ja som včera dala zahurawood , dnes som sa vybrala opačným smerom . Rada by som šla niekedy na Slubicu,ale tam sa sama nevyberiem a zatial som nenašla nikoho , kto by sa ma ujal
Ja dnes PP- Čierny Váh dolná + horná nádrž. Pripekalo pekne zajtra bude pekne štipať chrbát. Trošku som podcenil doplnanie energie tak posledné km som už bral z tukov čo malo za následok nekoncentráciu a bác highsider Naštasie iba laket a slabiny oškreté.
Nedari sa mi. Hladam tip na turu - okruh z vlaku na vlak a aby obsahoval Drevenik mozno aj Sp.hrad. Skusal som najst gpx spisskeho maratonu ale nedari sa. Nemate niekto? D.
tak ak si z Ke, tak osobak do Sp. Vlach a potom hore na Spisske Podhradie a odtial do SNV napriklad na stanicu ....
a neviem aky Spissky maraton myslis, ak 333, tak trat je tu http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/?d=200718
Dakujem Racho hladal som nieco ako si obzriet Drevenik a Spissky hrad. Ta Zehra sa da aj bez ozbrojeneho doprovodu? Je to tam trocha spletenec - chapem trasu maratonu treba urobit zaujimavu a aj primerane tazku. Nieco z toho splodim. Start a ciel na stanici v Spisskych Vlachoch.
pista Cieľ by si mohol dať do Krompách. Ak sa pozrieš na http://www.cykloserver.cz
z Dúbravy je cyklotrasa (nepamätám či značená) do Slatviny, Vojkoviec následne do Káľavy, Kolinoviec a Krompách.
Z Dúbravy do Vojkoviec resp. opačne som išiel, je to veľmi pekná trasa.
Dnes slnečný deň. Konečne! Bez starosti či zmoknem som sa pekne najedený pustil na expedíciu dostal som aj pečiatku na čelo od vtáčika hneď som vedel dnes niečo pekné zažiješ.
Rozhodol som sa pre trasu PP - Spišské Bystré - Koreň(1334) a ďalej už podľa mapy v mobile.
Výjazd na Koreň pekných 700m výškových. Hore bolo pekne veterno sucho vychutnával som si pekne výhľady z posedu naozaj luxusne miesto na oddych líška orol všetko sa to hemží životom len som dúfal že pri tejto zostave to aj zostane. Vyberám mobil zapínam mapy a hor sa na nové cestičky. Pôjdem doprava tam som ešte nebol displej ukazuje planinu v lesoch-Zavratné (1200). Pekné ale je chcem viac ďalšie miesto prejazdu úž je nejasné možností kam isť z tohto miest - šesť. Dám si ententiki a púšťam sa popri rieke-Mojžiška aké pekné niekam dole a dostávam sa pre mňa k najkrajšiemu rúbanisku-Partizán(1000) aké som za poslednú dobu videl. Pripomínalo mi to akýsi prírodný amfiteáter a na jeho boku som náhodou objavil už dlho hľadajúci pomník neznámeho bojovníka SNP. Čarovné a tak smutné.
Pri pohľade na cestičku vedúcou "amfiteátrom" mi bolo okamžite jasné kadiaľ povedú moje ďalšie kilometre. Opäť zapínam pohon do kopca ako som hore nemôžem sa vynadívať viac fotím ako bicyklujem jedna zákruta druhá tretia všade samé cestičky jejda Kráľová Hoľa to už som sa zastavil. Povedal si nechaj si niečo aj nabudúce. Zapínam mobil a hľadám ako sa čo najkratšou cestou dostanem domou. Hmmm ukazuje to nejakú dlhú trasu pomyslel som si pri pohľade na displej. Po pravej strane vidím cestičku v lesnej zvážnici hmm mobil ale túto trasu neukazuje ale moja odhodlanosť a zvedavosť je silnejšia Nuž po pár minútach brzdenia a preskakovania stromov sa lesná cestička končí predo mnou sa objaví zráz vysoká tráva korene a šutre. Pohľad dozadu a návrat späť nepripadá v úvahu to by som musel nosiť bike na ramenách. Prežil som aj horšie vec však keď ma už ten vtáčik ototo tak nemôžem mať smolu:D bolo to husté keby som mal brzdové páčky na chodidlách stále by to bolo málo. Prežil som to v zdraví. Pekný deň a pekné zážitky už sa teším čo zažijem nabudúce
nádhera - prenádhera ! Ja zas len suchých asfaltových 38km okolo hradu. Ale čo už , aspon som si vyskušala pohodlie mäkkučkých cyklogatí a až bude nový bajk , tak sa skusim vybrať aj niekde inde ako len po asfalte .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja som včera dala zahurawood , dnes som sa vybrala opačným smerom . Rada by som šla niekedy na Slubicu,ale tam sa sama nevyberiem a zatial som nenašla nikoho , kto by sa ma ujal
dvakrát príjemný pocit to nie je
http://i.imgur.com/gCNU2bP.gifv
http://i.imgur.com/gCNU2bP.gifv
chvílu som si myslela,že si šaháš ( na tom videu) na bozuľu na hlave a kukaj ho ,to mačka
sa smej ... už som ťa šla poľutovať,že ake následky má ta jazda na tukoch .. a to taka mačkokuleha
a neviem aky Spissky maraton myslis, ak 333, tak trat je tu http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/?d=200718
z Dúbravy je cyklotrasa (nepamätám či značená) do Slatviny, Vojkoviec následne do Káľavy, Kolinoviec a Krompách.
Z Dúbravy do Vojkoviec resp. opačne som išiel, je to veľmi pekná trasa.
Rozhodol som sa pre trasu PP - Spišské Bystré - Koreň(1334) a ďalej už podľa mapy v mobile.
Výjazd na Koreň pekných 700m výškových. Hore bolo pekne veterno sucho vychutnával som si pekne výhľady z posedu naozaj luxusne miesto na oddych
Pri pohľade na cestičku vedúcou "amfiteátrom" mi bolo okamžite jasné kadiaľ povedú moje ďalšie kilometre. Opäť zapínam pohon do kopca