Nádej zomiera posledná. Poloniny na biku padli, takže v hre je buď Prešov alebo na pešo Veľká Fatra a mne sa pešo moc chodiť nechce . Ešte aspoň niekoho v Rychlebách skúsim ožrať a presvedčiť
Vlado, vkladam do Teba nadeje:) Minimalne Bobo by mohol na viac dni...
Bobo sa chystal, ale dlhšie som s ním nebol, tak neviem ako to s ním vyzerá. Ak by som šiel, tak by sa mi hádam podarilo aj čosi pojazdiť. Karas je vo Švajci, tak bývať u neho nebudem .
no single su umna o dost lepsie jak slanske slanske su pekne, ale nieje priama umera....aspon co si ja pamatam, tak nedostanes to co si odmakas PO-PO cca 50km a ztoho single mozno 10km....
Pol kedy si bol naposledy? Teraz je uz tych singlov v slanskych o nieco viac.. kazdopadne ano, v Slanskych su len chodniky pre turistov(s nejakymy dorobenymi castami) ktore "zneuzivame" na nase jazdenie..nic nemeni na tom, ze su technicke, jazdive a skvele:) Single pri po su budovane len na jazdu na MTB, takze samozrejme sa tam vyjazdis do nemoty..
Plán boja AM.EN opening 2016:
Piatok - kto bude chcieť - ozvite sa mi - spravím sprievodcu na singloch pri PO(predpoklad 14-16:00 začiatok). Potom plynulý prechod na tour de karčma. Ak to počasie nedovolí, dáme zopár pív v meste:)
Sobota - pojazd v Slánskych na starších a novoobjavených trailoch. Chuťovka. Štart 9:00 z pešej zóny v PO. Parkovať sa dá celý weekend v meste bezplatne takže smelo. Večer pivko/tvarde v meste(upresním kedy ..(20:00?).
Nedeľa - pojazd/dojazd. Štart pešia zóna PO o 10:00. Pojdu sa Prešovské singletracky. Cca o 14:00 odjazd domov.
Trasa v sobotu: centrum Po, zraz 9:00, o 9:25 lidl sekcov, 10:15 Ruská Nová Ves (horný koniec), vyslap na fricku. Fricka 11:35. Potom tri chotare. Sissi trail, učilište, vyslap na zbojnicke skaly, Koloros (kto.ma kondicku a rád switchbacky a techniku) kto nie rovno žltá(partia počka v harmónii na kofolke). My čo dáme Koloros pôjdeme na žltú potom znova cez zbojnicke skaly a dolu do Po cez zelenú a stavenec...howg!
a ked nemam techniku ,ale kcem cvicit switchbacky a techniku ? a o kolko to bude dlhsie a vyssie s tym navratom ? aale pojdem to co volodaj ,hadam to zvladnem....zajtra doprdime - podla premavky
Ked chces cvicit - o to lepsie. Su ludia co taketo veci ktore nedavaju, len ofrflu, ze je to blbost a pod. Volajte potom a ak bude normalne pocasie tak dame single..
OK, takze AM.EN zatial rusime. Ospravedlnujem sa vsetkym kto prisiel - bohuzial pocasie nas nepusti. Predbezny plan je dnes ak nahodou trocha prestane prsat - vyviezt sa autom do slanskych. A aspon zajtra pojazdit single.. ak by sa niekto chcel pridat - piste alebo volajte na 0907268890.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vlado, vkladam do Teba nadeje:) Minimalne Bobo by mohol na viac dni...
Piatok - kto bude chcieť - ozvite sa mi - spravím sprievodcu na singloch pri PO(predpoklad 14-16:00 začiatok). Potom plynulý prechod na tour de karčma. Ak to počasie nedovolí, dáme zopár pív v meste:)
Sobota - pojazd v Slánskych na starších a novoobjavených trailoch. Chuťovka. Štart 9:00 z pešej zóny v PO. Parkovať sa dá celý weekend v meste bezplatne takže smelo. Večer pivko/tvarde v meste(upresním kedy ..(20:00?).
Nedeľa - pojazd/dojazd. Štart pešia zóna PO o 10:00. Pojdu sa Prešovské singletracky. Cca o 14:00 odjazd domov.