mam otazku, kolko vas priemerne stoji servis vasho (vzduchoveho) Fox tlmica a kde si ho davate servisovat? Ja ho musim zaslat priamo do Slovkolexu pretoze potrebujem vymenit jeden diel aby som si ho mohol servisovat neskor sam, ale ta cena ma celkom dviha zo stolicky (108 Euro).. Hadam to bude jednorazova investicia.
resp. ak by mal niekto doma pokazenu/zlomenu dhx 5, odkupil by som ju na nahradne diely
posledný komentár: 22. 11. 2025 o 21:37
posledný komentár: 17. 8. 2025 o 12:31
Ja mam posledne dva reverby s datumom kupy - prave mam na stole fakturu - 25. Maj 2014, a akurat tento vikend sa chystam vymenit tesnenia(Jedna chodi 100%, druha ide dolu o centimeter.) jak pisem - pre mna priatelne na to ako dobre funguju.. Ale chapem ze optimum by bolo ziden servis.
A uz zase mam nieco cez 130kg. takze moc inych moznosti som nemal.
kupoval niekto v blizkej minulosti reverb (nie stealth) z bike-discount ?
na obrazkoch maju niektore fotky ako z verzie A1, ine ako z A2
pri B1 podla popisu (ale to je iba jeden stealth) maju foto ako z A2
pytam sa, ze co vlastne posielaju, ak v popise nie je napisany konkretny typ ...
A mozno ti to posle ako list, cize za 3.60€
Sendungsangaben
Gewicht:
400 g
Land:
Slowakei (Versandbedingungen)
Format:
Economy Brief Maxi
Abmessung:
max. 32,4x22,9x2 cm
Voraussichtliche Lieferzeit:
5-10 Tage
http://www.bajky.sk/Reverb-Basic-Service-Kit-includes-o-rings-only-RockShox?tab=description
kupil som len 4 o kruzky.. normalne v obchode s tesneniami. uvidime. mozno to bude dvojita robota.. skusim dam vediet. inak, ucet bol 4,60 - lebo som bral este 2l liehu
Ano, vsetko zalezi od toho, ako komu vyhovuje , niektore veci su super, aj ked treba servisovat viac, ak to clovek pozna, nevadi mu obcasny servis (ktory si vie spravit), tak je pohoda. Sam mam myslim zopar takych veci. Blbe je, ze teleskopka ako taka je asi naproblematickejsi komponent, co doteraz pozorujem.
Pozn. menil som vnej olej - prvý krát v živote sa jej to stalo. A po výmene z jednej strany dosť tlači olej. (elf 10w) Pred tým žiaden problém, ale stará náplň bola už dosť oničom čierna. Nechápem, tie gufera som nevyberal ani som im nič zlé neurobil tak ma to trocha prekvapilo. Inak možno by som šiel aj do vyššieho sae nabudúce. A napadlo ma pridať aj do pravej nohy pružinu na skúšku dá sa to niekde zohnať ? (príp dať do oboch nôh slabšie struny)
Ďik