Síce nie pád ale tiež nepríjemné a nevysvetlitelné- ako môže človek dostať anafilakticky šok pri vyšlape na biku bez toho že by ho niečo uštiplo a nie je podľa alergologičky na nič alergický???
Moja raz na túre skolabovala a až neskôr sme zistili, že v konzerve, čo sme jedli, boli primiešané drvené morské potvory. Niekedy človek ani nevie z čoho má takéto reakcie.
Tak polovička doma.Tvrdia že to bol anafilakticky šok vyvolaný fyzickým faktorom.Liečiť sa to neda, dá sa tomu len predchádzať.Vyfasovala recept na adrenalínové pero ktore na celom slovenskú chýbajú v lekárňach.
...no trošku som skeptický , čo sa týka tejto diagnózy. Osobne , by som doporučoval komplexné vyšetrenie , kardiologické so zameraním sa záťažové EKG. Teda pokiaľ ste vylúčili všetky externé príčiny , ktoré to mohli spôsobiť...
rozmyslam ze ako sa prejavuju zlomene/ puknute rebra lebo tyzden po pade ma tam stale boli (dokonca viac ako po pade) pri niektorych pohyboch silnom nadýchu kaslani a pod.. ale na biku to bolo citi len pri horsich dopadoch a silnom natriasani
RTG nezaskodi, ale aj tak ti s tym moc nepomozu. mal som zlomene rebro. jedine co treba ak mas vyosene rebro. ak je len prasknute ci zlomene na svojom mieste nic ti s tym nespravia.
len by si mal istotu a vedel ci mas oddychovat.
mne to na RTG ani nevedel zistit, lebo ze to je hned zavapnene a tak to nevidi. dodnes ked brusakujem citim ako to tam praska. a kazdy doktor to hned zisti aj pohmatom. ale po 2 tyzdnoch som fungoval normalne, len som sa nemohol moc smiat
drzim palce
mne to zrástlo bez komplikácií, ale chcela som si byť istá čo mi vlastne je. Better safe than sorry, jak sa hovorí
Nejaký čas bolo kašlanie a kýchanie peklo na zemi, nevedela som nafúkať policajtom do prístroja a nemohla som spať na bruchu.
tak na bruchu nespim ale na tom boku som spal avsak velka bolest to nebola podstate o nic horsie ako na druhom kde mam operovanu klucnu kost hehe celkovo to nie je velka bolest len taka mierna
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Moja raz na túre skolabovala a až neskôr sme zistili, že v konzerve, čo sme jedli, boli primiešané drvené morské potvory. Niekedy človek ani nevie z čoho má takéto reakcie.
Otvoriť v novom okne thumb_up5thumb_down
Načo to je dobré?
...no trošku som skeptický , čo sa týka tejto diagnózy. Osobne , by som doporučoval komplexné vyšetrenie , kardiologické so zameraním sa záťažové EKG. Teda pokiaľ ste vylúčili všetky externé príčiny , ktoré to mohli spôsobiť...
len by si mal istotu a vedel ci mas oddychovat.
mne to na RTG ani nevedel zistit, lebo ze to je hned zavapnene a tak to nevidi. dodnes ked brusakujem citim ako to tam praska. a kazdy doktor to hned zisti aj pohmatom. ale po 2 tyzdnoch som fungoval normalne, len som sa nemohol moc smiat
drzim palce
Nejaký čas bolo kašlanie a kýchanie peklo na zemi, nevedela som nafúkať policajtom do prístroja a nemohla som spať na bruchu.