Ale keď pojde zo ZA tak načo pôjde až do Lietavskej Svinnej stačí ísť do Lietavy odtiaľ cez Majer alebo v Lietava okolo cintorína hore na vrch cibulnik kde je to vtbodkovane a po hrebeni až na hrad. Do LS je to zbytočné ďaleko nepoviem keby išiel od Rajeckých
tak tak, teraz je síce prístup cez Bánovú a Brezany trošku horší, teda skôr zlý, ale tak dá sa ísť do L.Lúčky a okolo motokrosovej dráhy do lesa a potom doľava dole do Lietavy...
Do Lietavy sa da dostat aj po zelenej z Banovej - isiel som tadial ale len raz, bo som prechadzal okolo nejakeho objektu s hromadou nasratych psov za plotom a nebolo mi vtedy vsetko jedno
Zdravím, nevie mi to niekto povedať v akom stave je Kľak (malá fatra) ? Plánujem tam cez víkend na pešo zájsť, tak by ma zaujímalo či je tam ešte sneh a ako veľa ?
ja s gersonom sme supli dnes o pol10 z konca kuneradu hore asfaltkou omegova ,kusok po zltej ,hore na "letisko" ,traverznym singlacom na cervenu-hornu luku -po cervenej ku odbocke na valcu skratkou dole na cestu popod majbikovu poza usypanu skalu a zjazdik dole popod racovo a o pol 2 hej som uz spokojny pil doma semtam v lese snehove jazyky ale vacsinou prejdutelne ...na hrebeni je na pocudovanie prave iba na tej mensej lucke v zjazde z hornej luky ...
inak to ste šli tadiaľto, či ten singláč je po pravej strane Rácova? včera tam ešte bol asi 50 metrový pás snehu, tak sme sa tam nechceli motať, ale z mapy to vyzerá pekný chodník
to si este nebol? hej na ten som sa pytal....zaciatok je cesta a pred koncom treba zbehnut na chodnik po nom na luku cez nu krizom ako keby smerom do porubskej a sikmo dole priesekom .... zas po case vybehnete na cestu a dole lukou na konci ako zacne padaak ju pretina chodnik da sa ist aj dolava na jeleni ale doprava doporucujem
okolo racova su dva chodniky ten co ste sli vy z pravej strany a druhy oproti tomuto zacina kusocek dole dolinou a doprava medzi stromy ako mas tu slucku na gpx -ke...ale nic moc
Tak dnes som bol nečakane po dlhom čase v teréne. Vretenica je dosť neprejazdná, na začiatku vyvrátené veľké stromy, potom pár úsekov, s malými aj veľkými stromkami. Koniec anakondy OK, až na to, že to už je brutálne vyjazdené.
Dnes bolo aj dosť ľudí v lese. Hlavne peší a niekedy aj so psami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vo vyjazdoch najdes gpx-ka viacerych - staci si len vybrat
inak to ste šli tadiaľto, či ten singláč je po pravej strane Rácova? včera tam ešte bol asi 50 metrový pás snehu, tak sme sa tam nechceli motať, ale z mapy to vyzerá pekný chodník
okolo racova su dva chodniky ten co ste sli vy z pravej strany a druhy oproti tomuto zacina kusocek dole dolinou a doprava medzi stromy ako mas tu slucku na gpx -ke...ale nic moc
a tento sme sli vtedy aj s ltom a quidom tu mas aj gpx str. 551 mtb-akcie-vyjazdy/fotky-z-vyjazdov-pekne-pokope-t21106-8250.html?hilit=quido
https://www.facebook.com/OZ-Kozlov-okruh-759527430748871/?fref=ts
Dnes bolo aj dosť ľudí v lese. Hlavne peší a niekedy aj so psami.
Kde je to presne fotene?
Borošovec - Domaniža - okolo horárne Hodoň - Hrubá Kečka - sedlo Samostrel - Čičmany - Žilinky