MarosHe na časovke ides sam, nikto ti nezavadzia a skorej udrzim 20minut na rovine tempo, ako do kopca...prvý kopec na pretekoch a 60kg mládenci by boli v cieli kym by som ja ten kopec vyliezol..
BIirkovnik pod na Pezinku babu, tam ti ukazem moju kondicku
federer ked nic ine, tak.ked das nejake preteky viac krat mozes sa porovnat zo sebou a vidis progress a kludne mozes tento rok na Javorinu so mnou mam 85kg takze chrti ma.netrapia moj prvy pokus na Javorine bol 1h 15min a 3x som musel zastat a o mesiac na to na Casovke na Javorinu po nejakom treningu som to dal za 45 a bez zastavky takze motivacia sa vzdy najde
To je zas logika. Nemám šancu vyhrať tak načo by som tam chodil? No na to, aby som si vyskúšal jazdu vo veľkom balíku, aby som porazil kamaráta s podobnými telesnými proporciami ako mám ja, aby som zažil niečo, čo sám na ceste nikdy nezažijem, aby som si spravil osobák v nejakom stúpaní. Jednoducho je asi milión dôvodov prečo to skúsiť, ale nie, budem radšej drebčiť doma so slzou v oku, že na to nemám lebo tam jazdia 60 kiloví mladíci.
Ja som este ziaden pretek nevyhral, no na kazdy v dobrom spominam. Ako uz bolo parkkrat napisane pretek ta posunie dalej. Ja som zo seba vzdy vydal viac ako na treningu. Po preteku som dalsi tyzden na bicykli doslova lietal... Chod do toho
Vsak pisem, na rovinatej casovke a rovinatom preteku, mám urcite vacsiu sancu na 60kg, ako mapriklad na Sered maratone...
keby si niekedy šiel ten sereď m. skúsiť, tak by si vedel že to vonkoncom nie je profil pre 60 kg (takých pretekov sa ani moc na slovensku nejazdí) to je čisto zvlnený profil, síce sa to hrá že havran je horská prémia, ale to je taký kopec ktorý s hlavnou skupinou uvisia aj 85 kg (je to krátke a málo strmé, aby sa tam stihla radikálna selekcia)... ten čo vyhral vlani mal myslím okolo 68 kg a je starší ako ty a časovku má takú že sa na neho nikto nechytáme..
Preteky v baliku urcite nie....!! Nemám prachy na zlomene rámy a komponenty....ako pisem, možno nejake casovky a preteky, kde ide tak 20 ludi nejaké kolecka
takze jazda sam pre seba je bohapuste mrhanie vzacneho casu? idem asi zahodit svoje biky
No ale Feďo nepíše len o jazde pre radosť, ale o vážnom tréningu, ktorý je bez pretekov mrhaním času, lebo z toho nemá radosť ale len trapenie...ale myslím že už to niekto pod tvojim komentom napísal.
mozes mat priemerky aj 40 ale ked sa pojde prve km cez 50 alebo bude kopcek budes rovnako v perdeli...takze menej priemer viacej variabilita
...plus na casovku je 35 tiez pomale
FEDERER priemerná rýchlosť nie je metrikou na meranie výkonu. A rovnako nemôžeš tvrdiť, že 60kg jazdec je lepší od 75 kilového. Ani váha jazdca ani výkon vo wattoch izolovane od druhej metriky nemá žiadnu výpovednú hodnotu. Kľudne môže mať ten so 75kg lepší pomer W/kg.
To, že nebudeš pretekať kým nebudeš mať konštantne priemerky 35km/h je úplná blbosť IMHO.
hlavne kto jazdí na tréningu sólo také priemerky? tak maximálne keď trénuje časovku. stačí si naklikať na strave profily profíkov a vidíš, že ani tam nikto také šupy nejazdí..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
BIirkovnik pod na Pezinku babu, tam ti ukazem moju kondicku
Z toho vyplyva, ze to mam pomylene a moje ciele skoncit v prvej polovici su zle . musim sa porovnavat s kulhavym aby to malo zmysel.
Paris-Roubaix nevyhravaju 60kg chlapci... Napr tento rok vsetci na bedni mali kazdy cez 80kg!
Takze vaha nieje vyhovorka.
keby si niekedy šiel ten sereď m. skúsiť, tak by si vedel že to vonkoncom nie je profil pre 60 kg (takých pretekov sa ani moc na slovensku nejazdí) to je čisto zvlnený profil, síce sa to hrá že havran je horská prémia, ale to je taký kopec ktorý s hlavnou skupinou uvisia aj 85 kg (je to krátke a málo strmé, aby sa tam stihla radikálna selekcia)... ten čo vyhral vlani mal myslím okolo 68 kg a je starší ako ty a časovku má takú že sa na neho nikto nechytáme..
No ale Feďo nepíše len o jazde pre radosť, ale o vážnom tréningu, ktorý je bez pretekov mrhaním času, lebo z toho nemá radosť ale len trapenie...ale myslím že už to niekto pod tvojim komentom napísal.
...plus na casovku je 35 tiez pomale
To, že nebudeš pretekať kým nebudeš mať konštantne priemerky 35km/h je úplná blbosť IMHO.