Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ďakujem pekne.
Zobraziť komentár 07.03.2016 - 13:50:59
00
politika je
toxicka a unavna... "ono to na mne aj vidiet"??? :)
pekne vystihnute. ked chcete, zruste, je tu aj dost urazok na predstavitelov, co nenesie dobre svetlo do sportu a s tym sa deformuje sportovy duch a mozu prichadzat aj taki, co to tu este viac zaspinia a s cyklistikou nemaju nic. bojove weby su inde. tu by mal byt relax.
Zobraziť komentár 07.03.2016 - 15:26:16
00
arrow_leftcervo napísal:
ZLATAKsvk, ano, mame to v todo liste - jednak tvoju aktivitu a tak isto aj aktivitu na tvojich prispevkoch (like od inych ludi atp.)

A bude potom aj funkcna statistika "Najaktívnejší vo fóre" a "Najaktívnejší v téme"? Lebo pri vsetkych, co maju 5000+ prispevkov, je tato statistika bud cielene vypnuta, alebo je to bug.
Zobraziť komentár 09.03.2016 - 12:06:14
00
O tom neviem ze by to neslo, pozrieme to.
Zobraziť komentár 09.03.2016 - 12:11:11
00
tukol som na ikonku smetiak vo fore politika a volby 2016, nazov sa zmenil na cerveno a stale ich mam v notifikaciach for. je nieco zle, alebo mnou nedobre potvrdene?
Zobraziť komentár 09.03.2016 - 13:11:30
00
Notifikacii sa danie do kosa netyka - treba sa odhlasit z odberu notifikacii / emailov pri tych temach. Danie do kosa tu temu len zneviditelni vo fore.
Zobraziť komentár 09.03.2016 - 13:19:59
00
chcem si nahrat dake foto bajku. mam napr. 10 foto. nahravam od 1 do 10 prva je 1tka posledna 10. vymazem nahram znovu a je to presne naopak, nedaju sa fotky dako zoradit, poradie? aby clovek vedel ktora bude titulna? kolko fotiek maximalne si mozem nahrat?
Zobraziť komentár 09.03.2016 - 19:05:02
00
Pridavas ich do prispevku, ci k bicyklu (http://jahmansvk.mtbiker.sk/bike/#bike-5464-custom-bike)?
Zobraziť komentár 09.03.2016 - 19:10:07
00
k bicyklu, titulny necha aky chce, ten co ostal na titulke som nahraval cca v strede.keby sa tie fotky dali presuvat medzi sebou a oznacit daku za titulnu to by bolo super zlepsovak podla mna.
Zobraziť komentár 09.03.2016 - 19:12:57
00
Aj sa daju, mozes ich poradie presuvat (drag and drop) ked kliknes a drzis ikonku takych 2 sipok prekrizenych.
Zobraziť komentár 09.03.2016 - 19:47:53
00
cervo mne to presuvanie nejde ani explorer ani chrome, kek kuknes moj foto profil bike tak idu presuvat len posledne dva riadky fotiek aj to ina v poslednych riadkoch. fotku zo stredu alebo z konca na zaciatok nejde dat, nejde posuvat ani fotku viac ako o dve pozicie aj to ina v dolnych riadkoch. vo vrchnich nejde nic presunut nikam, neviem ako blizsie to opisat...
Zobraziť komentár 10.03.2016 - 18:28:55
00
prispejem z ineho sudka :)

viac krat som sa stretol s informaciami, ktore by mohli byt v samostatnej teme (napr. FAQ v tejto vetve)
ak taka tema nebude, tak sa minimalne
1) budu (zbytocne) opakovane riesit veci, ktore su dane a jasne
2) nedozvieme sa rychlo to co vieme, ze tu bolo ale mame problem to najst

jednym z prispevkov, ktore by sa hodili do FAQ je napr :
arrow_leftdotm napísal:
canopus teoreticky je možné, že to zadržia, no mne sa to ešte nestalo (cca 15-20 drobných nákupov z Číny)

tu je popísané, ako to asi chodí
a tu sú poplatky pošty za služby colnej deklarácie

jednalo sa o vysvetlenie ako prebieha preclievanie / platenie DPH na poste / colnici pri tovare z mimo EU - muselo by sa to tam samozrejme dopisat ...

nerozmyslali ste niekedy nad tym ?
Zobraziť komentár 23.03.2016 - 13:39:00
00
cervo, mondzo
Dnes som si vsimol nasledovnu vec... Ked som doskladal Niku (posledny bike na mojom zozname), tak som doplnil aj udaje o komponentoch. Pri ulozeni zmien sa datumom ulozenia aktualizovali aj datumy poslednych zmien v pripade vsetkych bikov, na ten posledny.
To ma trocha znepokojuje, pretoze pod kazdym bikom je samostatne moznost ulozenia zmien a ja som podla datumu vedel identifikovat kedy som vykonal nejaku zmenu na jednotlivom biku.
Touto feature pre mna datum poslednej aktualizacie uplne stratil zmysel...
Zobraziť komentár 23.03.2016 - 19:39:08
00
ReHMn a JAHMANsvk - diky za upozornenie na problem. Ano, sme si toho vedomi, ze cela ta sekcia by si zasluzila upgrade. Momentalne sme troska zaneprazdneni otvaranim predajne, ale pisem toto do naseho TODO listu a ked sa to utrasie, zacnu sa riesit vsetky tieto ostatne body z listu, ktore mame doposial poznacene podla priorit. Poprosime troska trpezlivosti :).

KinDo - diky za navrh/napad, Jezus mozes na toto prosim pozriet?
Zobraziť komentár 23.03.2016 - 21:46:28
00
ked uz tu je ten kalendar akcii, nerozmyslali ste nad tym spravit kalendar nejakych profi pretekov, ze kedy co je, pripadne ci to davaju v telke, nejaky web k tomu atd.. lebo stale beham po nete ked nie som v obraze ze co ma ist, napr teraz jarne klasiky. kludne by to mohlo byt rovnakym stylom ze kto o dacom vie ten to prida. nie je nic horsie ako zistit ze klasika co som chcel pozerat bola vcera :))
Zobraziť komentár 24.03.2016 - 14:45:15
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up