Caute, chcem napisat par skusenosti s touto vidlou. Mal som ju na novom biku a po prvej jazde zacal unikat olej cez charger( lock out) takze po par dnoch isla na reklamacku, kde zistili, ze je vadny charger a musia ho vymenit. Teraz mi dali nahradnu Piku a po prvej jazde zacal pre zmenu olej unikat od spodu cez gufera, mal som slzu az dole na nohe vidly, nic strasne, ale 2 Piky a obidve takyto problem, to som necakal pri takejto High end vidle, hlavne po tych skvelych recenziach a som dost sklamany. Predtym som jazdil par mesiacov zatracovany Fox Evolution a ten ani kvapku a to dostaval obcas pekne na budku. Ma niekto podobny problem s unikom oleja?
"Die erwartete Lieferzeit für RockShox-Damper Tube Dämpfungsrohr für Pike Solo Air 26“ ab Modell 2014-universal-universal hat sich geändert auf voraussichtlich den 02.12.2016."
volodaj: no cakal som,ze si pockam, ale toto dako prehnali . A nic ine mi zatial nenapisali, tak neviem, ci chcu dalej drzat celu objednavku (kedze je zaplatena), alebo co .. mali by mi ponuknut odskodne a bolestne za 2 tyzdne cakania a nasledny sok
PhilJ ty mas asi v poslednej dobe daky problem, lebo vsade chodis hejtovat a zo vsetkeho vyrobis problem:) Co je to tvoj oblubeny eshop , ze som si dovolil vrhnut na nich tien podozrenia o zlom fungovani ? Vsak v mojom texte mas jasne napisane, kde je problem. Ale ja som to sem nepisal aby som sa stazoval na eshop a nevidim problem v jeho rieseni, ale riesit sa to musi. Len to davam ako info pre tych, ktori by chceli novu trubku na 26" Pike, ze nech pocitaju az s decembrom a pre mna to asi znamena, ze sa pozriem chromom cez ocean. Ach jaj, nerozumies ani vtipnym vetam. Okrem toho pre tvoju informaciu, v bike-components.de sme nakupovali uz v roku 2005 , takze ten obchod poznam.
hura , ide sa zhanat kit na komlet repas piky , po otvoreni spodnych noh vytiekol asi vsetok olej , rebound chodi naprazdno , zial nemam 6tku golu po ruke takze zvysok otvorim az zajtra ,
na reklamacku sa mozem tak ... nedam vidlu do ruk cudziemu cloveku
Páni ,aka je šanca že ak si doprajem nove vnutorne nohy s krkom,tak budud zas praskat?mam Pike s 2014 a hnusne mi praska od krku a noh,pred tym som mal tiež jednu a tak isto.teraz rozmyšlam či investovat do noh za 350e ,alebo sa vysrat na cely Pike a dopriati si nejaku inu vidlu
RS pike prasknuty bladder na olej , opravene za jedno pol deci ( myslim novy olej co siel do tlmenia XD )
DIY riesenie , ale sem to radsej nenapisem , zase by som skoncil v teme Pat a Mat , ak to vydrzi aspon pol roka napisem postup
Páni ,aka je šanca že ak si doprajem nove vnutorne nohy s krkom,tak budud zas praskat?mam Pike s 2014 a hnusne mi praska od krku a noh,pred tym som mal tiež jednu a tak isto.teraz rozmyšlam či investovat do noh za 350e ,alebo sa vysrat na cely Pike a dopriati si nejaku inu vidlu
Vysral by som sa na nohy aj na novú vidlu a jazdil na tejto kým funguje. Tiež mi praská, j*bal ju pes.
mne tiež začala pukať Pike,pomohlo dotiahnutie matíc,ktoré držia na korunke vnútorné nohy-boli od výroby slabo zatiahnuté-tá pod páčkou šla o pol otáčky-odvtedy je ticho
sú to matice hore,tá na vzduchovej časti je na gola klúč 24 mm (v tomto videu 10 sekunda) na druhej strane je na gola klúč 30 mm,ale treba odmontovať páčky nastavenia kompresie https://www.youtube.com/watch?v=8b0hW7qRe4U
Nepametam si ako to bolo a foto som si nespravil. Skusal som ju viac zatlacit hore ale uz nejde (mozno treba viac sily alebo nejaky trik?) Ked stlacim prednu brzdu tak vidla nelieta. Len sa chcem uistit ze co nema byt viac zasunuta dohora, chcem si byt isty ze som to dobre zlozil. Dik.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Toz, asi jedine ak ten NDS z Ameriky
Je to tato vec : https://www.bike-components.de/en/RockShox/Damper-Tube-Daempfungsrohr-fuer-Pike-Solo-Air-26-ab-Modell-2014-p49918/universal-universal-o10001/
ked sa neda, tak sa neda, shop by ti to urcite poslal okamzite este v ten isty den ako by to prijali od dodavatela...
na reklamacku sa mozem tak ... nedam vidlu do ruk cudziemu cloveku
a ma niekto moznost pozicat mi tuto sadu na odvzdusnenie olej mam ,
prip aky to je zavit ci by sa dal nahradit
RS pike prasknuty bladder na olej , opravene za jedno pol deci ( myslim novy olej co siel do tlmenia XD )
DIY riesenie , ale sem to radsej nenapisem , zase by som skoncil v teme Pat a Mat , ak to vydrzi aspon pol roka napisem postup
Vysral by som sa na nohy aj na novú vidlu a jazdil na tejto kým funguje. Tiež mi praská, j*bal ju pes.
https://www.youtube.com/watch?v=8b0hW7qRe4U
nie som skuseny a robil som to prvy krat. Daval som vidlu do servisu a ked ju dam naspet je tam takato medzera
Nepametam si ako to bolo a foto som si nespravil. Skusal som ju viac zatlacit hore ale uz nejde (mozno treba viac sily alebo nejaky trik?) Ked stlacim prednu brzdu tak vidla nelieta. Len sa chcem uistit ze co nema byt viac zasunuta dohora, chcem si byt isty ze som to dobre zlozil. Dik.