Skor kvoli zlej pozicnej jazde... A konkretne pri UTP sa da dropnut velmi lahko aj preto, ze si jediny, kto je ochotny respektovat pravidla cestnej premavky... Ako, ze sa aspon tvaris, ze zastanes na stopke, a potom musis dobiehat balik, alebo vo vetre sa silou mocou drzis svojho jazdneho pruhu a vsetci su za tebou v zakryte v protismere a pod, to vsetko zbytocne unavi
Skor kvoli zlej pozicnej jazde... vo vetre sa silou mocou drzis svojho jazdneho pruhu a vsetci su za tebou v zakryte v protismere a pod, to vsetko zbytocne unavi
spot on
aj ked uznavam ze dalsich 0,3w/kg by pomohlo...
Prečo tu vždy musíte presviedčať niekoho o svojej pravde. Fededrer jazdí, maká aby sa zlepšil a keď zatiaľ nechce ísť na preteky tak to je len a len jeho osobná vec či?
ale pár krát sa sťažoval aj na to že má malý progres, boli to len dobre mierené rady od nás čo si tým už prešli... však môžeme ho nabudúce nechať vyplakávať aj bez odozvy, lebo aj tak sa ukázalo, že si nechce dať poradiť
......nechapem načo potom jazdia vobec 60 a viac roční ludia......
Lebo ich to baví. A nenaháňajú priemery ani vzdialenosti. Vedia, že pomeriavať si cicinku s mladými nemá význam. A časť z nich si stále myslia, že sú pretekári, chodia na preteky, tešia sa ako malé deti keď vyhrajú, plačú keď prehrajú. Ale takých je menšina, výrazná.
A časť z nich sa občas ide previezť niekam, kde z cyklomaratónov nerobia preteky, hoci časť účastníkov ich ako preteky berú. A neserie ich, že vo výsledkovej listine sú na poslednej strane - však v tombole majú rovnakú šancu vyhrať ako tí, čo prídu prví. len tí prví musia na tých posledných a na tombolu čakať 2 hodiny... A za víťazstvo dostanú diplom a možno nejakých plechový pohárik.
Dobojoval som to. Neviem koľko strán čítania. Priznám sa, že celkom zaujímavého pre mňa, a preto by som rád napísal pár slov, ešte kým som v kurze:
FEDERER - v prvom rade si vyjasni o čo ti ide. Očividne máš v tom chaos a to je potom problém. Niečim podobným si prechádzam aj ja, ale v princípe to mám ujasnené. Tiež som zvažoval, že či pretekať, či nie, kamaráti ma volajú, ale vravím si, no na čo si tam pôjdem robiť hanbu? Ale možno ma raz zlomia. Lenže ja viem, že moje zmýšlanie je hlúposť. Ale ja spávať kvôli tomu môžem. Jazdenie na bicykli ma baví, a to je podstatné. Neplačem kvôli tomu, že mi to nejde. Vždy keď prídem domov živý a zdravý, to je pre mňa víťazstvo. Ak ťa hnevajú priemerky, daj si kopce, tam ťa hnevať nebudú, za to ručím, lebo isto ju nespravíš takú ako po rovine. V hobby pretekoch predsa vôbec nejde o to, kto bude prvý a kto nie. A ten, kto si myslí, že práve o to víťazstvo ide, tak ani zďaleka nepochopil podstatu športu.
Čo si myslíte? Ktorý človek má väčšiu radosť? Ten, ktorý na strave má kopec KOM-ov, alebo ten, ktorému sa kde tu podarí prekonať seba samého? Ja osobne si myslím, že ten druhý. Však posúvanie vlastných hraníc, zlepošvanie sa, o to ide. Nie o to, či budem prvý alebo nie... A koniec koncov, bez tých postupných krôčikov by ani tí najlepší športovci súčasnosti ten úspech nedosiahli. Myslíte si, že športovci začínajú ako deti, všetci im otĺkajú o hlavy, že musíš byť prvý, ináč si slabý? Teraz trénujem decká narodené v roku 2005 a ml. Akoby to vyzeralo, keby som im nasľuboval, že raz budú majstrami sveta a oni by ten cieľ nakoniec nesplnili? Nie je vari dôležitejšie im hovoriť, že robia to pre RADOSŤ ZO ŠPORTU, PRE TÝCH ĽUDÍ OKOLO NICH A HLAVNE PRETO, ABY MALI POTEŠENIE Z TOHO, ŽE SA DOKÁŽU NEUSTÁLE ZLEPŠOVAŤ? A je úplne jedno, či pretekáš alebo nie. Pokiaľ máš ambíciu pretekať, tak pretekaj a nevyplakávaj, aký si slabý. Zrovnávaj sa sám so sebou, nie s druhými. Ide o tvoj progres a nie o progres druhých. Ak nemáš ambície pretekať, ako ja napr. tak nepretekaj (ja mám dosť súťaženia inde ). Ale zlepšuj sa aj tak, ak máš športového ducha. A ak máš ambíciu si len užiť krásne počasie a okolitú prírodu, prípadne vyvetrať hlavu, vždy keď prídeš domov živý a zdravý, si víťaz.
Každý si nájdite v tom, čo potrebujete, ale hlavne tu neplačte nad druhými, ako sú lepší, aký som slabý atď. Zamerajte sa v tomto viac na seba, či Vás to napĺňa, alebo nie. Ak nie, spravte zmenu, ak áno, čo viac chcete?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
spot on
aj ked uznavam ze dalsich 0,3w/kg by pomohlo...
Lebo ich to baví. A nenaháňajú priemery ani vzdialenosti. Vedia, že pomeriavať si cicinku s mladými nemá význam. A časť z nich si stále myslia, že sú pretekári, chodia na preteky, tešia sa ako malé deti keď vyhrajú, plačú keď prehrajú. Ale takých je menšina, výrazná.
A časť z nich sa občas ide previezť niekam, kde z cyklomaratónov nerobia preteky, hoci časť účastníkov ich ako preteky berú. A neserie ich, že vo výsledkovej listine sú na poslednej strane - však v tombole majú rovnakú šancu vyhrať ako tí, čo prídu prví. len tí prví musia na tých posledných a na tombolu čakať 2 hodiny... A za víťazstvo dostanú diplom a možno nejakých plechový pohárik.
Joko celé si to nepochopil, mne tu písali, ze načo bicyklujem, ked mam 41 rokov a ja som na to napisal, ze načo potom jazdia 60 a viac roční ludia..
FEDERER - v prvom rade si vyjasni o čo ti ide. Očividne máš v tom chaos a to je potom problém. Niečim podobným si prechádzam aj ja, ale v princípe to mám ujasnené. Tiež som zvažoval, že či pretekať, či nie, kamaráti ma volajú, ale vravím si, no na čo si tam pôjdem robiť hanbu? Ale možno ma raz zlomia. Lenže ja viem, že moje zmýšlanie je hlúposť. Ale ja spávať kvôli tomu môžem. Jazdenie na bicykli ma baví, a to je podstatné. Neplačem kvôli tomu, že mi to nejde. Vždy keď prídem domov živý a zdravý, to je pre mňa víťazstvo. Ak ťa hnevajú priemerky, daj si kopce, tam ťa hnevať nebudú, za to ručím, lebo isto ju nespravíš takú ako po rovine. V hobby pretekoch predsa vôbec nejde o to, kto bude prvý a kto nie. A ten, kto si myslí, že práve o to víťazstvo ide, tak ani zďaleka nepochopil podstatu športu.
Čo si myslíte? Ktorý človek má väčšiu radosť? Ten, ktorý na strave má kopec KOM-ov, alebo ten, ktorému sa kde tu podarí prekonať seba samého? Ja osobne si myslím, že ten druhý. Však posúvanie vlastných hraníc, zlepošvanie sa, o to ide. Nie o to, či budem prvý alebo nie... A koniec koncov, bez tých postupných krôčikov by ani tí najlepší športovci súčasnosti ten úspech nedosiahli. Myslíte si, že športovci začínajú ako deti, všetci im otĺkajú o hlavy, že musíš byť prvý, ináč si slabý? Teraz trénujem decká narodené v roku 2005 a ml. Akoby to vyzeralo, keby som im nasľuboval, že raz budú majstrami sveta a oni by ten cieľ nakoniec nesplnili? Nie je vari dôležitejšie im hovoriť, že robia to pre RADOSŤ ZO ŠPORTU, PRE TÝCH ĽUDÍ OKOLO NICH A HLAVNE PRETO, ABY MALI POTEŠENIE Z TOHO, ŽE SA DOKÁŽU NEUSTÁLE ZLEPŠOVAŤ? A je úplne jedno, či pretekáš alebo nie. Pokiaľ máš ambíciu pretekať, tak pretekaj a nevyplakávaj, aký si slabý. Zrovnávaj sa sám so sebou, nie s druhými. Ide o tvoj progres a nie o progres druhých. Ak nemáš ambície pretekať, ako ja napr. tak nepretekaj (ja mám dosť súťaženia inde
Každý si nájdite v tom, čo potrebujete, ale hlavne tu neplačte nad druhými, ako sú lepší, aký som slabý atď. Zamerajte sa v tomto viac na seba, či Vás to napĺňa, alebo nie. Ak nie, spravte zmenu, ak áno, čo viac chcete?
tesat do kamena