Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Mne sa dnes podarilo po dlhom case vypit vecer viac vysokooktanoveho ako za cely den kavy, takze seriozne myslienky radsej az zajtra ;-)
27.04.2016 - 00:40:41
00
No dnes sme sa asi dokolobezkovali či? Vonku mordor
27.04.2016 - 12:20:42
00
arrow_leftHosť napísal:
No dnes sme sa asi dokolobezkovali či? Vonku mordor

Zatial ano. I ked poobede by to malo ustavat. Som zvedavy, ako sa Ti bude kolobezkovanie pacit. Ako som povedal, priveziem dve kolobezky a mozeme sa ist povozit. Bicykel nechaj doma a na tretry zabudni. Raz ma dobehol pri ceste z O-reichu jeden ziletkar a slapali sme vedla seba. Velmi to chcel skusit, ale mal tie cestarke tretry.
27.04.2016 - 13:41:50
00
Tak keď je takto tak na bajku jasné že nepôjdem, uvidíme jak to bude, teraz som v samorine potom sa vraciam do ba
27.04.2016 - 13:45:31
00
arrow_leftHosť napísal:
Tak keď je takto tak na bajku jasné že nepôjdem, uvidíme jak to bude, teraz som v samorine potom sa vraciam do ba

Ale aj ked bude pekne, bajk nechaj doma, niekde Ta vyzdvihnem. Ako vravim, mam dve, mozeme pojazdit viac ako 50 metrov, aspon Ti nieco vysvetlim. Neboj, ziadne dlhe jazdenie.
27.04.2016 - 13:59:50
00
POZOR!
V sobotu o 10:00 sa kona neformalne predstavenie bratislavskych kolobeziek potencionalnym zaujemcom.
Stretnutie na parkovisku pri bufetoch v zimnom pristave za Slovnaftom.
29.04.2016 - 08:55:40
00
stano3b viem, ze nie si na FB, ale dnes sa na Kolobezky SK Roman Galik pytal toto: "Ahojte, niekto sobota, nedeľa na kolobežku MT,ZA a okolie...ponúkam jednu kolobežku k dispozícii ." Ak to nie si ty, tak tam nie si sam.
29.04.2016 - 16:06:24
01
footbike Fiiiiha, diky moc...idem patrat. :)
30.04.2016 - 07:19:56
00
Tak, kamoskovia pokope. Jeden prisiel z okresu Zilina a ten druhy z okresu Ohio, ale hlavne ze uz su doma ,-)

Stay tuned for more happy news !

Prílohy:

image.jpeg
image.jpeg 507.88 KiB thumb_up0thumb_down

02.05.2016 - 21:44:28
00
V nadvaznosti na predosly post, dalsi z mojich nocnych pokusov z detskej izby. Manzelka si rozdiel nevsimla... Pre je po vzhladovej stranke az desivy - specialne na chuducke predne koleso medzi mohutnymi nohami vidlice sa neda pozerat. Takze som zvedavy, co to povie cestou do roboty ;-)
Len pre istotu - Continental GrandPrix 28-559 + 28-406

Prílohy:

IMG_5267_m.jpg
IMG_5267_m.jpg 216.35 KiB thumb_up0thumb_down

03.05.2016 - 07:42:13
00
arrow_leftfokel napísal:
V nadvaznosti na predosly post, dalsi z mojich nocnych pokusov z detskej izby. Manzelka si rozdiel nevsimla...

To si tie ubohe deturence vyhodil spat na balkon, aby sa tatinko mohol hrajkat s kolobehnou? Manzelka by si vsimla, keby si odstranil nejaku nalepku na skrinke, ale koleso? Blaznis?
V tomto stadiu to chce uz len pevnu vidlu a do cokoladovne budes mat priemerku o 2 km/h rychlejsiu.
03.05.2016 - 07:59:13
00
@fokel Ten "obeseny" plysak nad kolobezkou tomu dodava urcitu dramu :D

Teraz vazne: Daj tam tu pevnu vidlu, takto to vyzera ako "hybrid" :)
03.05.2016 - 08:17:52
00
stano3b plysak sa fakt podaril ;-) a podla toho co som pocul, by si uz aj ty mal pouzivat slovo "hybrid" opatrne :-D

Prve dojmy - neviem... Kvoli zdraviu som isiel ako dochodca, takze zvysenie priemerky neviem reportovat. Subjektivne to ide lahsie, skoro az same od seba. Proti vetru stale rovnako na hovno ;-) Na znamej trase som neskrtol 2x ako vzdy, ale 7x. Je to tvrde az to boli. Dole podzemnou garazou som po zabrzdeni hladal zadne koleso pred prednym, ale zase potom obisiel cele poschodie zotrvacnostou.

Vo vysledku - je to uzasne, tesim sa na hradzu, po meste tak ako som ja zvyknuty ja sa na tom jazdit neda. S pevnou vidlou to na hradzi bude uzasne (nepotrebujem Race Max), po meste nepouzitelne (potrebujem Race Max)...
03.05.2016 - 10:59:58
00
Kolobezka je na to, aby skrtala. Kto nema poskrabany spodok - nejazdi.
Ty mi s tym vyberanim si kolobeziek pripominas typicku babu, ktora "nema co na seba". Obaja potrebujete to, aj hento a potom to skonci v skrini, u teba v detskej izbe. Kup si len ram RaceMax a zbytok uz das dohromady. Dobre, mozno budes potrebovat este brzdove packy a brzdy.
03.05.2016 - 11:37:03
00
fokel... aby si bol v klude (ze iba ty jazdis galusky), ja som na svojej bojoval s rozmerom prednej dva tyzdne. Najprv som objednal Kojak s 1,35", ktory vsak ledva vliezol do vidlice (stacilo nalepit trochu blata a uz to suchalo medzi nozickami), potom som kupil oproti tenuckej starej pneu akoze sirsie 23 Durano, po montazi som zistil ze aj povodna bola 23, tak som to s prosikom isiel vymenit do obchodu (samozrejme obal som roztrhal na hulvata) nakoniec som dal 25 mm Schwalbe Durano. Vzadu mam sice 28 mm ale na tom malom koliesku sa to nejako straca. A mozno by sa aj mne hodila viacej sirsia 28 ka..ale zatial jazdim tym co mam...
Kolko mas teraz svetlu vysku pri zatazi..??
... a aby som trochu zdvihol "naladu"... vcera som zacal rezat a lepit prve casti ramu 28" x 28"... a k tomu som si vymyslel tucnu fajnovost... priehradovy ram bude cely vystuzeny predpatymi uhlikovymi vlaknami. Ako to budem v reali robit este netusim, ale znie to dobre, ze ...??? :)
03.05.2016 - 13:26:41
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu ()
    keyboard_arrow_up