da sa ist aj na biku
100 km: Bratislava, hl. žel. st. - Kamzík - Biely Kríž - Tri kamenné kopce - Pezinská Baba - Čermákova lúka - Vápenná - Buková - Dobrá Voda - Brezová pod Bradlom
Info k aktualnemu rocniku na konci temy.
posledný komentár: 28. 5. 2018 o 10:13
Da sa spravit na biku aj rovnaka trasa ako turisiticka? ci je to vela tlacenia/nosenia na Vapennu (bol som tam uz davno a pesi tak akosi si to uz nepamatam) alebo odporucate radsej z Uhlisk?
Ako to je so zjazdom z Vapennej?
To ano da sa vselico, mi to pripomenulo typka co som videl na Rohacoch s bikom na pleci, len je otazka ci to stoji za namahu. Moja predstava bola to dat cele tak do 12 hodin..
Dik za link.
Idealne som chcel ist trasou ktora co najviac primomina turisticku verziu TT100, tj. prejst vsetky hlavne kopce ak by sa nedalo po znacke tak cez zvaznice, trocha nosenia biku by mi nevadilo..
Chystate sa tento rok niekto ist na TT100?
No presne pretoto som chcel ist radsej na biku (by som zodral kolena) ale 4.6. tu akrurat nebudem, tak si to dam asi potom niekedy mimo oficialneho terminu TT100 (aj ked neivem ci sa vyhecujem na komplet trasu)
Aj tak mega, fakt nechapem co ludske telo dokaze ked vidm tieto ultratrial behy ako TT100 alebo Stefanik trail..
dik
dik
nech sa paci