziam - tie sa stanu hocikde, ked ludia nerozmyslaju. Len pako moze vyletiet na cestu, ked na nu nevidi.
Hľadám free program na vytvorenie animovanej mapy zo záznamu GPX. Teda otvorím súbor, nastavím parametre a výsledkom bude mapa,
na ktorej sa postupne začne vykreslovať gpx záznam. GPXANIMATOR.jar mi na W7 bežal na W8 sa nie a nie rozbehnúť. Chcel by som to uložiť ako video.
mam k vam prosbu, zatial sa mi nedari najst nejake kolesa, pripadne aspon rafky a spice pre 20" kolesa, chcem poskladat bicykel rodicom, skladacku eska ale chcem ju trosku skraslit, idealne farebne rafiky, najlepsie cele kolesa na bmx s torpedom, ciste do obchodu do mesta, budem vam vdacny za kazdy tip a radu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Edit: volá s to zastupovanie pri colnom konaní
„Nič sa nevyrovná potešeniu z jazdy na bicykli.“ John F. Kennedy
„Zakaždým, keď vidím dospelého človeka na bicykli, sa už viac nebojím o budúcnosť ľudskej rasy.“ H.G. Wells
„Naučte sa bicyklovať. Nikdy v živote to nebudete ľutovať.“ Mark Twain
„Keď nemáte náladu, nevydarí sa vám deň, práca sa stane monotónnou a zdá sa, že miznú aj posledné nádeje, stačí vziať bicykel a previezť sa po ceste, bez myslenia na čokoľvek iné ako na svoju jazdu.“ Arthur Conan Doyle
„Bicykel je rovnako dobrá spoločnosť ako väčšina manželov, a keď sa stane starým a opotrebovaným, žena sa ho môže zbaviť a zaobstarať si nový bez toho, aby šokovala celú spoločnosť.“ Ann Strong
„Bicyklovanie je dôležitou súčasťou budúcnosti. Musí byť. So spoločnosťou nie je niečo v poriadku, keď ľudia chodia autom zacvičiť si do posilňovne.“ Bill Nye
„Jazda na bicykli je únikom zo skľúčenosti.“ James E. Starrs
„Najlepšie jazdy sú tie, keď si „odhryzneš“ priveľké sústo, a predsa to zvládneš.“ Doug Bradbury
„Je skvelé cítiť vietor na mojej tvári a pružný chod bicykla. Rýchle uháňanie vzduchom prináša vynikajúci pocit sily a vztlaku, a pohyb roztancuje môj pulz a rozospieva moje srdce.“ Helen Keller
„Jazdi tak veľa alebo málo a tak dlho alebo krátko ako vládzeš. Ale jazdi.“ Eddy Merckx
Ramon1
Tohto " Takže teraz vieme ako sa ten ***** volá ... František Hrabovský
Ani to nemali tazke, kedze sa sam doznal v rozhovore pre Korzar, on to v podstate myslel dobre, len to nedomyslel, chcel vyriesit neunosnu dopravnu situaciu, kedze je tam vyjazd vozidiel ( cca 3 za den) a za 10 rokov sa tam stali asi dve kolizne situacie, tak som zvedavy ako sa to doriesi, tipujem daky nadjazd, alebo podjazd
A ku koliziam - tie sa stanu hocikde, ked ludia nerozmyslaju. Len pako moze vyletiet na cestu, ked na nu nevidi.
konecne to dakto povedal naplno
na ktorej sa postupne začne vykreslovať gpx záznam. GPXANIMATOR.jar mi na W7 bežal na W8 sa nie a nie rozbehnúť. Chcel by som to uložiť ako video.