V uniku idú v baliku? A tam sa ich rychlost priblizuje k 50km/h.. oki kaslime nato...vsak uvidim, či sa niekde posuniem v treningu..
ja si dovolim ti to povedat na rovinu, aj ked mozno potom zavesis bike na klinec a zacnes sa venovat napr akvaristike
ty nikdy nebudes mat priemerku priblizujucu sa 50tke, ani 40tke a mozno horko tazko k tej 35tke
pozri kolko mas rokov... zacat pravidelnymi treningami si mal v 12tich.
Presne tak, ja som vobec nemal zacinat......nechapem načo potom jazdia vobec 60 a viac roční ludia......určite mi teraz napisete, ze su to úplne vsetci bývali vrcholoví sportovci... kimlo kde som pisal, ze budem mat priemer 50, 40 a pod?
bol som dnes po dlhsom case na cestaku, po samorinskej strane Dunaja po kompu a naspat. Dost som sa nazral musiek, ktore sa uz takto vecer drzia vsade nad asfaltom presne vo vyske hlavy :/ a jeden chrust mi tak silno narazil do huby ze som myslel ze mam vybite zuby Ale inak super, ako vzdy na cestaku, som rad ze ho mam, aj ked len ako doplnok. Ta lahkost pohybu oproti tlstym gumam je neuveritelna, ako by som sa vznasal na rychlom oblaciku
ja si dovolim ti to povedat na rovinu, aj ked mozno potom zavesis bike na klinec a zacnes sa venovat napr akvaristike
ty nikdy nebudes mat priemerku priblizujucu sa 50tke, ani 40tke a mozno horko tazko k tej 35tke
ako sa da vobec dosiahnut individualna priemerka 50? to sa da iba v baliku, nie?
No ale Feďo nepíše len o jazde pre radosť, ale o vážnom tréningu, ktorý je bez pretekov mrhaním času, lebo z toho nemá radosť ale len trapenie...ale myslím že už to niekto pod tvojim komentom napísal.
podla mna sa na cestaku nudi a tak skusa prekonavat sam seba a stanovene ciele. Tiez by som to tak robil, keby som jazdil iba cestu. To by som sa dokonca aj zaregistroval do Stravy
bol som dnes po dlhsom case na cestaku, po samorinskej strane Dunaja po kompu a naspat. Dost som sa nazral musiek, ktore sa uz takto vecer drzia vsade nad asfaltom presne vo vyske hlavy :/ a jeden chrust mi tak silno narazil do huby ze som myslel ze mam vybite zuby Ale inak super, ako vzdy na cestaku, som rad ze ho mam, aj ked len ako doplnok. Ta lahkost pohybu oproti tlstym gumam je neuveritelna, ako by som sa vznasal na rychlom oblaciku
Vidis. Ja som dakedy vyhlasil, ze na cestak nikdy nesadnem, lebo je to nuda. A teraz zas nesadnem na horak Ale ano. Musky su tam doost otravne a chrusta som tiez schytal. Najskor som myslel, ze niekto po mne nieco hodil, len tam nik nebol...
FEDERER Kratke preteky su bezna sucast treningoveho planu. Samozrejme, ze nie maratony, ale akekolvek kratke preteky (nemam prehlad v cyklo pretekoch...) by ti pomohli sa posunut dalej. Musis ich brat len ako tempove treningy a bud si isty, ze take tempo by si na treningu nikdy nesiel. Keby to vsetci tak brali, ze naco tam pojdu, ked nebudu na bedni, tak tam pridu traja
Je to jediná radost v zivote, ktorú mam, tak mi neberte radost s nej....
si ju beries sam.
inak to s tym ucenim sa v baliku ma nieco do seba. s tvojou moralkou by som po tolkych bratislavskych UTP kde ma vzdy utrhli uz visel niekde na slucke v Bad Deutsch Altenburgu. hold prilis zvyknuty jazdit sam za seba na biku. ale ja sa to naucim. skor ci neskor
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak potom nechapem, ako vydrzia 150km prejst s priemerkou 40 a viac...
Jarné kilometre Baška Voda 2016Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
ako sa da vobec dosiahnut individualna priemerka 50?
podla mna sa na cestaku nudi a tak skusa prekonavat sam seba a stanovene ciele. Tiez by som to tak robil, keby som jazdil iba cestu. To by som sa dokonca aj zaregistroval do Stravy
Vidis. Ja som dakedy vyhlasil, ze na cestak nikdy nesadnem, lebo je to nuda. A teraz zas nesadnem na horak
FEDERER Kratke preteky su bezna sucast treningoveho planu. Samozrejme, ze nie maratony, ale akekolvek kratke preteky (nemam prehlad v cyklo pretekoch...) by ti pomohli sa posunut dalej. Musis ich brat len ako tempove treningy a bud si isty, ze take tempo by si na treningu nikdy nesiel. Keby to vsetci tak brali, ze naco tam pojdu, ked nebudu na bedni, tak tam pridu traja
A ne je nič lepšie keď chytiš v rýchlosti včelu alebo osu ktora to do teba pusti
Iron nesmieš sa tolko usmievať
si ju beries sam.
inak to s tym ucenim sa v baliku ma nieco do seba. s tvojou moralkou by som po tolkych bratislavskych UTP kde ma vzdy utrhli uz visel niekde na slucke v Bad Deutsch Altenburgu. hold prilis zvyknuty jazdit sam za seba na biku. ale ja sa to naucim. skor ci neskor