KAZDA cesta je vhodna na bicykel ZO ZAKONA okrem tych kde je to zakazane - dialnica napr.
s tym malym chlapcom - to ze zas niekto nebol ochotny chvilku pockat a bezpecne - teda s rychlostou a s odstupom pri ktorych sa nemohlo nic stat - predbehnut len potvrdzuje predchadzajucu diskusiu...
nuž, predtým si v druhom odstavci nemal reakciu na toho chlapca a preto to logicky patrilo k tej nevhodnej ceste a teda dvojici, samozrejme mohol som mať vlčiu tmu a editoval si niečo iné .. lebo telepatom zatiaľ ešte nie som ... ale v rámci rodinných povinností na tom intenzívne pracujem
Dnes len ako pozorovatel (chodec):
Rano ako si tak kracam z Apollo mosta do prace po Pristavnej ulici, od krizovatky z Kosickou smerom na Pristavny most sa mi naskytol takyto ukaz: cyklista (na cestaku, s batohom na chrbre), si to smelo daval v strede cesty (nie v strede praveho jazdeho pruhu, ale v strede tej dvojprudovej cesty). Auta ho obiehali z oboch stran a on si to mastil stredom. Stredom!!. Este pochopim, ze keby siel pekne v pravom pruhu, ale stredom cesty??!!
Druha vec je, ze 3 metre od cesty je luxusny cyklochodnik. Nepochopil so preco tak isiel. rano okolo 7:30 je tam uz dost husta premavka a je tam maximalna 70km/h.
Normalka. Poznam vela zien, ktore si mylia strany.
že si niekto pomýli slovo ľavá pravá s realitou beriem.. ale toto "fyzické" pomýlenie už mi hlava nebere, tak ako smerovku na aute ktorá kopíruje aj smer točenia volantom..
alebo via jazdiť len bez držania ľavou rukou i keď to sa potom inak ukazuje že idem doprava, myslím že sa to používalo na motorkách keď ešte nemali štandardne blinkre, tam si musel pravou držať plyn
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.google.co.uk/maps/@48.7578637,21.2486027,3a,75y,10.89h,90.7t/data=!3m6!1e1!3m4!1sg2GDogJ2wMYh70YZaUsjsQ!2e0!7i13312!8i6656?hl=en
s tym malym chlapcom - to ze zas niekto nebol ochotny chvilku pockat a bezpecne - teda s rychlostou a s odstupom pri ktorych sa nemohlo nic stat - predbehnut len potvrdzuje predchadzajucu diskusiu...
src
Ci to ma ist do vtipkara?
Rano ako si tak kracam z Apollo mosta do prace po Pristavnej ulici, od krizovatky z Kosickou smerom na Pristavny most sa mi naskytol takyto ukaz: cyklista (na cestaku, s batohom na chrbre), si to smelo daval v strede cesty (nie v strede praveho jazdeho pruhu, ale v strede tej dvojprudovej cesty). Auta ho obiehali z oboch stran a on si to mastil stredom. Stredom!!. Este pochopim, ze keby siel pekne v pravom pruhu, ale stredom cesty??!!
Druha vec je, ze 3 metre od cesty je luxusny cyklochodnik. Nepochopil so preco tak isiel. rano okolo 7:30 je tam uz dost husta premavka a je tam maximalna 70km/h.
že si niekto pomýli slovo ľavá pravá s realitou beriem.. ale toto "fyzické" pomýlenie už mi hlava nebere, tak ako smerovku na aute ktorá kopíruje aj smer točenia volantom..